Кюретаж и забременяване след това - 21

• 23 060
  • 743
  •   1
Отговори
# 630
Мира, и през двете ми неуспешни бременности бях подложена на стрес от работата. Доки е категорична, че не трябва да работя и ще изляза в болнични веднага щом се появи сакчето ни. Аз мислих, че това са глупости, но после осъзнах колко е права доки. Peace Това е моето мнение, макар, че казват, че здравата ябълка вятъра не може да я събори.

# 631
И ние бяхме месец почти на почивка. Отрази ми се чудесно!
Днес, след вече втория цикъл съм на лекар и ще видим какво ще правим с изследванията.

# 632
  • Варна
Почерпете за здравето на моето малко момче, че днес има имен ден. Да ми е жив и здрав!

# 633
  • София
Тони, честит ти именник!  bouquet Да ти е жив и здрав и скоро да стане един грижовен батко!
Мира, аз съм на принципа, че здравата ябълка нищо не я брули - по време на успешната си бременност изживях много стресови ситуации в работата, работих до 30 дни преди термин, даже често и в събота, но всичко беше ок и си родих почти на термин - два дни преди това. Но пък може и да е индивидуално, всяка жена най-добре го усеща за себе си.
В неделя ни предстои кръщене, после ще кача и снимки на новото християнче. Тия дни само пзарувам, остана само бельо да й купя, искам гащички с дантелки / къдрички на дупето, ама не мога да намеря, някакви идеи къде да търся? 

# 634
  • София
Да е винаги много щастлив... и сладък на мама, като мъфините, докато е още само мъниче... (после мпак ще е сладък, ама на друга дама...  Mr. Green

# 635
Тони и тук да ти честитя малкия именник! Да е жив и здрав!   bouquet  bouquet  bouquet

Аз съм официално в първи ден от така чаканата 3-та М след кюретажа. Наредиха се хормоните, имах си всички симптоми преди М, както преди, дори и самия цикъл си е така, както беше. Много съм хепи!  Mr. Green

# 636
Тони-и тук да е жив и здрав Алекс и скоро да е горд батко на розова принцеска Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Биби-как лети само времето,пък и какви емоции предстоят.... Heart Eyes Laughing

# 637
  • София
bibi76 за кръщенето,не трябва ли кръстникът или кръстницата да купят всички тези неща? newsm78
Тони-честит именник Simple Smile

# 638
  • Варна
Биби, бельото и дрешките и аз знам, че са от кръсникът. newsm78

Зузи, радвам се, че всичко е ок около МЦ и стискам палчета след 4 седмици да имаш повод за радост. Praynig Praynig Praynig

Благодаря ви, момичета за пожеланията! Hug  bouquet

# 639
Тони и от мен и тук да е жив и здрав малкия и много скоро батко Party  bouquet
Зу и аз съм си на палците както казах Peace Praynig Praynig Praynig
Момичета моята М. е станала доста по кратка и по малко, странна работа, както и няма никакви симптоми за появата й newsm78, Зу не съм късметлийка като теб Rolling Eyes Heart Eyes
Иначе момичета и аз знам, че стреса влияе много, аз също съм под напрежение, доста често недоспала и уморена, но мои приятелки забременяха на същото темпо като моето, Божа работа е всичко и бебо ще се появи когато той реши Flutter Дано да по скоро за всички ни Praynig Praynig Praynig

# 640
Стреса  се отразява на всеки по различен начин ! Всички знаем че при стресови състояния може да се отключат един тон здравословни и ментални проблеми , така че изобщо не е за подценяване! Лично аз като съм стресирана винаги получавам болки в кръстта и отшумяват едва като се успокоя !

# 641
  • Пловдив
Шушу-мушу, след такава релаксация вече сте заредени с много сили, така че правете изследванията и чакаме бързо да се похвалиш с положителен резултат  Peace

toni_St, честит ти именник и тук! Да ти е здрав, весел и много послушен   bouquet

zuzi_79, айде всичко ти е като по учебник, така че чакам благата вест скоро  Heart Eyes

# 642
  • Варна
Тони, честит именник и от мен, да е здрав и голям късметлия с името си, пожелавам от сърце ...
Зузи, стискаме палци и зъби скоро да се хвалим, нали така Simple Smile

# 643
Благодаря ви, милички! Много ме подкрепяте и ми давате сили да продължа борбата.

Файърко, на мен едва този цикъл ми е нормален, миличка. До сега първите 2 след кюретажа бяха странни и непредсказуеми. И при теб ще се нормализира, сигурна съм!  Hug

# 644
Момичета-кокичета, много ви моля, стиснете едни палчета за мен утре!
Прегръщам ви всички! Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт