Кюретаж и забременяване след това - 21

• 23 047
  • 743
  •   1
Отговори
# 600
Да почерпя- днес моята дундичка става на два месеца

# 601
 Жива и здрава да е малката принцеска , Динорка , много да ви радва и да ви дава усмивки  Hug  bouquet Heart Eyes

Ние сме добре гледкаме се малчо папка и спинка , малко колики го мъчат , но не е много страшно , дано така да преминат.

Гишки на всички и да не виждам тъжни мисли изписани тук ... щом аз успях , няма начин и вие да не успеете  Hug Heart Eyes

# 602
  • Пловдив
dinora1605, честита втора месечинка на малката кукла! Да здрава, весела и да ви носи много радостни моменти   bouquet

# 603
Динорка, леле сякаш вчера беше! Да ви е жива и здрава принцесата Hug Hug Hug Hug

Момичета, съдов хирург ли беше, страшно ми се схващат прасците и незнам дали има връзка...през нощта се събуждам от болка все едно съм си стегнала мускула и не пускам Rolling Eyes

Зузка, Тони, Дони, ма вие сте по- големи оптимисти и от мен, може пък и да не дойде след 2 мес причината да ги откажа hahaha все пак ще опитам...но не обещавам Embarassed

# 604
  • Пловдив
tedd, ти направи каквото трябва след два месеца, ние ще ти стискаме палчета, пък много се моля да стане чудото веднага  Praynig Hug

# 605
Тед, да не би да получаваш крампи? По описанието на такова ми прилича. Сега по ТВ-то рекламират някакви хапчета против крампи /не помня как се казват8. Може и да имаш липса на магнезий.

# 606
  • Варна
Динорка, да ти е жива и здрава малката кукла!  bouquet

Дони, и тук да кажа, че ти стискам палчета за прегледа и те чакаме с добри новини. Praynig Praynig Praynig Praynig

Тед, най-добре посети специалист, че е много неприятно това схващане. Hug

# 607
Динорка-да е жива и здрава малката принцеса....леле как лети само времето Whistling Whistling

Дони-имаш палчета и от мен Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed-пък после на отчет Wink Wink

# 608
  • Пловдив
Бързам да ви дам отчет. Всичко е наред и бебчето расте, та вече даже и се разпознава кое е главичка, кое е тяло и тнт. Сърдечната дейност се чува. Док даже два пъти ми я пуска, че аз като Тома Неверни по сто пъти питам наистина ли е наред, чува ли се добре  ooooh!. Голям страх съм, голямо нещо. Много ви благодаря за палчетата  Hug

# 609
Дони браво миличка, много се радвам за добрите новини Hug
Динорка да е жива и здрава малката красавица, много е чаровна Flutter
Тед аз съм с едно прекрасно усещане за теб, да знаеш Mr. Green

# 610
 Момичета , сложих в албумчето 2-3 снимчици  Hug

# 611
  • София
Динорка, честита втора месечинка на твоята кукла. Да расте здрава и много да те слушка. Hug
Doni, браво за хубавите новини , отпусни се и се радвай на бременността. Hug
Шуши, много е сладък Дани, пу-пу, нали си е наше бебе  Heart Eyes. Да ви е жив и здрав.  Hug

# 612
Doni M , радвам се за хубавите новини, да са все такива. Hug

Шуши, много, много сладък бебок. Heart Eyes Hug

Всичките ни деца са страхотни. Heart Eyes

Аз видях, че не съм качвала снимки от миналата година. Blush
Та качих няколко, на кака Виви.

Динорче, честита месечинка. Hug

# 613
  • София
Baby, много е сладка кака Виви  и колко много е порасла. Все така да расте  и да носи радост на мама и тати. Hug

# 614
 wavey здравейте

Общи условия

Активация на акаунт