Модните превъплъщения на "застаряващото" поколение

• 30 166
  • 190
  •   1
Отговори
# 45
Сега се сетих и за друго култово облекло. Обикновена тениска се режеше отдолу с ножица на лентички, които се оставя така да висят. А на по-късен етап даже ги плетяхме като мрежа  Mr. Green

ПП: Дано някой ме е разбрал  Joy

# 46
Аз така правех със стари дънки  Mr. Green

# 47
  • София
В 6-ти клас реших, че имам бакенбарди и ги обръснах, ама бая нагоре.......Изглеждах потресаващо... Mr. Green

# 48
Сещате ли се, пак към по-големите въпрос, че това "застаряващи "много комплексиращо ми действа- имаше една прическа косата се вързва на конска опашка, но не отзад, а отстрани ,на нивото на слепоочието?

Години по-късно-косата- в единия край-къса, в другия- по-дълга/И досега Нешка Робева ходи с тази прическа/

И още-Косата "На черта" до темето и втори пласт се спуска до раменете, ама го обясних.беше ми много любима прическа.

От по-ново време- каква беше причината да се носят дълги, широки ,изглеждащи огромни ризи?

# 49
 Изкушавам се да се покажа 2ри номер руса, приличам на скинар:)
И аз имах блузка с нарязани лентички, а самата блузка вързана на възел беше топната в боя за дрехи:)

# 50
Сещате ли се, пак към по-големите въпрос, че това "застаряващи "много комплексиращо ми действа- имаше една прическа косата се вързва на конска опашка, но не отзад, а отстрани ,на нивото на слепоочието?

Помня, да  Peace
      Имаше една бабичка от квартала като ни видеше така, все ни викаше, че нещо са ни "криви главите".

# 51
  • Варна
Ох, спомних си! Да живее диското!  Laughing

# 52
  • София
Към тази прическа вървеше спортна лента през челото във възможно най-ярък цвят  Mr. Green

# 53
  • Стара Загора
Ох, спомних си! Да живее диското!  Laughing

Как да не помня! Наричахме ги диско и лиско(в зависимост от местоположението на опашката). Обаче беше задължителна огромна халка на едното ухо. А кичури в зелено и синьо докарвахме с водни бои. Това, в комбинация с къса дънкова пола и карираната риза на баща ми ....Ами много сладко беше Simple Smile

# 54
И аз имах тиролска рокличка, била съм на не повече от 6 г. много си я харесвах.

# 55
От по-ново време- каква беше причината да се носят дълги, широки ,изглеждащи огромни ризи?
Aз съм от тези с ризите, логично обяснение нямам  Joy

Сетих се за косата си - в 5-6-7 клас слагах едни "въшки" - такива малки фибички с формичка. Даже не фибички, ами като щипка за коса, но мънички.
От 8ми нагоре имах по-дълга коса. Тогава я сплитах и връзвах на 7-8 кокчета по цялата глава - всяко с различен ластик.  Mr. Green Другият вариант беше на плитки, които изпъвах да стърчат и ми казваха, че приличам на хеликоптер  Mr. Green И последното, което се сетих - имах светло синьо червило, като излезех с него и възрастните издивяваха Grinning

# 56
Цитат на: Еовин link=topic=599882.msg19345675#msg19345675 date=1311869444
Тогава я сплитах и връзвах на 7-8 кокчета по цялата глава - всяко с различен ластик.  Mr. Green

Това е заемка от Бьорк:)

# 57
В 6-ти клас реших, че имам бакенбарди и ги обръснах, ама бая нагоре.......Изглеждах потресаващо... Mr. Green

Снимка, снимка..... Laughing

# 58
Oo, Бьорк така не я харесвам  Laughing

# 59
  • При хората, които обичам
Спомням си обаче моите съученички - по едно време всички тръгнаха с едни торбести пуловери - имаше електрикови, и цикламени.... Брррр...

Бих се показала в този вид, но съм толкова "застаряваща", че снимката е черно-бяла и няма да ви позволи да оцените красотата на електриковия ми пуловер с фльонга Flutter

Общи условия

Активация на акаунт