Кюретаж и забременяване след това - 21

• 23 059
  • 743
  •   1
Отговори
# 675
искам много да ви благодаря за разбирането и подкрепата която давате тук,пожелавам ви цялото щастие и късмет на света и палчета за всички които се нуждаят. Hug Hug Hug Hug Hug

# 676
  • Варна
Съвсем ви загубих дирите  Embarassed, никакво време не ми остава за интернет напоследък  ooooh!. Боби пак навлезе в цикъл на боледувания, между другото се подготвяме вкъщи, че събитието наближава  Crazy. Дори не остана вече...
Надявам се, че няма нови попълнения и всички сте добре  Hug.

# 677
  • Варна
КарриHug Hug Hug Praynig Praynig Praynig

ЗузиPraynig Praynig Praynig за добри новини.

Дони, стискам палчета за перфектни резултати. Praynig Praynig Praynig

Мечкони, и за теб стискам палчета и те чакаме на отчет. Praynig Praynig Praynig

Дуденка, честит първи цикъл! Hug

Инка, то не останало, стискам палчета за леко и бързо раждане. Praynig Praynig Praynig Бързо да оздравява Боби, че има да помага на мама с бебето. Heart Eyes

А сега и аз да ви помоля за палчета, че утре съм на преглед и последната вливка, а след това заминаваме на почивка до 9-ти. Надявам се като се върна да прочета много хубави новини. Hug Hug Hug

# 678
инка,бързо и леко раждане ти пожелавам мила,тони на теб палчета и да си прекараш добре на почивката

# 679
Тони, имаш ги палчетата! Чакам да ме зарадваш след вливката!  Praynig Hug

Инка, още малко и ще гушкаш пухче!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Praynig Hug Hug Hug

Дуденка, то си е за честитене, миличка!  Hug Hug Hug

Мечи, стис!  Praynig Hug

# 680
Аз пък ще стискам палци в най-скоро време да не се налага вече да си стискаме палци!!!   Praynig Praynig Praynig

Инка, леко раждане!!!

# 681
Хайде девойки, за всички съм стиснала палците, само добри новини чакам Heart Eyes Praynig Praynig Praynig

# 682
Мерси за палчетата! Операцията е минала добре.

# 683
  • Варна
Зузи, браво! Много се радвам, че всичко е минало както трябва. Hug

# 684
  • София
Инка леко раждане!!
Стискам палци на всички, които имат нужда! Hug

# 685
ох,направо ми се плаче,мислех си че няма да ме сполети такова нещо,като съм в толкова голям месец,че опасността е отминала,ама ми се случи все се надявах всичко да мине добре и декември да гушна малката душичка,за която толкова мечтаехме и която толкова много искахме,а сега трябва пак да започнем всичко отначало,да започнем с опитите,да забременея,да минем първите три месеца и да продължим напред,само че не знам как ще се справя със страха да не загубя следващото бебче,сега сърцето ми се е свило,а за тогава направо не смея да си помисля

# 686
ох,направо ми се плаче,мислех си че няма да ме сполети такова нещо,като съм в толкова голям месец,че опасността е отминала,ама ми се случи все се надявах всичко да мине добре и декември да гушна малката душичка,за която толкова мечтаехме и която толкова много искахме,а сега трябва пак да започнем всичко отначало,да започнем с опитите,да забременея,да минем първите три месеца и да продължим напред,само че не знам как ще се справя със страха да не загубя следващото бебче,сега сърцето ми се е свило,а за тогава направо не смея да си помисля

Миличка със страх нищо няма да се получи. Опитрай се да мислиш по-позитивно, въпреки това, че е ужасно трудно. Приеми случилото се като нещо, което е станало случайно и продължи напред! Само така може да се случи чудото. Не се взирай толкова зорко в миналото, а гледай напред и ще видиш светлината в тунела, просто вдигни глава и я потърси.
На мен също от време на време се опитват да ми минават някакви такива мисли из главата, но бързичко ги гоня и не им давам шанс да се вихрят  Mr. Green Казвам си, че просто това беше лошото и вече ни чакат по-добрите дни!  Hug

# 687
Здравейте, момичета. Липсвахте ми.  Hug

Честити малки ангелчета на всички новоизлюпени мами.
Стиснати палчета на всички бъдещи.
Много прегръдки на всички чакащи.
"Добре" дошли на всички нови, излизайте бързо от тук и към отчетните теми   bouquet

Как сте?
Зузка мила как върви при теб, че си ми "пред очите" дето се вика  Grinning?

# 688
хохохо

Ко ПуаЙти?

# 689
  • Пловдив
zuzi_79, така е! Мен не ме притеснява, че някой ще разбере нещо, а по-скоро това, че се прави с недобра умисъл  Crossing Arms А и смятам, че това което сме преживяли тук ни прави по-силни и по-борбени хора, което в условията ни на живот в днешно време никак не е лошо като качество   Peace

дуденка, честита лелка и не се тормози вече  Hug Важното е да се възстановиш и скоро да ни зарадваш.

me4koni, малко късно, но все пак стискам палчета fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed

inka 26, не е останало много време до срещата с бебче! Леко раждане Hug

toni_Stfingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Готина и релаксираща почивка  Hug

dinora1605, ще стискам палци да стане това, за което ще стискаш палци! Много се смях Joy Joy Joy

tedd, как си?  Хайде, че не остана до ноември Wink

Общи условия

Активация на акаунт