Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да отида за фетална морфология след 15 г.с. в Пловдив?
Препоръчва ли се задължително амниоцентеза за жени над 35 години?
Трябва ли да спра приема на фолиева киселина в 4-тия месец от бременността?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да отида за фетална морфология след 15 г.с. в Пловдив?
-
Препоръчва ли се задължително амниоцентеза за жени над 35 години?
-
Трябва ли да спра приема на фолиева киселина в 4-тия месец от бременността?
-
Как се броят месеците по време на бременност?
-
Какви са рисковете при изследване с висок риск за синдром на Даун?

, през другото време съм си вкъщи и мога да си нагаждам работното време според моите задължения към бебчето, до известна степен. Така че... ще ми трябва детегледачка. Но още не се знае дали ще наема или някой от семейството ще ми помага. Например баща ми е свободен и много ми е помагал с голямата щерка. Освен това мъжът ми работи за себе си и най-вероятно ще може да поема бебето тези два дни. Последният вариант е детегледачка. Това също ме устройва, защото в моя случай с моята работа си струва.... затова и ще се пъна да продължавам... че поне да ми изчисти заемите преди да се появи второто бебче на хоризонта... тогава вече да си ги гледам двете на спокойствие. Даже сега като търся количка, се заглеждам и по двойните! та дано са породени, хаха
!
!

лежах 4 дена в болницата без да кървя и като ме изписаха се беше смалил на 17 мм. обече вчера пак прокървих леко и сега в къщи яко лежане казаха и куп хапчета ....
. И първия път и сега хладилника и картофките доста ме тормозеха. Иначе аз си пия витамини Наталбен, испански, и сега и предишния път до края, без да ми ги предписват, но доста добре ми влияят, мънички са и не са ми проблем.