Рамадан Карим,Аид Саид и 132 пожелания за мир в арабско и не само.

• 59 070
  • 743
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Привет, отново! Благодаря за милото посрещане  Hug Мисля, че няма да е проблем адаптацията с новото място, дано то да свикне с мен. Поне за 3те седмици там, освен с шофирането, останалото ми се стори интерестно. Ще видя като дойде жегата и влагата, тогава сигурно друга песен ще запея.

# 571
Привет, принцеси. Добре дошла на новата принцеса:)

Веждичке, мног увлекателно разказваш, наистина ми е много интересно.  Hug Оздравя ли чавенце?

Еееех, къде се затри Угото? Беше обещала да се активизира. Crossing Arms Crossing Arms

Наде, как е настроението? Остана ли поне едно спокойно осторвче в арабското море? Praynig Praynig Ето, и в Египет продължава насилието, за Сирия - там кашата се забърка пълна, иди разбери вече кой кого и защо. Ама пък и като гледам някои дисиденти колко кръвожадно звучат, чак ме хваща страх от послето... Sick

Бобинка, Фийл, Склю, и аз съм някъде из от Изтока била, от малка умирам да ми блещука нещо, да има псикюлчета, да е шаренко, абе. Mr. Green

Дуа, няма ли да се разпишеш? Да кажеш как се справяш с къщата?

Айа,  Hug Hug Hug Исландия признала Палестина, това е и първата еропейска държава.  Praynig

# 572
Амалче, аз без да плаша четящите тук ще кажа, че тази арабска пролет ще затрие много хорица... тук в Кувейт сега уж е спокойно с конфликти само в семейството на емира, но ето правителството подаде оставка, започнаха демонстрации против някои хора от управляващото семейство. и тъй като са 250 години вече на върха си мислят, няма мърданем а така може да се объркат нещата... единствената ми надежда е, че тук има 16 официални американски бази, които едва ли имат нужда от вълнения... а и истерията около Иран съвсем не е преминала, напротив: всеки ден нещо става там...
За Сирия, ще пусна едно предсказание на Ванга, дали е вярно бъдещето ще покаже:
"Човечеството ще преживее много катаклизми и много бурни събития. Ще се променя и съзнанието на хората. Ще дойдат тежки времена, хората ще се разделят на групи по вяра. Ще дойде на света най-старото учение.(тук се визира ведическата религия)
Питат ме: "Скоро ли ще дойде това време?" Не, не е скоро. Още Сирия не е паднала!"
‎'След 2000 година от земята първо ще изчезне една арабска държава, а после ще потъне един голям град. Няма да е скоро.'

ама това няма да е скоро е било за времето, когато се е казало предсказанието.... така че, кой знае...

# 573
  • сред маслини и портокалов цвят
Склю, уникално е! Точно така си го представях.
Ще преглътна пода с климатик, оценявам ползата му в онзи климат.
Много се радвам, че реши да споделиш това преживяване с нас!
Сополивият малчо оправи ли се?

Hot_Lady, привет! Виж я тази група във фейса, дето Надето я спомена.
Пък ако решиш да поостанеш при нас и да споделяш впечатления ще е супер.

Наде , сънища ли тълкуваш? Аз ако успея някой сън да досънувам до края, ще се възползвам. Ама надали, щото мойта бухалка по 100 пъти на нощ ме буди. Mr. Green Таман го почна съня и тя ме прекъсне. Как се сънува на серии? newsm78 Laughing

Много интересна тема сте подхванали за земите, по които копнеете.

Това е мястото за което аз мечтая: -края на света-Патагония, Огнена земя, пусто, нереално, недокоснато от човеци (идеално за социопат като мен Mr. Green). Добичетата на преден план са ми любимите от животните. Grinning
Много ме влече натам, някакси е в унисон с цялата ми същност.

Хайде и другите да си кажат любимите места.

Последна редакция: ср, 30 ное 2011, 21:27 от jasmin

# 574

Моето е тук - в синята лагуна на Френска Полинезия. Толкова тюркоазено, направо възхитително. bowuu

Наде, чувала съм това пророчество, ама все ми се иска да не вярвам. А и в какъв смисъл Паднала, срещу кого? И какво ще последва след това? newsm78

# 575
аз имам много любими места, обичам и Родопите, обичам и морето, обичам и Кувейт. За мен идеалното е 12 месеца на 12 различни места Simple Smile
Амал, Сирия колко години е под ръководството на фамилията Асад. Хафез Асад е бил по времето на леля Ванга, така че предполагам е визирала това падане на тази фамилия.... и руснаците се втурнаха да им помагат, явно не са готови за сбъдване на предсказания. Иначе коя арабска държава ще изчезне и кой голям град можем да гадаем още.... Може да е Либия защото там племената ще се избият едно друго и всеки ще къса колкото и каквото може...а за града, най-вероятно ще погине от земетресение....но знае ли човек, знае ли .....

# 576
  • София
Ясминке, Патагония наистина е прекрасна. Пейзажите и са нереални просто. Аз понеже съм запалена по ездата, си представям как обиколям на кон  Sunglasses

Наде, предсказанията на Ванга са винаги много неясни. Трудно се изразява човек, когато вижда нещо, което не може да опише. Чела съм за Ностадамус и неговите предсказания. В различните книги, думите му се тълкуват различно. "Виждам огнен кон в небето" - хммм, ама бобма ли е, ракета ли е, самолет ли е, метеорит ли е, совалка ли е, сателит ли е..... А, сега де! Но в едно подкрепям всички предсказания - чакат ни големи природни катаклизми, сами си го направихме.

Лю, много интересни разкази, наистина. След като прекарах няколко часа в размисли как, аджаба, съм пропуснала книгата за Мека и Медина, и ми просветна - ами, аз допреди няколко дни изобщо не знаех, че е забранено за други, освен мюсюлмани да ходят там. Следователно, в сравнение с търсенето на извора на Нил, посещението на някакъв град, пък било ти е свещен, не ми се е сторило толкова вълнуващо  Grinning

# 577
 Здравейте принцески  Heart Eyes
 Напоследък само ви чета , но да се разпиша кратичко днес че нещо ще ме позабравите  Mr. Green
 Лю много опияняващо разказваш  Hug Имаш дарба , да напишеш книга един ден .
 И аз като Надя бих искала 12 месеца в годината на 12 различни места .
 Но , лошото е че имам някаква странна фобия към самолети и кораби .  ooooh!А дори един път не съм се качвала на тях .
 При мен няма нищо ново , освен това че съм обърнала деня на нощ , и ноща на ден .  Tired
 Т . е . не мога да заспя преди 3-4 сутринта , каквото и да правя . Естествено не винаги мога и да стана на следващата сутрин .  Tired Добре че децата са по цял ден на уч-ще , та си открадвам по един ден в седмицата да се наспя  ooooh!
Привет на новата принцеса Хот Лейди   Hug
Какво стана с баба Над  newsm78
За сега това е от мен , да не досаждам много  Mr. Green
Но , няма да пропускам да вписвам в дневника присъствия и отсъствия  Grinning
Лека вечер принцеси   bouquet

# 578
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
През лятото предпочитам да съм в България, но като дойдат студовете искам тук,

в Нова Зеландия. Обичам да ми е топло, и светло и с много слънце.

Hot_Lady , радвам се ,че си с нас  Hug

Целувки за всички  Heart Eyes

# 579
Амалче, много хубава новина, наистина, дано скоро бъдат послдевани и от други западни държави.

Люспе, страхотни разкази  Hug

Момичетата, чета ви от време на време, но нямам настроение да пиша, сигурно ще е така доста време, защото с моя арабин се разделяме. Вече живеем отделно, утре ще се видим да поговорим на спокойствие и предполагам уредим раздялата, че нещата му са още при мен. Много е болезнено и тъжно, това бяха три и половина много щастливи години за мен, в които научих адски много и се промених и обогатих, но изглежда няма да продължи...

Лека нощ   bouquet

# 580
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Айа, много съжалявам. Вие бяхте много мила двойка. Каквато и да е причината, ти пожелавам да запазите само хубавите спомени и да понесеш по-леко раздялата. Много прегръдки за теб  Hug Hug Hug

# 581
Aйа, много тъжна новина. Нека да стане това, което ще е най-добре за вас. Важното, че тези три и половина години са били щастливо и пълноценно прекарани.

Дружки, като гледам покриваме долу-горе целия свят,като се пенсионираме ще си гостуваме, ще има да прелитаме  от Патагония до Нова Зеландия...

Ето я и моята Африка, засега е само мечта и само на картини (клик връз тях!)...Един ден, обещавам, ще ви покажа авторски снимки...

*

*

*

*

# 582
Айя съжалявам миличка за това което ти се случва  Sad Дано все пак намерите сили в името на всичко красиво , в името на тази любов която сте имали , да преодолеете проблема довел до това решение . И любота ви да възкръсне с нова и по - голяма сила  Praynig Много и силни прегръдки от мен  Hug каквото и решение да вземете . Тук всички те обичаме и ще те подкрепяме както можем , макар и виртуално  Hug

# 583
  • София
Добър ден и от мен, сладурани!
http://kafe.freebg.eu/wp-content/plugins/random-image-widget/kafe/3.jpg
Айя , много съжалявам за случващото ти се... стискам палци нещата да се наредят.
Лю, страхотни разкази ...
Принцеси, радвам се, че съдбата ме побутна във вашата тема.
Хубав ден!  Hug

Последна редакция: чт, 01 дек 2011, 12:59 от Hot_Lady

# 584
Айа, не знам каква е причината за раздялата ви, но съм убедена, че не е заради липса на любов. Затова ви пожелавам любовта да победи и каквито и препятствия да имате, да ги преодолеете и отново да бъдете заедно Hug. Прекрасна двойка сте, изглеждате сякаш родени един за друг, затова не искам да си мисля, че раздялата ви е окончателна Hug

Докато сме на тема кой къде е живял в предишните животи Mr. Green, ще споделя, че моята страст е Централна и Южна Америка. И аз като Лю и Фийл усещам, че нещо все нататък ме влече. Сърцето ми трепва винаги, когато гледам снимки, филм или пък чуя индианска музика. Много ми се иска да имам възможност един ден да обиколя Боливия, Венецуела, Мексико, Никарагуа...

Общи условия

Активация на акаунт