Рамадан Карим,Аид Саид и 132 пожелания за мир в арабско и не само.

• 59 048
  • 743
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Здравейте, момичета!

Нямам никакво време последните седмици и само минавам да ви изчета  Blush

Снимката с бесилките не я намерих, всичко претърсих. Баща ми има спомен, че я е показвал на свои приятели. А после къде е отишла?  newsm78  Нищо, намерих куп други снимки от Сирия от едно време. Не ми се качват в интернет, така че, който има достъп до тайния албум, да ми прати имейла си, и ще му изпратя снимки. Или нещо подобно съм го замислила.

Доста интересна дискусия се е заформила за смъртта. Аз си спомням, че по времето, когато бяхме в Либия, абортът беше забранен. Има едно състояние, наречено токсична бременност, когато бебето и майката са толкова несъвместими, че се тровят взаимно и се стига до смърт. Единствената възможност е аборт. После жената може да има още 100 деца и никога да не и се случи пак такъв проблем. Та, в болницата, беше постъпила такава бременна жена. Но аборт - абсурд. И така - роднините си и носеха храна, подаръци, идваха и на гости. Ама всички знаят, че ще умре. И тя също. Много странно.

Ако се чудите от къде знам, майка ми е фармацевт по професи и се оказа, че познава няколко медицински сестри, а и други фармацевтки, които работеха в джамахирията. Даже една от медицинските сестри я бяха арестували заедно с останалите, когато избухна скандалът със заразяването със СПИН. Разказваше, че са подбрали най-лабилните и Кристияна, която да представят като техен организатор. Като полицаите влизали при тях в килиите, Нася Ненова се завивала през глава на леглото. Дано сега виновните си получат заслуженото.

Май се отклоних от темата. Пишете как сте, арабски мама Simple Smile Лятото почти свърши...

# 136
Шилан, защо без нет, в днешно време не може без нет, той е като въздуха  Crossing Arms

е, все ще намеря какво друго да дишам вместо нет  Mr. Green

Ум  Саид   Hug иншаллах, ще пиша като имам нет

feel_the_rush , на мен са ми разказвали история за обесване, ама сега нямам време да преразказвам, някой друг път  Simple Smile

И сега, какво става с Кадафи ?

# 137
Zdraveite momi4eta   bouquet

az pak sam ot klub  Grinning .Ako ne uspeq da se vklu4a za praznika ,da vi go 4estitq ot sega

Mnogo pozdravi na vsi4ki i veselo posre6tane na praznika   bouquet  bouquet  bouquet

# 138
Привет, момичета, нямащи нет. Rolling Eyes Mr. Green

Да ви честитя и аз празника предварително, че утре нали съм на парти. Laughing

Уго, поздрави. Flutter Hug

Фийл, четох, че именно сегашните опозиционери, а вече и бъдещи управляващи в Либия са имали най-голямо участие в мъчението на сестрите. Не знам доколко е вярно, но някак се подмина тази тема. Но в опозициите най-ме дразни реваншизмът. Имаше по нета един клип, в който заклаха най-безцеремонно един про-правителствен човек, ама както си трябва. Sick Sick Все ми се искаше да се прояви повече хуманизъм, но това са си явно мои мечти. Да не говорим, че тия, които трябва да бъдат наказани - не са, а го отнасят други хора само защото не вярват в същото. Това ми апомня бунтовете в Неапол, които обаче са били с някакви си около 200 години назад. Дали това е еволюция на гражданското съзнание и всеки народ минава през нея, не знам... Абе...гади ми се, светът е мнооого гадно място.   newsm78

Ама че празничен постинг, извинете...

# 139
хаха, имам нет. Оказа се, че не аз, а мъжа ми не може да диша без него  Laughing 

Не ми се разправя, имам много главоболия.От работата ми правят спънки, 2м не са внесли докумените ми  в НОИ и няма как да получа парички при това. Ама си трайка счетоводителката не ми казва, а аз мислех, че НОИ ме гъбаркат. Днес бях в работатата ми и сшетоводителката като непокист ми каза, че в края на септември чак ще отнесе документите в НОИ , демек както е тръгнало пари няма да получа още 2-3 месеца, защото тая я мързи.
 Бясна съм и  безсилна.

# 140
Здравейте, момичета Simple Smile
Извинявам се, че така нахлувам в темата ви, но не знам къде другаде да си задам въпроса. Отвори ми се възможност да пътувам до Дамаск служебно и тъй като от години ми е мечтана дестинация, много се зарадвах, притеснява ме само това, че не знам доколко е безопасно в момента. Та моля за съвет, да приема ли или не. Става въпрос само за Дамаск Thinking

# 141
Апоклистика, относно питането ти - мисля, че е по-добре засега да откажеш, освен ако не е жизнено важно.  newsm78 Все пак от Външно няколко пъти призоваха да се ограничат пътуванията, а и за човек, който не познава страната, нито отделните райони дори в един град, както и езика, мисля ще е доста объркващо и несигурно.  newsm78 Нека и някой друг каже какво смята. Peace Аз очаквам със свито сърце по-добрите времена, за да се разходя по улиците на Дамаск. Embarassed

Шило, съчувствам ти за безсилието, ако знаеш колко пъти се чувствам така. Rolling Eyes Истината е, че работодателите си правят каквото поискат...

Поздрави на всички принцеси.  Hug Flutter

# 142
Честит празник на всички! Нека цари мир и благоденствие и в размирните сега страни по скоро се успокои Praynig! Весел празник!

# 143
  • по пътеката
за вси4ки вас ,дето сме си избрали да сме спътници на мюсмим ,4иито деца са мюслим и незнайно нашите съдби се преплитат с толкова символи на ислям - пожелавам един мирен и спокоен празник аид сладкия! дано там, където се дават курбан жертви ,това шествие от убити души да спре и да се възцари мир и да се тръгне към градеж ,наново, винаги с надежда за по-добро!нека пре4истим душите си ние самите, от злоба, злост и сарказъм, да спрем да се надпреварваме кой ,кого да надмине и как да скофти другиго, 4е да изпъкне! дано проумеем, 4е 4овек до 4овека опира, никой не знае кой в даден момент ще подаде ръка за помощ, понякога то4но тези дето са ти били врагове може да са ти защитници! неко избелим лошото и зависта в о4ите ,с които мерим имането на другите, да не искаме да съдим и да налагаме нашето мнение на всяка цена, да уважаваме разли4ните и да ги разбираме! дано с открити  смирени сърца се помолим на бог да ни върне спокойствието на дните без страх и да не се вади нож от деца за да си решават дразгите, да не се стреля по хора, които просто искат да вървят мирно по своя път и според своето виждане за свобода! бог да е с вас ! аидкум мабрук!

# 144
Честит празник на всички. Нека донесе много мир  любов.

Благодаря на всички за стиснатите палци. Вчера бях на второто интервю и съм много доволна как се представих. Сега вече чакам офертата на лист иншааллах.  Praynig

Лек ден и приятно празнуване на Еид.

# 145
# 146
ахахахаха, егати смешната картичка  Joy

Еид Мубарак и от мен!

абе, нещо не мога да си велзна в скайпа 3ти ден, само при мен ли е тоя проблем, или е генерален  Mr. Green

# 147
само при мен ли е тоя проблем, или е генерален  Mr. Green

Очевидно е локален.

# 148
ЕИД САИД НА ВСИЧКИ АРАБЕЛКИ И ПОЛОВИНКИТЕ ИМ!!! МНОГО ЩАСТИЕ МИР И БЛАГОДЕНСТВИЕ НА ВСИЧКИ

# 149
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...

keraounba,   bouquet, по-добре не би могло да се каже.

Присъединявам и моите пожелание за мир и разбирателство по целия свят, без разлика в религиите, пола и цвета на кожата.

Тия дни не съм в настроение да пиша,нещо ми е тежко на душата, все едно цялата мъка на света се е стоварила върху мен

Общи условия

Активация на акаунт