Кюретаж и забременяване след това - 21

• 23 032
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте, момичета. Бяхме на на море и не съм влизала от 2 седмици.

Дони, радвам се, че всичко е наред.

Мечкони, Деси, Шуши, Тони...много ви прегръщам.

Инка, ти къде се загуби?

Бейби, много е сладка малката. Пеми, и твоята красавици е страхотна.

На всички стискам палци и кураж за новите попълнения.

Аз съм добре, няква а кашлица и хрема прихванах не знам откъде, но нищо не взимам, дано отмине от само себе си.

И сега само аз ли не знам коя е тайната мама?

# 616
  • София

И сега само аз ли не знам коя е тайната мама?

Мне,аз също не знам

# 617
Ето ме и мен! След 2 седмици отпуск, утре вече съм на работа  Crazy Още не мога да осъзная какво става  Mr. Green

Дони, все така да радваш, мила!  Hug

Хорозе, ще се разкара настинката. Дано си си изкарала добре и да си заредила и себе си и бебчо с мноооого положителна енергия.  Hug

На всички, които имат нужда стискам по едни палци!

# 618
  • Варна
Здравейте, дами, минаха двата най-дълги месеца и най-чакани МЦ Party остава преглед, надявам се всичко да е ок, да съм се възстановила както е необходимо и да ми дадат зелена светлина .... През уикенда ходихме на язовир, компанията беше само с бебешоци и каки по на годинка - две, хем им се радвах, хем ми ставаше мъчно, неадекватно някак седях между майчетата  Tired Дано скоро има радост  Praynig

# 619
  • Пловдив
horoze, добре си се завърнала и дано бързо пребориш хремата  Peace Иначе и аз незнам коя е тайната мама  Crazy

zuzi_79, еми....... лека работа утре  Peace

Мира Иванова, стискам палчета да ти даде док зелена светлина и скоро да се похвалиш  Praynig

# 620
Здравейте, дами, минаха двата най-дълги месеца и най-чакани МЦ Party остава преглед, надявам се всичко да е ок, да съм се възстановила както е необходимо и да ми дадат зелена светлина .... През уикенда ходихме на язовир, компанията беше само с бебешоци и каки по на годинка - две, хем им се радвах, хем ми ставаше мъчно, неадекватно някак седях между майчетата  Tired Дано скоро има радост  Praynig

Хей добре завърнала се Simple Smile Всичко ще е ОК не се притеснявай и в най скоро време ти пожелавам ,да гушкаш твое бебе  Hug

# 621
  • Варна
Хорозе, добре завърнала се и дано бързо да пребориш настинката. Hug Praynig

Мира Иванова, стискам палчета док да даде зелена светлина и скоро да ни се похвалиш. fingerscrossed fingerscrossed

Зузи, лека работа и не претоварвай още първият ден. Hug

Бейби, Пеми, страхотни кукли си имате. Heart Eyes Heart Eyes

# 622
Да скокна и при вас да се разпиша днес. Вече пия вечер неофолик-а и ми е добре. Малко ми се мота главата сутрин, но после отминава. Живее се така!  Mr. Green Пък и няма да е цял живот така, а само някакви си щастливи месеци  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Спорен ден на всички и много, много усмивки!  Hug Hug Hug

# 623
Дзак и от мен Heart Eyes Heart Eyes
Бейби,Пеми Hug Hug-малките бонбонки са просто прекрасни Laughing Laughing
Мира-палци и от мен Peace Peace

# 624
Мацки  Hug Hug Hug
Влизам и аз да се порадвам на малките принцеси Crazy
Зу хайде, вие от този месец сте на фронта, нали Sunglasses
Мира и аз стискам палци за зелена светлина Praynig

# 625
  • София
Хорозе, добре дошла!  Hug
Аз също се завърнах вчера след близо едномесечна почивка  Wink
Коя е таИнствената бремелинка? Кой ще ми сподели на лични?  Flutter Flutter Flutter

# 626
  • София
Здравейте, момичета, минавам само на бързо, изтървала съм над 20 страници сигурно, бяхме 2 седмици на почивка, днес - на работа, видях и морето на 2 пъти за по няколко час. Ваче, ти с малка Раличка ли на почивка беше? Цял месец, как се справи с толкова малко бебче?..

Изчезвам, че хиляди неща...  Hug Hug Hugвсички!

# 627
Ей, Кати, ти се появи най-накрая!  Hug Разказвай как си, освен, че си луднала като мен в първия работен ден след отпуската.  ooooh!

Файърко, да, пиле шарено, на линия сме за бебеправене!

Поли къде ми се изгуби? От 100 дни не съм я засичала  Thinking

# 628
Зу седнала съм на палците от сега Hug Hug Hug
Кати радвам се, че се включи, липсваше Hug
Тед ми се губи нещо newsm78 и Поли и тя Whistling
И май и аз съм в отбора на незнаещите коя е тайнствената бременилка Rolling Eyes

# 629
  • Варна
Искам да Ви питам нещо относно стреса и натоварването в работното ежедневие... При мен динамиката е голяма, психическото натоварване също, шофирам всеки ден минимум 100км, умората се натрупва и към четвъртък вече не знам къде се намирам ... В тоя ред на мисли, считате ли стреса за фактор в първите седмици на бременността, аз нещо не успявам да заема позиция по въпроса   Thinking   

Общи условия

Активация на акаунт