Модните превъплъщения на "застаряващото" поколение

• 30 152
  • 190
  •   1
Отговори
# 165
 Вдига температурата за кратък период, и се молиш да няма опашка, за да не се нормализира докато влезеш. Друг трик- смъркане на чер пипер, почваш да кихаш, носът ти се зачервява, едни сълзи почват да се стичат. Ама пак трябва да минеш бързо, краткотраен е ефектът Grinning

# 166
Вдига температурата за кратък период, и се молиш да няма опашка, за да не се нормализира докато влезеш. Друг трик- смъркане на чер пипер, почваш да кихаш, носът ти се зачервява, едни сълзи почват да се стичат. Ама пак трябва да минеш бързо, краткотраен е ефектът Grinning

Даааа, и като кихаш, кърпичката ти се пълни с черен пипер+слуз.  Joy Joy Joy
А ефекта при мен не беше чак толкова краткотраен, поне час и половина ме държа.

# 167
Сестра ми е била по хард, с крем за бръснене Каро, и се моли да не завали, за да не се разпени  Grinning
+1 и аз с крем за браснене Embarassed Joyужас и черен лак, носех го с години, беше ми слабост ooooh!

# 168
  • София
  Друг трик- смъркане на чер пипер, почваш да кихаш, носът ти се зачервява, едни сълзи почват да се стичат. Ама пак трябва да минеш бързо, краткотраен е ефектът Grinning
Ванилията беше къде, къде по-приятна  Grinning

# 169
 Joy
Развеселихте ме.
Прегрешения модни- пластмасови цветни халки ,пластмасови и метални синджири и на врата,кубинки с цветни електрикови връзки или кларкове с такива,дънките бяха странни модели лек шалвар и плетен цветен пуловер в същия цвят като  връзките на кларковете прим. електриково розово  Mr. Green  Обувки с връзки кожени на дупки опитват се да се завърнат с леко променена визия ,поли на волани ,които се боядисваха като се усучат и вържат на топка/ако ме разбрахте/,пола къса на волани и на точки  Laughing
Синя спирала за мигли и същата за коса  Embarassed ох най-ужасната прическа-с къдрава дълга коса съм и се връзваше една опашка на темето ама от половината коса,а др си стои надолу  Joy аааааа и бритон в стил Сиси Кеч ли коя ходеше така тупирана не помня

# 170
Тази тема почти ме просълзи Mr. Green
Кларкове с различни връзки, широки панталони ала Depeche mode, пуловерите на баща ми...
Уф, връщам се да ви дочета.

# 171
Колко крем за бръснене "Каро" е отишъл и за моята коса!  LaughingТова плюс мощно тупиране, за да оформи пънк прическата ми. Нокти в черно или ярко жълто + кърваво червено червило, колани и гривни с капси, скъсани дънки и развлечени тениски с черепи др. подобни. Грим с черна очна линия и сенки в синьо и жълто.
Изрусяването до патешко жълто и аз съм го правила в домашни условия, но бързо поправих грешката като лепнах отгоре медено-русо. Такова огнено оранжево се получи, обичах го този цвят! Crazy
Но много изтощаваше косата и не повторих повече от 2-3 пъти.

# 172
  • Пловдив
И аз с крем "Каро".
И с "Ида" 121.
Имах розов шалвар началото на 80-те и се чувствах супер модерна.
И баща ми ходи 3 пъти до София с паламуд, за да може да ми купи кожух (овчи, къс, също върхът на модата през 80-те)  Mr. Green

# 173
  • Tам през Атлантическия океан
Или суров картоф. Не знам дали не беше мит.

Не беше, не беше. Изпробвано е - до 37.5 вдигнах  Wink Достатъчно, за да ми издейства 3-дневна извинителна бележка.

Повече от 37.5 не се вдигаше обаче  Mr. Green и аз подгрявах термометара в тръбата на парното  Whistling

# 174
  • Tам през Атлантическия океан
Спомних си  Laughing имаше мода на електриковите цветове -  жълто,зелено , розово електрикови якета  Joy Голям хит бяха 1,2 зими   Sunglasses на мен ми купиха розовко  Crazy

# 175
  • Кацнала на едно дърво.
Всъщност, голяма част от изброените "моди" са много модни от няколко сезона насам. Отново.
И пластмасовите огромни бижута, електриковите цветове, "тай-енд-дай" оцветяването... И черните устни. Ярките лакове (аз имах зелен, сега имам син Laughing).
Модно е, но Карл Лагерфелд хубаво каза - тази мода не е за онези, които вече са се носили така през 80-те. Това е положението.

Който носил, носил.  Joy

# 176
Сега ми е времето, през 80те не съм се осъзнавала, камо ли да знам що е то мода.
Няма да си слагам крем за бръснене на косата, де. Mr. Green

# 177
Или суров картоф. Не знам дали не беше мит.

Не беше, не беше. Изпробвано е - до 37.5 вдигнах  Wink Достатъчно, за да ми издейства 3-дневна извинителна бележка.
Предпо4итах  със  графита  с него  съм пока4вала  38 и не6то :П  а  и по  добре   от  гадния  картоф него  неможех  го преглатна  хаха

# 178
И тебешир съм яла, и картоф също. Имах и червило ИДА 121, кларкове с различни връзки ( според пуловера ).
Имаше и мода ( в по-малките класове ) - като ни облъчваха с ония лампи срещу радиация май беше, си сваляхме очилата и ни се осветяваха очите, после няколко дена майка ми налагаше с картофи очите - голяма глупост е това ( много боли и непрекъснато ми сълзяха ), ама бях освободена от учене на уроци и изпитване  Crazy
Късите якета с ластик отдолу, ...... ох, голям смях  Joy

П.П. А оная прическа - на черта, а отгоре късо и задължително стърчащо право нагоре, така с ръка го търкахме, че да стърчи Joy Joy Joy

# 179
  • софия
Добре де, аз ли съм единственият идиот, който си е слагал паста за зъби Кис на главата вместо гел?  Thinking
Хоп, аз към отбора на крем за бръснене "Каро" Mr. Green Доколкото имам спомен нещо го поразбърквах с вода и си поливах косицата над един леген. Незабравима миризма. Flutter Яко тупиране и не се решех до следващо миене на косата. Само тупиране. Класната (другарката Дудова по химия) редовно ме изкарваше пред стаята, когато имахме час при нея, да "се среша". Mission impossible. Но си имах гребен в раницата. Майка беше полудяла.

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 21:49 от zvanche

Общи условия

Активация на акаунт