Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 665
  • 750
  •   1
Отговори
# 330

Биричке, и ние днес вкарахме праз със същото пюре на Сънвал.

Сега остава сланината.....  Mr. Green

Само трябва да решим дали ще е с пипер или чиста  newsm53
с ракийка:)

Е, то се подразбира  smile3521

Луук, в сайта на НОИ можеш да видиш колко ти е среднодневното "възнаграждение", и ако имаш въпроси отиваш в НОИ и питаш.

# 331
Ами в сайта на Нои всичко ми излиза както е логично да бъде, но аз паралелно си следя и в ДСК директ и там ми излиза, че за 5 месец са ми изплатени с 100 лв повече отколкото за 6 и 7, а пък в Нои въобще не фигурира, че ми е изплатена такава сума.
Абе пак горе долу навреме ги превеждат май не, че много ги следя.
Аз обикновенно чакам превод от мъжо, не от НОИ. В нас неговите са общи, мойте са си мои Laughing

# 332
  • sofia
Ети, в Сердика има и Сиксти и детски Сиксти и Кила, и в двата има.

# 333
  • София
Люба, много тенкс.  Hug

# 334
  • София
взех резултатите от изследванията - хемоглобин 119
при резултата от урината пише " СЕДИМЕНТ: ЕДИНИЧНИ ЛЕВКОЦИТИ ; 2 - 3 ЕРИТРОЦИТИ ; КРИСТАЛИ КАЛЦИЕВИ ОКСАЛАТИ". Някой има ли идея какво означава това? ще питам и личната, но тя е на работа чак утре следобед, а дотогава само ще го мисля

# 335
  • София
и моя превод е с 100 лв по-малко. В общи линии само за юни съм получила по-голяма сума. И всеки следващ месец по-малко и по-малко. С кой трябва да говоря, за да разбера колко всъщност ми е майчинството и как се изчислява Rolling Eyes То сега при нас се е напълнило с едни нови кукумявки, ужасно дръпнати. Откъде са ги изкопали, незнам

Нещо такова се получи и при мен. Мъжа ми по принцип си води счетоводството, самоук счети е  Mr. Green Утре ще отиде до НОИ да провери, ако искаш ще ти пиша подробно къде е бил и какво са му казали  Peace

# 336

Добро утро!  bouquet

pepita1973  Hug Не се и съмнявам, че Кали се справя геройски, невероятна е! Радвам се, че сте прекарали хубаво  в Ловеч!
Ети добри новини! Heart Eyes Супер!

Днес ще приготвяме багажа на каката за море. Предупредила съм я, че имам агентка съфорумка в Слънчев бряг - така че да внимава! Mr. Green ВиФреш  Hug - ще хвърляш по едно око към хотел Лира! Peace

# 337
Добро утро и от мен.
Гледам повечето още спите. Моя звяр отново не изчака и 6 и се събуди. Ще се наспим като се ожени, ако не сме много дърти, че да се наспиваме до 4 сутрин  Mr. Green
Деня се очертава мрачен и дъждовен, което вещае живот на форума  Simple Smile

# 338
# 339
Добро утро!

Днес при нас е хладно, но не дъждовно, ще става за разходки.

Емили, благодаря  Hug

Вал, значи днес ще празнуваме  cheers beer3 beer2

Вчера забравих да пиша, че в някои магазини на DM има разпродажба и има каши на Babylove на 50%. В срок са, но сменят опаковката и разпродават старите.

# 340
  • в Надежда-та
ВиФреш  Hug - ще хвърляш по едно око към хотел Лира! Peace
Mr. Green това е "нашият" хотел hahaha
Тази година кой каже, че детето му ще е на море, все е в Лира, наемателите са превзили страната Wink
Сериозно, нямаш ядове, пък и ми е близо (от входа се вижда) Hug

П.П. Бире, честит никнеймден Mr. Green  bouquet

# 341
  • sofia
ВиФреш, кашите, които си показала- преди няколко дни купих пълнозърнест ориз от тях, кафенее леко и текстурата е хубава, на Лия и харесва, добре се приема. Безмлечна е 5 лв цена

# 342
  • Пазарджик
Добро утро!!!

Емили ,благодаря за закуската!
Честит празник,на всички които празнуват beer
elenia писах по горе ,че болката не е в парите ,а в начина по който ми ги поиска

Ставам ,че колко задачи съм си поставила днес  newsm78

# 343
  • sofia
Аз все забравям да кажа Лия има 4зъба вече, а на кака и първия се показа на 7 м

# 344
Баси,само на мен ли не ми е изплатено майчинството?и в сайта няма нищо...

Общи условия

Активация на акаунт