Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 686
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • в Надежда-та

Добро утро Laughing

# 286
Какче, и ние имахме единични левкоцити в урината. Между другото как се пуска стерилна урина на бебе, че нещо не мога да си го представя newsm78

вече имам нужда от море и в тази връзка да ви питам - в какво държахте бебоците на плажа?
ще купим някакво басейнче ама в какво може да спи, че количка няма как да закарам на плажа.
А в морето как ги къпахте newsm78

# 287
  • София
КакчеHug 100% е замърсена. Ще видиш.

Рали, Ивка спеше на хавлията, завита с едно парео. Имахме малък басейн в който играеше. В морето я къпехме с една лодчица с дупки за крачетата (ако искаш да не купуваш, ще ти я дам) или без нищо.

Бебеш, моите уважения, знам мнението ти за ваксините и не искам да го променям. Но аз наистина вярвам, че те са създадени, за да ни предпазят от някои болести. И понеже аз за първи път чух за болен от рубеола онзи ден, продължавам да вярвам в действието на ваксините. И продължава да ме е яд.

Въпреки, че Ивка не е повтаряла температурата, а пъпки няма. Днес пак сме на лекар и се надявам да се окаже, че е била фалшива тревога.

Люба, беше споменала за балеринки, които си купила на Ирка от Мис Сиксти. От кой магазин? Как изглеждат? Трябва да взема балеринки за Яна за рождения й ден, че не мога да я пусна по кецове, а не харесвам нищо по магазините Sad

# 288
Ети, ти като искаш пак си я бий, но по-хубаво от естествения имунитет няма  Wink

Тази сутрин Тея си бръкна в окото - зачерви се почна да сълзи и ходихме на очен. Изписа 2 гелчета, бяхме на консултация - 8400, 66см - водата и бибата си казват думата, само 200гр е наддала  Confused

на 1ви понеделник /нали всичко ново се почва на 1ви в понеделник  Mr. Green / започнахме захранването с пюре от тиква / не мога да си изневеря на схемата  Mr. Green /

# 289
  • София, Лагера
Добро утро!

look_at_me, на плажа Тервел си стоеше или в количката с подложена отдолу хавлия, или на хавлия на пясъка. Ама с втория вариант трябва да си нон стоп нащрек, че иначе се нагълтват с пясък много скоростно  Mr. Green

Към хлебарките и аз имам фобия (е, не чак като комшийката на Елч  Laughing), затова като се появи 1, викам фирма. Но е важно и комшиите какви са. Ние преди месец пръскахме целия блок с все мазетата.

И въпросче към мамите които правят домашни-какво слагате примерно към сварен картоф или морков-сол,захар,масълце...???В смисъл кое е подходящо за бебе като подправка?
Jenkata, те бебоците не са много претенциознил пък и зе.енчуците си имат вкус и без добавки  Wink Аз слагам олио, от три дни и масло. Захар и сол не слагам. Не искам да го уча да яде само сладко, сол не му трябва (то и ние не ядем)

Ви, пробвай да му дадеш някакво пюре, в което е врял магданоз, но си го извадила. Да свикне с вкуса първо.

Ети, Какче, дано ножът се окаже дървен  Hug

# 290
  • София
Нещо напоследък голям съм мързел, хич не ми се пише  Mr. Green

Ети, какче стискам палци всичко да е наред  Hug

И ние дадохме кръв и урина та ще видим  Praynig Супер грубиянски и взе кръв, оревахме света. След това й беше червен и леко подут целия пръст  Cry Аз ревах заедно с нея, голям цирк бяхме  Confused Но мина  Wink

Мисля, че са ми объркали майчинстовото, ако на някой му се е случвало ще съм благодарна да сподели за борбата и чалъма с великите български институции  Mr. Green

# 291
имам няколко захранителни въпроси:

1) вчера взех каша на милупа - ориз и малина, пише, че е за след 4 месец. досега давах ориз и банан, ама не можах да намеря около нас. обаче като се прибрах ме загложди дали е подходяща. знам, че малината се въвежда по-късно, но предполагам, че това е заради семчиците, които в кашата ще отсъстват, или не разсъждавам правилно?

2) 2 дни давах броколи. добре де, ама вчера не можах да ги намеря. сега тези брокули ще се водят ли за въведени или не?

3) като сте на почивка някъде на майнинген давате ли нова храна или карате на сигурно?

клече, защо реши, че са ти го объркали?

# 292
  • София
клече, защо реши, че са ти го объркали?

По-малка сума ми превеждат май, май Thinking

# 293
абе попитах, защото на мен пък този път ми преведоха повече...
хич не мога да хвана спатиите

# 294
  • София, Лагера
Мацки, да споделя: вчера имах интересна среща. Ходих във фирмата на мъжа ми (където и аз работих 8 години) да давам акъл на ейчарите как да организират детска градина за хлапетата на служителите (в т.ч. и Тервел). Споменавала съм на софиянки, че организирах такава в моята настояща фирма, та Пресиян ходи там, но ми е малко далече сега, близо е до офиса. Та сега чакам с нетърпение да видя ще го бъде ли  Wink

След малко заминаваме за Банскооооо  Party

# 295
Привет!
Имам въпросче - откакто започнах да захранвам (10 дена) Калина иска непрекъснато да суче. Случва ли се това и при вас? Нахвърля се настървено на гърдата, само иска да виси на нея, започна така и да се приспива, а като мръдна и се опитам да стана се събужда, повечето време си играе с нея. Това само денем, нощем си спи. Страх ме е да не свикне да ползва цицата ми за биба. Чудя се дали да не купя и да пробвам да й давам? Иначе самото захранване върви много добре - яде с кеф, не се мръщи на нищо (тиква и картоф засега), изяжда вече около 50-60-70 мл между кърменията, не смятам да увеличавам количеството и да замествам ядене.

# 296
  • София

За това говорим  Peace Много е объркващо  Thinking Нищо де поне ти се радвай  Party

# 297

За това говорим  Peace Много е объркващо  Thinking Нищо де поне ти се радвай  Party

всеки месец превода зависи от работните дни  Peace

# 298
Бебеш много са ти хубави дечицата! И много, много си приличат! Hug

Ноеми - успех, ще чакаме да се похвалиш! И ПРИЯТНО ИЗКАРВАНЕ В БАНСКО! Hug

Днес за първи път добавих няколко капки зехтин в пюрето, не добавям сол и захар! Peace

Аз на този етап не мога да се хваля с някакъв режим на хранене - днес например започна с настървение пюрето, след две лъжици се разрева и искаше да цоца, като се насука си изяде с кеф цялото пюре от пащърнак.  Peace

Ети - стискам палци да се размине! Какче дано всичко е наред! Hug

# 299
Eхоу, как сте мамита?

Ноеми наистина ли има някъде детска градина към фирма, леле толкова съм си мислила за това, мисля да го предлагам на нашата HR и без друго се понародиха бая деца при нас. Много ли е сложна системата newsm78 ох, така се запалих....

Общи условия

Активация на акаунт