Отговори
# 615
А пък относно килограмите в двойката. Моят не е дебел, но има коремче. Напоследък се шегувам, че се чудя в кой месец ще го стигна да се състезаваме  Joy

Аз моя го разминах вече, по шкембе. Сега остава и по килограми да го мина Mr. Green Joy

# 616
По време на първата ми бременност мъжът ми порастна на корем заедно с мен. Аз родих, отслабнах, от корема ми нямаше и помен след 8 месеца. Той си го задържа до ден днешен. Като стана 7,8 месец ще го настигна  Laughing.
Ох, заобиколена съм от близнаци, такава ми е съдбата  Mr. Green. Мъжът ми, майка ми, приятелките ми... Знам мнооого добре за какво става въпрос - сега е единия близнак, след малко бива изместен от другия  ooooh!. Не знаеш в кой момент с кой говориш  Laughing.

Алекса, мила, наистина си намери забавления, че не знам  Mr. Green Crazy. Предната бременност си останах вкъщи от 4ти месец, защото исках да си почина от работа и т.н. преди безсънните нощи и добре направих. Не съм скучала и за секунда. С майка ми се разхождахме по цял ден дори и в най-големите виелици и ходехме по около 5,6 км всеки ден. По магазини, в парка, в гората, абе накъдето ни видят очите. Чувствах се идеално и не мислех само за ядене, защото не си бях вкъщи  Wink.
Сега обаче ще работя докато мога, защото се върнах преди 4 месеца на работа, а и още се чувствам ок. Лошото е, че седя по цял ден пред компютъра и нямам много движение, но ще се съобразявам повече какво ям, а с разходките ще наваксвам събота и неделя колкото мога. От утре съм 2 седмици в платен отпуск и се радвам много, че ще съм със сина ми по цял ден и ще си почина поне малко Heart Eyes.

# 617
Снощи се сетих да ви питам нещо. Въпросът ми е по-скоро към първескините - Мислите ли да ходите на училище за родители?
Другите могат да кажат дали и колко им е помогнало, ако са посещавали такова.

# 618
  • София
Здравейте,тумбачета!Не съм писала скоро,но си ви чета всеки ден.радвам се и преживявам тревогите ви заедно с вас...Все се моля всичко да е наред и с майчетата,и с нашите бебенца PraynigАз след оня гаден резултат от БХС направих още една фетална морфология в 15 седмица,защото мира не можех да си намеря и  резултатът е добър-нослето ни беше 6 мм,гънката и тя в норма...дано да е здраво,Боже,това бебенце,че душа не ми остана от притеснения.Иначе...крепя някак си положението-омръзна ми толкова време на легло,направо откачам като видя спалнята.Вече се местя от стая в стая за разнообразие...Не ми се гади,но не ми се и яде нищо.Сладко да не видя.Онзи ден дъщеря ми поиска един десерт и като хванах плика със захарта,направо се потресох-без да ям,само от това,че я държа... ooooh!И вода не ми се пие...Не знам..От време на време ставам с нагласата да рисувам(занимавам се с декоративна живопис)),слагам статива и...нищо...връщам се в леглото...Как ще я карам така-понятие си нямам...Хайде,слънчица,хубав ден!НЕ!Много хубави и спокойни дни! Hug newsm51Ох,забравих да кажа,че бебето упорито отказва да разтвори крачета и понятие си нямаме все още момче или момиче е .Гледам на други мамита са им казали вече,ама на мен-тц.Доки по едно време се произнесе,че заради първото секцио и шевовете,ми бил задебелял коремът и така образът от УЗИ-то се размивал ,та за това не се виждало ,ама знам ли вече и аз...

# 619
Хах моят мъж е в 9-ти постоянен месец  Joy И срещу него да тичам няма да го догоня!   chef Нали е готвач...

# 620
  • Малта
Хах моят мъж е в 9-ти постоянен месец  Joy И срещу него да тичам няма да го догоня!   chef Нали е готвач...

хихихи,
Савето,
не си сама и моя готвач е само 130 кг. даже се чудя 9-ти преносени близнаци май има той  Joy  Ама живи и здрави, пък коремите ще изчезнат след раждането,бърза, бързо, особено ние както сме с двама ... ще има да тичам насам-натам  Crazy

# 621
Хайде ,казвайте заглавия за нова тема ,че ей сега ще изпишем тази...

Февруарско бебче чувства се добре и на мама коремчето расте!

# 622
  • София
И моя заформи шкембенце,ама понеже спря цигарите. Ще му се на милия да отслабне,но и гладен не му се седяло.На мен не ми пречи въобще,предпочитам го такъв,отколкото да пуши.  Peace

Ralipo, приятно изкарване на отпуската!

За зодия близнаци не мога да се включа.Покрай мен са все риби и телци Simple Smile

Хайде ,казвайте заглавия за нова тема ,че ей сега ще изпишем тази...

Февруарско бебче чувства се добре и на мама коремчето расте!
Пепито,харесва ми Peace

# 623
Момичета искам да ви питам какво мислите за изследването синдрома на далн много се колебая дали да го направя въпреки , че съм сигорна , че няма никой от моя род и от рода на мъжат  ми със този синдром предварително ви благодаря   bouquet

# 624
tedinceto96 аз няма да го правя - таткото вика ,че е като игра на тото, пък и да покаже нещо няма да отида на амниоцентеза нито пък ще го махна - тъка, че няма смисъл да се вкарвам в излишни филми - въпрос на личен избор  Peace

Пепито харесва ми предложението ти   bouquet

Чакам февруарско бебче , най-голямото ни късметче !  smile3534

Хайде предлагайте мами да стане разнообразна анкетата с предложения ни   bouquet !!!!

# 625
Здравейте и от мен в този студен ден! Аз днес съм за първи ден на работа след отпуска и ме мързи ужасно, криво ми е, но няма как... Днес изпаднах в голям проблем какво да облека в студа. Почти нищо не ми става. Ще трябва поне едни дънки да си купя...

Вчера бях на Женска консултация, която премина за 7-10 минути най-много - измериха ми корема, кръвното, килограмите и доктора ме погледна на ехограф, който е доста стар... и това беше. И се убедих, че е необходимо да се ходи и на частно от време на време.

Относно килограмите - аз съм качила около 4 и половина. Дано се намали темпото, че ще стане страшно към края...  Thinking

Стискам палци на Танита - дано по-бързо я изпишат и всичко да бъде наред!

tedinceto96, аз пък съм много ЗА - да се прави фетална морфология съчетана с БХС.
Но аз съм доста страхлива, мнителна и притеснителна и бих направила всякакви изследвания, за да бъда спокойна, ако изобщо мога да се успокоя...

Някой питаше за училище за родители - аз се чудя, но малко ми се струва щуротия... и даване на пари. Може и да не съм права... Тук в Пловдив зная, че има в Селена, но за друго място не съм чула. Ако някой знае, моля да сподели...

# 626
tedinceto96, подкрепям Полисия, и аз съм за изследването. Не знам на колко години си, особено ако си набор 96  #Crazy едва ли има нужда, тъй като възможността за Даун се оголемява с годините.

Полисия и при нас е студено, но аз вече свикнах, а не мога да повярвам че в Пловдив по това време ще са паднали температурите. Аз съм за училището за родители, но говоря от моя си опит - подготвя за раждането, за първите дни, настройвате положително. Но говоря за опита ми от тях в Англия.

# 627
  • София
Имам един бърз въпрос: трябва ли да съм гладна, когато давам кръв за БХС?
ФМ ми е в 11:40 и чак след това ще давам кръв, та не знам как ще изкарам гладна.

# 628
imam nadejda аз посещавам Д-р Славчев в Окръжна за ЖК, даже в събота ще съм на ранна ФМ.
Иначе предложение за тема: Февруарското бебче расте, а дали ще е момиче, а дали ще е момче?

# 629
Здравейте! Да се отчета и аз днес, че темата ще свърши  Simple Smile
На консултация скоро не съм ходила, надявам се всичко да е ок с бебчо.
Бях за една седмица на планина и ми се отрази чудесно, е и на фигурата ми се отрази Embarassed
Всяка хапка се лепва по 'хармоничното' ми тяло...вече съм +6кг. Коремът ми е голям, дупето също, бедра...мммм само за мачкане  Laughing
Алекса, за полът на бебето... руските сайтове ми показват вярно за първата бременност - твърдо момче, българският нещо не позна  Wink

Общи условия

Активация на акаунт