Модните превъплъщения на "застаряващото" поколение

• 30 148
  • 190
  •   1
Отговори
# 150
 Ео, и аз исках такава "прическа", като от първия известен клип на Бьорк, но нали си нямам косичка  Sad

# 151
Aз така ходех на училище и мислеха, че съм от Художествената, щото бяхме с тях в една сграда.
Явно бях прекалено арт за ФЕГ  Laughing

# 152

Случайно ви открих темата и като се зачетох и видях това се сетих, че аз пък ходех начервисана само с черен молив за устни ама по целите устни и черен лак. Оле, оле, тръпки ме побиха като си спомних

Като прочетох израза "тръпки ме побиха", се сетих за химическите червила на майка ми.
Помните ли ги, едни зелени такива... а като си сложиш на устните ставаше розово Crazy
За щастие, като пораснах, вече бяха излезли от мода.  Laughing

# 153
Да, да, сетих се за тях. Баба ми е разказвала как една комшийка и викала дай да ти сложим малко червило. Тя първо се дърпала ама после се съгласила, обачеее като наближило да се прибира дядо ми от работа решила да си махне червилото. Търкала, търкала, ама не се маха  Laughing

# 154
  • София
Добре де, аз ли съм единственият идиот, който си е слагал паста за зъби Кис на главата вместо гел?  Thinking

# 155
Добре де, аз ли съм единственият идиот, който си е слагал паста за зъби Кис на главата вместо гел?  Thinking

Мне, не си единствена. Пиши ме и мен при идиотите  Mr. Green

# 156
  • София
Ааа, добре.
Така става.  Sunglasses
Понеже нямам спомен да съм го измислила аз; някой ми беше казал; пък и паста за зъби Кис не се намираше чак толкова лесно.

# 157
 Сестра ми е била по хард, с крем за бръснене Каро, и се моли да не завали, за да не се разпени  Grinning

# 158
Ей, направо ме  Laughing с тези "гелове"

# 159
вместо руса станах жълта като кокошо пиле. В училище ме питаха дали съм се боядисвала с риванол... 

smile3532 smile3532 smile3532

Простете,но е много смешно разказано...
Н е се  смейте аз  се бях  нахлепала  на ки4ури   със едни  лекарства  ,ако  си  спомняте имаше  едно   зелено  и  такова  4ерено   Simple Smile)))

# 160
Черното си е скъп цвят от време оно. Боядисвали сме чорапогащи /по едно време излезе една мода да са пък в тъмно- синьо/, блузи, поли, всичко. Имах връзки във фабрика и сме си слагали ситопечати /тогава нямаше нищо по нашите магазини, буквално нищо/.
Лично съм участвала в свещенодействието избелване на дънки с белина във вана.  Laughing
Имах значки- поне 20 на Горбачов след 1985-та. Кичех ги на едно тънко яке /черно/. Малей, как ми се кефеха русначетата на един лагер в съюза /тогава/.
Върху мантите имаше едни плетени блузи без ръкави, на дупки.

Всичко изброено ми е доста познато  Laughing
Като каза боядисване се сетих, че боядисвахме и дъвките за дъвчене с графит от моливите  Crazy
За  дъв4енето  на  графит  беше   да  се пока4и  темературата  и  да  бъдеш  освободен от  4асовете (от  графита  се пока4ва  температурата) без   да ти  е лошо  там  ве4е  трябва  да умешш  да  изиграеш  добре  ролята  хаха

# 161
При нас легендата беше, че това става с тебешир, но не съм пробвала и не знам. Sick

# 162
  • София
Или суров картоф. Не знам дали не беше мит.

# 163
  • София
При нас легендата беше, че това става с тебешир, но не съм пробвала и не знам. Sick

Аз знам за суров картоф. Писала съм едновременно с Атти.

# 164
Или суров картоф. Не знам дали не беше мит.

Не беше, не беше. Изпробвано е - до 37.5 вдигнах  Wink Достатъчно, за да ми издейства 3-дневна извинителна бележка.

Общи условия

Активация на акаунт