Зъбки показвайте се вече и не мъчете Януарското човече (19)

• 27 705
  • 750
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте. Благодаря на всички за отговорите за завивките  Hug

Честит рожден ден на кака Яна  Gift Пожелавам й много усмихнат празник  Tada

Днес исках да купя плодово пюре на ХИП Ябълки с банани, но не съм догледала и съм взела Ябълки с банани и праскови. Знаете ли какво му е съдържанието: Плодове 97% - Ябълки 46%, Банани 18% и Кайсии 18%  #Crazy

# 616
Здравейте!

Да почерпя за 7-та ни месечинка

madlen_81, благодаря за пожеланията  Hug

Да честитя и на другите ни наборчета днешната месечинка!

Eти, честита ти рожденичка, да е жива и здрава, да има прекрасно детство.

Кали хареса тези плодови пюрета:

Още щях да пиша ама забравих какво, пък и малката ме привиква.

# 617
Ети, честита ти роженничка, да ти е жива и здрава, и много послушна   bouquet

Аз леко започвам да се събуждам от летаргията.... Вчера ми беше толкова хубаво - ладничко, полъхва пронизващ ветрец ммммм кеф  Crazy Мразя го това лято и това си е, нямам търпение да дойде зимата  Party Само не знам какво ще правим с отоплението. При нас е или с печка- на дърва - и 40 грсдуса, или радиатор - сух въздух и 150лв ток  Tired Вие как ще се отоплявате?

# 618
  • София
Ети, честита ти рожденничка! Желая на кака Яна много здраве, късмет и щастливо детство  Hug
Честито и на всички бебчета, месечинковци  Hug
Бебеш, ние се отопляваме с климатици и сме много доволни от сметките за ток  Peace

# 619
Ети, честита ти рожденничка! Желая на кака Яна много здраве, късмет и щастливо детство  Hug
Честито и на всички бебчета, месечинковци  Hug
Бебеш, ние се отопляваме с климатици и сме много доволни от сметките за ток  Peace

Там е проблема че още максимум 2-3 години ще сме тук -  не си струва да инвестирам в такива размери ... Confused А казуса - всеки в отделна стая с радиатори или печка и всички в една стая / #Crazy/ направо ме побърква....

# 620
Ние сме на парно с газ. Хем всички сме в една стая, хем сметката е космическа. За камина с водна риза мислили ли сте?

# 621
Ние сме на парно с газ. Хем всички сме в една стая, хем сметката е космическа. За камина с водна риза мислили ли сте?

Проблема с камината е температурата - в стаята която я слагаме става 40 градуса - никой не може да спи там /освен аз/, а в другата стая до нея е хладно - като ако не стане някой в 3 часа да сложи дърво сутрин е минус градуси...

# 622
Здравейте, момичета Simple Smile

Честити месечинки на бебоците:)
Ети , честит рожден ден на каката! Пожелавам й незабравимо детство!
За отоплението - ние сме на котел с въглища . Много сме доволни, навсякъде е топло Simple Smile

# 623
Ети, честита ти рожденичка, да е жива и здрава и много щастлива.

Ние също сме на котел с въглища, къщата е опасана с радиатори, включително и в банята, а самия котел е в мазата, като му сложиш някоя друга лопата и тлее до сутринта, супер топло става, чак се налага да спираме някои от радиаторите.

# 624
Хелоу, откак съм с двете деца целодневно и извън Сф нямам никакво време да чета форума, та съм назаднала и няма и да опитвам да наваксвам. Почнах захранването преди около 2 седмици, ама то голям зор, човека хич не иска да яде друго освен кърмица, айде, на оризовата каша също склони, ама по-натам хич, хич. Уж домашни пюрета тиква, тиквичка, но такива физиономии прави, така му се гади, стиска уста, не мога да вкарам лъжица. Принудих се да купя пюрета, с такова вкарах картофа и какво мислите - реакция, здрави колики и 2 денонощия рев, слуз на парцали, ужас просто   Sad
Сега почиваме 2 дена, после ще дам тиква с ябълка, дано спре да стиска уста и дано не направи  такава бурна реакция. Не съм си мислела, че баш картофа няма да понесе.
Изобщо не ми се прибира в Сф, а си мислех, че няма да изкарам и седмица с двете деца накуп. Толкова е лесно да се занимаваш с децата в малкия град - всичко е на 5 мин път, никакви усилия, нито особена планировка и организация са нужни. Бе яко ми е гот. Имам време даже да щипна за по 2 часа на ден докато децата спят следобед да се видя с другари или просто да се помотая навън. Е, все някога ще тр да се прибера, няма как, даже наближава....
Бебса се напъва да пълзи, ама още не може, засега само заема изходна позиция на колене и длани и се полюшва напред-назад Simple Smile Доста крещящ стана, което хич не ме радва, преди беше така тихичък и кротък, а сега е ужас. Но няма да се оплаквам, повече никога няма да бъде на 6 месеца, така че ще му се радвам каквото и да става Simple Smile

# 625
  • София
Яна много благодари на всички ви за пожеланията (които търпеливо й прочетох по три пъти) и много ви целува.  Hug Hug  bouquet  bouquet

Изкарахме страхотен рожден ден Simple Smile Децата се забавляваха, възрастните също. Снимки утре. А аз, след като не се бях качвала на високи обувки, изкарах на ток от 17 до 21,30. Накрая не си усещах краката, ама пустата му суета  Mr. Green

# 626

Проблема с камината е температурата - в стаята която я слагаме става 40 градуса - никой не може да спи там /освен аз/, а в другата стая до нея е хладно - като ако не стане някой в 3 часа да сложи дърво сутрин е минус градуси...
Идеята е, че тази камина може да топли вода, която да циркулира в радиатори в другите стаи. Не знам дали лесно може да направите преустройството. 

# 627
 newsm59 Да е жива и здрава красивата Яна и малко по-послушна Grinning.
Аз се опитвам да организирам кръщене от хиляди км разстояние, ама то се оказа половин сватба  Joy Чудехме се и се маехме дали само с родителите, но накрая решихме с най-близките, които са си в тесен кръг малко повече от 50 човека, ама веселба да става. И без това кой знае пак след колко години ще се видим  Sad поне да се повеселим.
Тук препоръката за столчето е да се возят до 2 год гледайки назад.
Рая само ма-ма повтаря, мъж ми се сърди, а на всяко мое тати, отговаря с ма-ма...умно детенце Simple Smile
Днес и аз го ударих на шопинг, Рая пропусна и сън и ядене, но мама се сдоби с нови секси дънки  Wink(2бр. за ужас на тате). Е, почувствах се и аз човек.

# 628
Добро утро (ей 10 пъти не мога да го напиша) спи ми се та 2 не виждам, моя ПиТи1000 циври цяла нощ, направо  smile3511 какво му стана на детето, беше си толкова добро. За капак я оставих за 10 мин. на баща й в спалнята да пооправя малко къщата и сега гледам и двамата спят, а мен кучета ме яли  newsm48

...намрънках се, сега искате ли кафенце

Пепинка, то това кръщене вярно на сватба отива, как е Рая?

Мю кога се връщаш? Ще ти ставам съседка, та ще те тормозя по-често. И всички от Люлин също  Mr. Green

Кико мерси за поканата.

# 629
Ети,да ти е жива,здрава ,щастлива и палава малката госпожица!Извини ме за закъснението,но вчера нямах грам време!
Аз съм се  овъртолевила в едни багажи,че нали тази нощ отпрашваме към морето.
Весел уикенд на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт