Отговори
# 600
Al3xA, мила, недей така. Как да не те хареса мъжа ти. Той да не е с теб, само заради външния ти вид. Пък и му е пределно ясно, че това е временно и е причинено и от други здравословни проблеми. Не се тормози с такива неща. Аз още се чудя моя как ме търпи да го държа на сухо, вече толкова време, ама нищо не казва горкичкия, защото знае каква е крайната цел.

А пък за интригите - хора всякакви. Той може и да не е чул добре и да е решил да си измисля. Има хора, които чули недочули си досъчиняват и става съвсем различно нещо. Хич не се занимавай с такива хора. Гледай да си спокойна. Мисли за бебчо и за близките ти, които те обичат.

# 601
Ох миличка Al3xA стана ми много мъчно от последния ти пост. Ежедневието ти наистина звучи скучно, но си помисли че е толкова временно и с идеята за едно нещо толкова прекрасно. Но трябва да направиш всичко възможно се разведриш. Четеш ли книги? Има прекрасна и развлекателна литература. Много по-добре ще ти се отрази от колкото гледането на филми. А какво си учила, може да продължиш. Да научиш или доразвиеш език който знаеш? Направи си нещо за цел и го постигни. Вярно е че сега трябва да се побереш в рамките на дивана и леглото си, но нищо не те спира да развиваш мозъка си, това зависи само от теб и силното ти желание да не потъваш в дупката!

Аз продължвам да се моля за Танита, дано всичко отмине, но ми звучи положително и логично, все пак плода на другите две бебчета трябва да излезе и да се изчисти от тялото.

Медимед
и she_moto дано скоро не се и сещате за тези хематоми  Hug

С тези калкулатори за пола сте много сладки - нали знаете че има 50/50 шанс да е едно или друго  Laughing

Лека вечер   bouquet

# 602
Al3xA,Не се притеснявай за килограмите!Важното е ти да се чустваш и бебето добре!
аз мога да те успокоя,с предната си бременност много ми се ядеше.не ми се гадеше от нищо,дори не можеш да си представиш какви гадости ми се ядяха.До нашта къща имаше една гадна баничарница/пред затваряне/ и аз си бях набелязала едни мазни питки с мижаво парченце кремвир6 и кисела крацвичка.....ей вярвай ми в 6 сутринта чакам да птворят за да си купя от мазните им питки.
Та искам да ти кажа че качих 40 кг,бях станала точно 100.Е,да свалянето беше ужасно,аз и кърмех година и половина и за това не почнах веднага диети и фитнес.Но след това се закучих много яко с диета и фитнес и дори станах по слаба отколкото като ученичка:)Така че да не те притеснява,дай си един период от 3-4 годинки след раждането и всичко ще си дойде на място,а дори при някои мами става още по лесно.
Сега се повтаря абсолютно същото при мен,пак много ми се яде,хем си знам урока ,но пусти му глад...какво да се прави ще сваляме:)))Само да са ни живи и здрави бебетата и ние:)

Peace

# 603
Добро утро!
Пак много сте писали ooooh!
И аз я мисля Танита13...Дано скоро я изпишат и се спре с кръвотеченията, стискам палци Peace

За пола на бебето- това винаги е било последната ми грижа. Като се замислите- колкото и да размишлявате по темата, толкова повече ще ви гложди. Но това не значи, че времето ще мине по-бързо. Има си определена седмица, в която се вижда ясно пол, и шансът за грешка е минимален. Търпението е добродетел Hug

Al3xA, на теб специално се чудя какво точно и как да ти кажа. Ясно е, че си притеснена и мъжо ти липсва. Първо за преяждането, ето един линк да поразмишляваш малко. Според мен след време ще се ядосваш сама на себе си, че си се отпуснала и си допуснала стресът и скуката да те надвият. Причина имаш, както и оправдание. Не че ме пита някой, но ти препоръчвам да си измислиш хоби- нещо, което да заема голяма част от времето ти, да ти е приятно да се занимаваш с него, и да не мислиш за тревогите си. Дали ще е свързано с пеенето (уроци на малки деца), дали ще е арт хоби, курс по чужд език или друго- ти си решаваш. Тези 5 месеца, които ти остават преди да родиш ще са последните, в които сама ще разполагаш с времето си. После бебо ще ти преобърне света. Надявам се не се сърдиш на думите ми- ако не ми пукаше, нямаше нищо да кажа Hug

Радвам се, че с влизането във втория триместър, повечето от вас са по-добре. Следват по-леките месеци, после кембака ще тежи, ще станем бавноподвижни и с патешка походка  hahaha
Аз вчера получих резултата си от БХС- риск за Даун 1:5100. Камък ми падна, и се ухилих като питка Mr. Green Резултатите от изследванията за ЖК също са много добри. Кръвосъсирващите не са цвете. Лошата новина е, че правя алергия и към клексана, и опциите ми за смяна вече са изчерпани. С лекарите и консултантите се разбрахме да разредя инжекциите през два дни, и ако все пак се обостри алергията нямам идея какво ще се прави Thinking Важното е ,че съм безкраен инат и не се давам без бой  Crossing Arms

Хубав ден, дами   bouquet

# 604
Добро утро!
Не мога да смотна да ви чета  Simple Smile

Аз май вече усещам нещо в корема... възможно ли е толкова рано?

# 605
Добро утро на всички наспали се....
И аз се моля всичко с Танита да е ОК.Но по- добре в болница под наблюдение няколко дни,при нея си е риск.
За пола и аз нямам претенции,не са верни калкулаторите.С първата ми бременност исках много да е момченце и като ми казаха в 16 г.с.-момиче малко се изцъклих,ама след това толкова се радвах.Сега си имам една принцеса,която ми е всичко.
Al3xA,,минала съм по твоя път,с първата бременност,моят мъж тогава беше командировка на 500 км за 1 година.Идваше си 1 път на месец за 2 дни.Сама трябваше да организирам сватбата ,а бях в 3 месец тогава,беше ми лошо,не можех да излизам никъде.Сама с майка ми в къщи,дори и след сватбата,всичките ни приятели работиха,с кого да изляза,какво да правя побърквах се в къщи.сериали,списания,лежане.И кошмара в 7- мия месец бременна,загубих баща си при трудова злополука.И от там зима, затворена в къщи...моят мъж се прибра 1 месец преди да родя.И какво усети той от моята бременност,нищо.Всеки път ,когато се прибираше ми казваше,че съм дебела и съм била   меца..Но сега нещата са различни,аз пак съм в къщи,но с детето ,излизам постоянно,виждам се с приятели,колежки......
И сега да се похваля аз за снощната  си среща.Бях поканена на среща  във Варна от МАГГИ Клуб,техен член съм...Взех и майка ми на срещата и тя остана очарована.Беше в една пицария,швецка маса,салати,новите им пилешки хапки и сосове.Говорехме си за интернет списанието им което ще стартира от септември,имаше викторина с въпроси относно Магги и Нестле,и познайте кой обра почти всички подаръци.........Пепито разбира се,направо детето полудя от  радост.И а такова уважения към мен приявиха момичетата,като редовен техен член.Миналата година семтември ,ми гостуваха от екипа и готвихме в къщи-Гювеч беше темата...И така такива работи ме вълнуват мен сега кулунария всякаква......
Завършила съм за технолог на хляба,хлебните и сладкарски изделия,и имам и дипломи за помощник готвач и барман........
Та така Al3xA,,както ти е казала Rou ,прави нещо според това какво си завършила,какво ти е хобито зада не се чувстваш затворена вкъщи.
Тава е от мен ,извинявайте за дългия пост,но аз не пиша много редовно,и ви чета всеки ден......

# 606
  • Sofia
Al3xA, миличка и аз искам да ти пиша с най-добри чувства да не се поддаваш на този вълчи апетит, причината за него не е бременността, какъвто е популярният мит и въпреки, че на снимката ми изглеждаш слабичка и финна, не ми се струва добре още от сега да качиш 7 г., помисли си ще можеш ли до края на бременността да качиш още само 10 кг. да речем, което е в нормата. Имай предвид, че майките, бабите, лелите и прочее, които се радват на лакомите бременни и ги поощряват да се тъпчат с "хапни си, чедо" и "какво искаш да ти направя", понякога са доста зловредни Grinning
Момичетата, са  ти дали добри съвети, вслушай се. Запълни си времето с нещо, което искаш да направиш за себе си сега, че после...ако знаеш как ми се иска сега да ходя в свободното време на фитнес, плуване, чужди езици, курсове всякакви, да чета..ама няма Mr. Green

# 607
she_moto  Настроенията ми са временни, по принцип съм зодия близнаци и както се смея, мога и да ревна.. а сега още повече. За напълняването ми стана кофти защото аз самата не мога да го контролирам и съм качила почти 10 кг а съм още в първи триместър и почти никой не е качил, или ако е качил е само 1-2 кг... Мисля си, сега като съм качила толкова какво ще става нататък?? Минимум 30 май ще са... Мъжа ми е слаб, и аз и иначе си бях по- пухкава от него, а сега ще съм му двойна... абе знам че не трябва да ми е гадно ама пак си ми е малко.. И ту ми е много хубаво и спокойно, ту изнервено, тъжно.... много ми се сменят настроенията, вие така ли сте?

Rou  Успявам да си намирам занимания през повечето време, но проблема е, че съм свикнала да съм засипана със задачи, да не се спирам на едно място, да ходя на работа, да пея...
и за човек, който е свикнал постоянно да е във движение е много скучно само да спи и да си почива. Най-вече скукате се изразява в това, че не съм на работа, че не съм пяла отдавна и че ми липсва адреналина.. незнаех, че ще имам киста и мислех че ще пея поне до 5ти месец... но ще свикна, така или иначе докато мъничето поотрасне ще съм неизменно до него и после ще мисля за работа..

lyuckanova   Поздравления за силната воля Simple Smile Надявам се и моята да се върне, че никаква я няма Simple Smile

mayanka  Благодаря ти Simple Smile Аз ям заради 1ва причина - скуката.. Осъзнавам, че не трябва да прекалявам и постоянно си казвам "стегни се". Надявам се вече да се взема в ръце..

Пепито    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

elsi  И на мен ми се ходи много на финтнес и каквито ще други спортове да е.. Само искам да проявя пак силната воля, която имах и да се спра,  а после като бебо се роди, като се занимавам с него, да не се сещам много за ядене Simple Smile

После като родим, ако има награди, моята ще е за "НАЙ- ЛАКОМА МАЙКА"  Mr. Green Laughing

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 08:43 от Al3xA

# 608
Al3xA ,той и моя мъж беше слабичък като се започнахме,ама сега да го видиш,за 9 г. заедно е качил 20 кг.Такъв гръб и корем е отпрал,който ни гледа снимките като младички/не че сега не сме/,просто си умира от смях.

# 609
XAxax, значи добре го храниш Simple Smile) Но сигурно е напълнял, като е спрял да пътува. Моят като си дойде в града го изнасилвам да яде редовно - по 3 пъти на ден, най-често за това са ни споровете, но като пътува и е сам, яде само вечер, а цял ден пие кафета и пуши цигари. Беше 189 -73кг.. А сега успях да го накарам около сватбата ни да стане 78, но пак ги свали с "редовното си ядене"..
И аз като теб организирах сама сватбата, смисъл- с майка ми, неговата майка и сестра му.
Моята и неговата майка се скараха покрай приготовленията, защото имаха различно мнение кое как ще стане, накрая всичко остана на мен, за да не се карат те и после всичко беше наред.
Между другото тази тръпка с организацията никога няма да я забравя...
Как отидохме с майка му и сестра му в магазини за булчински рокли и като премерих първата и трите се разплакахме и реших, че тя ми е на късмет и взех нея. Искам това време да се върне, но мисля, че и занапред ще има неща за които да се вълнуваме много Simple Smile Simple Smile

# 610
База за сравнение......
Тук на сватбата     http://media.snimka.bg/9162/024580280.jpg?r=0
и сега той              http://media.snimka.bg/9162/024580277.jpg?r=0
            аз               http://media.snimka.bg/9162/024580278.jpg?r=0

И на сватбата съм 1-ва седмица от 5 месец-17-18 г.с.

# 611
хехе какви бузки има сега  Simple Smile Дано и моя да върже такива, че изобщо няма бузи..
А ти изобщо не си напълняла от сватбата и изглеждаш много добре.   bouquet

# 612
хехе какви бузки има сега  Simple Smile Дано и моя да върже такива, че изобщо няма бузи..
А ти изобщо не си напълняла от сватбата и изглеждаш много добре.   bouquet
Важното е доколкото се може да се следи теглото-примерно до 35-40 год.След това може и ген да си е напълняването.И  пак ти казвам и аз като теб  с първата бременност качих доста кг.,но ето почти 6 г след това пак съм си толкова колкото преди да забременея.Е вярно ,че аз си ги възвърнах,5 м. след раждането.Но и ти ще успееш да знаеш иска се и малко воля.

# 613
Здравейте, момичета. Минавам само да ви поздравя и да ви задам 2 въпрса.
1 Кога мислите да ходите на втората ФМ?
2 Кои от вас посещават д-р Славчев Варна?
Палци на всички нуждаещи и  Hug на останалите Simple Smile

# 614
Al3xA, ти ли ми обясняваш за зодия Близнаци.Аз съм типичен юнски близнак. Питай майка ми като съм била малка - смях, смях и изведнъж рев. Питат ме защо плача, аз не знам. Така че това с настроенията ми е до болка познато.

Сега чак съм изненадана от себе си, че не съм изпадала много в тъжни състояния. Като цяло се чувствам доста позитивна. Едната причина е, че мъжо е до мен. Има опасност да го пратят командировка в чужбина и тогава ще ми е доста мъчно и трудно. Но се надявам да не е за повече от месец-два. Другата причина е, че не ходя на работа и не се нервирам с идиоти и тъпаци.
Другите ти казаха за курсове по език. Не знам до кога е програмата, но имаше една от бюрото по труда за езикови курсове. Без значение дали си работеща, безработна или регистрирана в бюрото по труда.

А пък относно килограмите в двойката. Моят не е дебел, но има коремче. Напоследък се шегувам, че се чудя в кой месец ще го стигна да се състезаваме  Joy

Общи условия

Активация на акаунт