Модните превъплъщения на "застаряващото" поколение

• 30 172
  • 190
  •   1
Отговори
# 105
 И аз има пробити нови дупки на ушите , приятелка го направи с една голяма игла Embarassed Лед преди това...
 За една глупост се сетих наскоро, покрай апендицита на позната... много харесвам белези от шев. Както на някои им действат татуировките, на мен така ми действат белезите. И понеже си нямам ,мъдра моя съученичка ми каза, че ако ям слънчогледови семки с люспите и после краве масло ще си възпаля апендицита, та пробвах този вариант, но резултатът бе , че поетото излезе от там, от дето е влязло, ни апендцит, ни дявол последва...

# 106
Аз се обличах като за магистралата - изглеждала съм много нелепо сигурно,
Къса пола - гъзовейка, много високи платформи, потник тип бюстие, имах фалшива обица на пъпа с която много се гордеех. По едно време ходих и с дънки тип чарлстон, пак високи платформи и копринени блузи това между 18-22. Като ученичка бях още по зле кубинки раздърпан блузи и скъсани дънки - всичко това в черно с много къса зелено-синя коса имах и черно червило братовчедка ми ми го беше купила от някаква екскурзия много му се кефех. Горката ми майка надявам се моите деца никога да не ми причинят това като знам как изглеждах.

# 107
  • някъде ... тук ...
и аз в отбора на самопробилите си дупки на ушите.
имах си по една на всяко ухо от двегодишна.
първият опит с губерката излезе неуспешен - не нацелих мястото и забираше.
вторият и малко по-нагоре по ухото излезе успешен Mr. Green

иначе - черни ластични дънки, карирана риза на кръста, черна тениска и т.н...

# 108
С моите допълнителни дупки на ушите се сдобих, доказвайки на един приятел, че изобщо не боли. Беше решил да се подложи на сложната манипулация, но вместо да го успокоя, взех че го отказах с демонстрацията си.

# 109
Като чета как не преставате с експериментите-значи не е късно да си направя расти? Преди две лета пробвах с плитки-цяло лято ги разхожзах, ама растите си ми останах тръпка....

# 110
  • София
Като чета как не преставате с експериментите-значи не е късно да си направя расти? Преди две лета пробвах с плитки-цяло лято ги разхожзах, ама растите си ми останах тръпка....

Никога не е късно да си направиш расти, ямайците така си ходят.

Никога не е късно и да те помолят да избираш между растите и работното си място, така че си прецени преварително.

# 111

Никога не е късно и да те помолят да избираш между растите и работното си място, така че си прецени преварително.

Да , и това ме спира-работя за баща си, но клиентите ще спрат да ме възприемат сериозно. Има доста тесногръди хора...

# 112
  • Пазете Гор
...
...

Безкрайно късно е понякога, повярвай ми  Laughing

# 113
  • София
...
...

Безкрайно късно е понякога, повярвай ми  Laughing

Прав си, не съобразих  Joy

# 114
  • София
Дънков гащеризон, леко смъкнат с колан и презрамките надолу, класически дънки, с oгащена риза, която старателно е извадена съвсем леко, така че да покрива колана. След това, големите пуловери на татко, като ръкавите задължително трябва да покриват дланта. Недоразуменията в прическите са много и изглежда безкрайни. Имам само една 12 годишна пауза с дълга черна коса, продължила до преди раждането.

# 115
  • София
Имах черна ластична пола....баба ми купи произведение с тигров десен  Mr. Green от плюш с цип отпред- нещо жилетка...майка ми е истинска брюнетка и имаше едно червило с цвят като споменатата по-горе лютеница, аз съм светла, синеока и с много лунички, но бях решила- в 4ти клас, че много ми отива майчиното червило и се мажех с него, макар че моята приятелка Мария уместно ми казваше, че не ми отива....по-късно "открих" кафявото червило- потресаващо, добре че нямам снимки...пак в 4ти клас мажех бритона си с вода и захар, разделях косата на път и правех 2 очарователни високи дъги над огромното си чело...по едно време се подстригах супер късо- имах 1 см. коса сигурно и си изтъних и без това тънките вежди-приличах на Едит Пиаф...по това време май бяха модерни много изрязани къси дънки- стояха като гащи и половината дупе беше навън-повечето ми съученички имаха такива, аз не бях толкова отворена...но имах супер огромни пуловери букле на райета в крещящи цветова, което ни най-малко не отиваха на луничавата ми натура и пр. и пр.

За справка-никога не съм слушала чалга, нямам идея защо се правех на маймуна.

В момента стилът ми е доста развлечен, наскоро открих свободата да носиш рокли- закриват нелицеприятното след раждането.

По-късно, ако не забравя, ще изтрия този пост  Embarassed.

# 116
Когато бях дете, на нашата улица само къщи имаше и непрекъснато бяхме от един двор в друг.На съседите, на които дворът беше точно до нашия им пристигнаха на гости близки роднини от Белгия, между които две деца.Гледах дрешките им като онемяла, най-възхитителното беше ,че по всички дрехи имаха някакви апликации.

Реших и аз да си имам поне подобна такава дрешка.Имах си "парцалки" за куклите , подарени останали от шивачки.На една лятна рокля за джобчетата направих ягодки от друг плат и ги приших.Ама си имаха и зелени дръжчици , а ягодките бяха червени.На една стара тениска апликирах  изрязано от друг плат сърце и го приших, там където предполагах, че е мястото на сърцето с "Фестон бод",научен в училище по трудово.Сега, като се зная каква съм "от кръжока сръчни ръце", се чудя как съм се осмелила на това "творчество", но майка ми нищо не каза, значи поносимо е било.

# 117
  • София
  Бели памучни блузки, навързани на кръгчета и боядисани в различни цветове! Не знам как да го обясня, дано се сетите за какво говоря!

# 118
  Бели памучни блузки, навързани на кръгчета и боядисани в различни цветове! Не знам как да го обясня, дано се сетите за какво говоря!

Сещам се, ние ги връзвахме на възелчета, и не само блузки, ами и полички  Peace

# 119
  • София

Сещам се, ние ги връзвахме на възелчета, и не само блузки, ами и полички  Peace
 Хващаше се блузата на някое място и се завързваше на няколко места едно над друго с дебел конец или въженце, след боядисването оставаха няколко бели кръгчета едно в друго, на местата където е било вързано.

Общи условия

Активация на акаунт