Нарекох те Фериха (Adını Feriha Koydum)~ 52"Кекс със стафидки на есен"

• 19 699
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Враца
Ако наистина Селин има пръст в избирането на турчина, я признавам за страхотен мениджър. Да успее да класира, този съблезъб тигър от праисторическата епоха, на такова челно място, то тогава Чаги, ще го изстреля във висините само за година, максимум две.
Лека Ви нощ и от мен.
 rotfImao rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 Наде уби ме направо , лека и от мен  Hug Hug

# 301
  • Враца
Изчезвам, само да ми пусна горещи кадри. Веднага се е изтъпанчила до него за снимка. Mr. Green

и с други фото, за спомен hahaha
Олеее  Sick Sick не трябваше да ги виждам , че кошмари ще сънувам  ooooh! Mr. Green Mr. Green

# 302
Ибрахим Гайбери или Гейбери Simple Smile май е бил 2 подгласник в конкурса най-добър модел на Турция за 2010

# 303
# 304
Меги, клипа за който Ви говорих е с излъчването на миналогодишните награждавания и Чаатай е ....of the world, а не на Турция.

# 305
  • Враца
Меги, клипа за който Ви говорих е с излъчването на миналогодишните награждавания и Чаатай е ....of the world, а не на Турция.
Ето това са победителите на The best model of the world 2010 ,   а това трябва да е на Турция защото на лентата на Чаги пише Turkey , а и водещите казаха че победителите за 2010 година са тези от първата снимка  ooooh! и затова те наградиха таз годишните победители  ooooh! , аз вече тотално се обърках  #Crazy #Crazy #Crazy

# 306

Лека нощ

# 307
Точно пък на него се е размазало и не се вижда хубаво лицето му. Sad

и аз така мисля че той  Mr. Green

# 308
Ето това са победителите на The best model of the world 2010 ,  а това трябва да е на Турция защото на лентата на Чаги пише Turkey , а и водещите казаха че победителите за 2010 година са тези от първата снимка  ooooh! и затова те наградиха таз годишните победители  ooooh! , аз вече тотално се обърках  #Crazy #Crazy #Crazy
Ичи и аз съм на твоето мнение.

# 309
За първото клипче става на въпрос. Ичи май, ще излезне права. И аз вече се обърках, уж е ...of the world, а с лента на Турция, наистина вече не знам, каква титла е спечелил. Но определено си я е заслужил наградата.

http://te-in.facebook.com/Emir.Feriha

# 310
лека нощ и от мене

# 311
  • Враца
Няма значение какъв е Чаги  Peace . Лека и от мен за 2 - ри път  Mr. Green

# 312
Мамеееееееееееееее най накрая доживях да те "видя"  Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug

Наде, страхотен подпис  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Лека нощ Hug

Whistling

http://www.youtube.com/watch?v=Ri4AeGXK5lk

# 313
  • Варна
Да заключа фемирки...Лека нощ...хаххааааа и добро утро след малко на някой....

# 314
Добро утро! Simple Smile

Последна редакция: нд, 31 юли 2011, 08:47 от nmnnczc

Общи условия

Активация на акаунт