Кюретаж и забременяване след това - 21

• 23 049
  • 743
  •   1
Отговори
# 585
Малена,най-малко съм искала да те плаша допълнително,по-скоро целта беше да те успокоя да не се самообвиняваш,че ти си навредила нещо.В смисъл,че организма си прави естествен подбор и по какъвто и повод да е било несполучливо е станало в началото (с това се успокоявам аз самата ooooh!).При мен се очакваше така да стане,въпреки,че си бях съвсем бременна така да се каже,със всички симптоми.Имах много бледи черти на домашния тест и реших да си пусна кръвен на 1-ви ден закъснение и беше с ниска стойност.Тогава се надявах да е заради късна ову.Док пожела да ме види на 2-ия ден закъснение и видя малка точка,след 4 дни точката беше станала сак с ж.тяло,което ме обндежди.На следващия ден трябваше пак да пусна бета ЧХГ да видим как е пораснало и на път за морето разбрах неприятната новина,че не се е качило грам.4 дни на морето бях като болна и се чудех дали е по-добре да го изхвърля сама или да ми го махнат."Хубавото" в случая беше,че прокървих в деня,в който тръгвахме и директно в клиниката.Видя се,че сака го няма,вкараха ме,кюретираха ме и свърши:(.По изчисления бях в 6-та седмица.Сори за дългия разказ,но имах нужда да си го разкажа. Rolling Eyes
Зу Hug,душичка си ти,благодаря ти за топлите думи и скорошен успех Hug Hug

# 586
Дани, настъхнах за пореден път. При мен първия път беше долу-горе по същото време, но си го изхвърлих сама с адски болки, разбира се. Много бързо се възстанових. Сега не е така...едва този месец (3 -ти спонтанен цикъл ще е) имам нормални симптоми за цикъла и едва сега хормоните се подредиха, както преди.

# 587
Това което се чудя са две неща:
1. Колко продължава кървенето след к..?
2. След колко време трябва да се появи нормален цикъл или няма закономерност? newsm78

П.С. Зузи,съжалявам,че два пъти си го изживяла. Sad То реално и на мен е втори път.Първия беше 6 дни след раждането на дъщеря ми.Беше останала плацента и бяха ме отписали с 40 градуса Т.Ама тогава не мислех за това,а да се оправя по-бързо,че малкото човече на мен разчиташе.Даже си спомням,че като се качих на магарето и погледнах,че е 11 ч. и ги попитах колко ще продължи,че трябва да се връщам да си кърмя детето. Crazy Но сега определно ми повля на психиката,може би защото август беше наситен с болести и операции на мои много близки хора и вече това беше капака. #Cussing out

# 588
Дани, различно е за цикъла и кървенето. При мен беше 6-7 дни кървене, а цикъла дойде на 37 ден.

Дано вече ти се случи чудото и на теб след това гадно преживяване!  Hug

# 589
Дани,аз кървя вече 7ми ден,не е обилно,напротив.Един ден зацапва,на другия прикапе малко,даже днес до обяд нямах нищо и реших,че това е било,но следобед пак имах мъничко.Иначе незнам дали е нормално,ето сега се сетих,че като пишкам и имам болка,но само тогава,търпима е,но нормална ли е? В АГ-то ми казаха деня на кюртажа да го броя за първи ден от цикъла и да чакам следващия или нормално за мен на 24 ден или най-късно до 42-ия.

# 590
сезона на отпуските е свършил, голямо писане е паднало Shocked

desisue, дано провлачем крак и скоро и ти да се похвалиш Blush Hug

Дони, Зузи, Мечкони, Тони, Файърче Hug Hug Hug нали знаете че съм на хапчета и не се говори с мен Close запънала съм се в работа, че само тя ми действа успокояващо на нервите Close незнам къде съм...за пореден път- първата седмица съм добре,обаче докато вляза във втората и вече почвам да откачам и да се кривя на света, чак като шофирам от нерви се разсейвам ooooh! ooooh! ooooh! ужас!!!!! нямам търпение да минава още 1 цикъл и да изпивам още 1 опаковка не за друго ами да дойда на себе си Shocked абе глупости... а сега пък като спра цигарите направо ще стане съвсем страшно hahaha

на новите попълнения- съжалявам че сте попаднали тук...дано скоро се разкарате Hug

# 591
Тедче, ще спираш цигарите?  hahaha hahaha hahaha hahaha Това се казва изненада!  Joy

П.С. няма да ти говоря, само ще ти пиша, айде, от мен да мине  Mr. Green

# 592
  • Пловдив
zuzi_79, най-добре питай док може ли да ти се гади от Метата  newsm78 Да не е от нещо друго.  Rolling Eyes

daninceto, гуш и спокойно  Hug Нещата бързо ще се нормализират и скоро ще видиш отново двете чертички, този път с успешен финал  Peace

tedd, мале ето че време и за цигарките е дошло  Oha! Пожелавам ти успех, че аз не съумях да ги откажа предварително. Като видя двете чертички голяма мотивация голямо нещо, но преди това все се изкушавах  Blush

# 593
тихо сега, че съм обещала на половин Варна да ги откажа, обаче подлагам окончателното решение на крайно съмнение...

Дони, лети времето лети...само за гадостите не лети... ooooh!

# 594
Благодаря ви за бързия отговор за фолиевата киселина, значи ще си взема от тази мета, но наблистер щом е по добре, а пък е и по-удобна опаковката.А по колко трябва да се пие без да ми е предписана?
Мноого  Hug за новите момичета и да се изнесете от тук по най-бързия начин с двете чертички.

# 595
Фейче, по 1 таблетка се взема, както при обикновената.

Дони, не е от друго, миличка, точно от фолиевата е. Днес говорих с една лекарка, позната на майка ми. Ще я пробвам вечер да я пия. Тази познатата лекарка каза, че има много жени, които реагират като мен. Все пак това е киселина и дразни стомаха, но се чудя защо така я понасям, при положение, че никога не съм имала проблеми със стомаха. Но както и да е. Лекарката каза, че някои жени привиквали, други не можели и я спирали. Ще видим при мен как ще е.

Тед, считай, че и на мен си обещала.  Mr. Green Hug

# 596
  • Пловдив
tedd, и да не ги откажеш на 100 % веднага съм сигурна, че след 2 месеца ще имаш причина да се откажеш окончателно от порока  Peace

zuzi_79, почвай да я пиеш вечер и дано да нямаш повече проблеми!

Усмихнат ден на всички!   bouquet

# 597
  • Варна
Данинце, съжалявам, че се виждаме в тази темичка. Hug

Тед, поздравления за намерението да откажеш цигарите. Hug

Зузи, дано неразположенията да изчезнат като започнеш вечер да пиеш ФК. Hug

# 598
  • София
Благодаря, с бебка сме добре. Изкарахме близо месец на морето, много й хареса, лошото беше че на Лозенец ни тръшна гаден вирус и Мишанка го изкара най-зле, зарекох се повече там да не ходя, поне докато детенце не порасне. Преди това на Синеморец беше екстра, нямахме никакви проблеми - тишина, спокойствие, не е лудница, чисто. Абе изобщо с малко дете май е по добре да се избягват пренаселени и презастроени курорти.
По въпросите - ФК мета си я пих по едно всеки ден близо година преди да забременея. След кюретажа кървях слабо близо 10 дни, но на контролата се видя, че всичко е ок. Цикълът ми дойде на 32 ден, при условие че е на 29.
Много гушки на мамите и техните бебочета, бременните погал по коремчетата, а останалите, особено старите муцунки - беж към отчетни! Heart Eyes

# 599
  • Страната на чудесата
При мен М се нормализира бързо, сега ми е втори спонтанен М след К(29.06), като ми е на 28-ми ден сега, а първия на 31 ден. Още 2 цикъла чакане и още куп изследвания обаче ме очакват Септември.

Общи условия

Активация на акаунт