Отговори
# 90
Ей, внимавайте, ей, че и в тези жеги, става страшно, още повече и с ниско кръвно!
А какви филмчета гледате Wink Мен незнам напоследък какво ме кефи. Гледам от време на време, но доста рядко успявам да догледам нещо, все заспивам  Simple Smile

# 91
Момичета, много ви благодаря  Hug Hug Hug

newsm51   Heart Eyes   newsm51

# 92
imam nadejda, пази се и си почивай повече. Ако трябва удряй по едно кафе, за да поддържаш нормално кръвно.

Tanita13, ще стискам палци всичко да е наред  Praynig И не виждам какво пречи да попиташ с какви други можеш за смениш отврътните витамини...

*starlet*, за съжаление има и други неща, които на такъв ранен етап не могат да се видят дори от най-опитното лекарско око на ФМ, а са категорично доказателство за Даун. Не ми се навлиза в подробности Sad

Любoмира, с теб, чадо, се оказва, че сме родени на една дата. На практика познавам само още един астрален близнак  Wink При така поднесени цифри и стъкмистики наистина не мисля, че това е висок риск Peace Ако държиш на цифрите излиза пет пъти по-малък от този за възрастта ти. Стегни се и мисли реалистично. Ако продължава да те гложди- има си и други начини да разбереш реалната истина преди въпросната 20 седмица. Овена докато не го хванеш за рогата няма да миряса  Hug

# 93
  • София
Добро утро! Днес дано никой не събира границите и не гушка бялото конче!

Иначе новините от прегледа ми вчера - бебо е добре, доки ще ме праща на БХС в 16-а седмица, спря ми фолиевата (и аз повръщах и от нея с първата бременност  Peace ), дуфастона ще го пия още десетина дена. Сега ще драсна и на Фабиана ЛС с термин и т. н.

# 94
В сряда съм на БХС, стискайте палци всичко да е в норми и да е добре Simple Smile
imam nadejda, пази се, дано на никоя от нас не се случва подобно нещо  Wink
Tanita13, всичко ще е наред , с теб сме  Praynig

# 95
  • Сфия
имам надеждаHug Пази се, пий течности! Слава Богу, че всичко е ок при теб. Добре, че не си била сама...
Аз лично не вярвам гаденето да е от фолиевата киселина. Аз лчино я пия след обяд, но не мога да кажа, че тогава започва да ми се гади. Просто по цял ден ми се гади, ама пък да взема да я спра, та да видя...  newsm78
Ванеска, ама ти си още 9-та седмица... Ще отмине, ама е раничко още. Дай Боже по-скоро да е! Аз вече 12-та и не съм се оттървала от тази екстра.
mayanka, сигурно има и други маркери, но БХС не ти дава отговор. Той те хвърля във филми, лишава те от сън, повтаряш го в 16-та седмица и накрая евентуално правиш амниоцентеза, от която не дай си Боже може да се случи... това, дето не трябва да се случва. Дори да ти покаже много нисък риск, това не означава, че детето е здраво и обратното. Не мен пък ми се ще да видя колко реални случаи на Даун е открило и как постъпват жените, на чиито деца е поставена тази диагноза? Не го пожелавам на никого това!!!

# 96
Здравейте,момичета.
Аз преди малко останах неприятно изненадана след посещението в тоалетната след като установих,че кървя леко.По-скоро е кафеникаво,в никакъв случай не е ярко червено.Може би има връзка с това,че сега би трябвало да съм в МЦ.Не ми се иска да звъня на АГ през почивните дни,а и съруга ми преди няколко часа загуби чичо си и в момента е до братовчедките си.Да си взема ли нещо от аптеката?Сега си лежа и се чувствам добре.

# 97
deyzi - дано няма нищо тревожно, но аз на твое място бих направила веднага връзка с лекаря си. Залогът е по-голям от това просто да "притесним" някого, който (ами така или иначе заради професията, която си е избрал) е приел да бъде обезпокояван при нужда. Бих го направила заради себе си и заради бебето. Ако резултатът от разговора ви (макар че не е лошо и да се видите) е успокоение, че всичко е наред - това също не е малко.
Съжалявам за загубата в семейството ви...  Hug Ти се опитай (доколкото ти е възможно) да се абстрахираш от нещата, които се случват... Задачата ти е да изведеш един нов живот на бял свят. И това за теб си е най-важно.

# 98
deyzi , аз от както разбрах за моя хематом треперя да не прокървя или процапам. Ако сте се разбрали с твоя док му звъни, ако не - отивай в АГ болница или кабинет да те видят и да ти изпишат нещо ако трябва. Вярвам, че не е нещо страшно и опасно, но за твое спокойствие се увери, че всичко е наред

# 99
  • Малта
По въпроса за витамините,
моята лекарка, казва че е достатъчно да си пия ФК, без други витамини, защото сезонът е благоприятен и ако се храня добре - с много плодове и зеленчуци не е нужно да взимам синтетичните витамини  Thinking

# 100
deyzi обади се на Миринчев, аз съм му звъняла в неделя, не е имало проблем, вдига си телефона или ако не отговори той ти звъни по -късно.Освен това ако се случи да е на смяна в болницата ще те изивика да отидеш там да те види.
Стискам палци, много е веорятно да е защото ти е дата за цикъл.

# 101
Добър ден мами  Simple Smile!

deyzi и аз мисля като момичетата. Не прави компромиси със себе си , за да запазиш удобството на лекар, на който му е това работата. Моите съболезнования за загубата ви!

Иначе вчера се обадих на моята лекарка да я попитам за изследванията. Каза, че всичко е наред  Mr. Green.

За витамини ми каза да си пия ФК. Друго не ми е изписвала.

# 102
Звънкай на лекаря - по-добре да е обезпокоен той , отколкото ти  Hug

# 103
  • София

deyzi аз бих звъннала веднага. Може да е нещо съвсем безобидно, но не рискувай.

Рано ми е още да ми мине гаденето знам, но днес не съм пила фолиевата и се чувствам отлично. Мисля вече да я пия вечер преди лягане. В понеделник ще се консултирам с лекарката ми какъв е най-добрия варинат.

# 104
Привет и от мен! Благодаря на всички за стиснатите палци и куража! Hug Също ви благодаря, че ми харесвате блога.  love001

Deyzi, ще повторя другите момичета, но е добре да е обадиш на доктор. Хич да не те притеснява, че е събота, неделя...Никой от нас не е застрахован, че ще му се случи нещо само в работни дни. Нищо, че зацапването не е червено. Обади се за твое успокоение. Peace

За мен идва тази част от деня, когато съм напълно неадекватна. Сутрин се чувствам екстра, но от 14:00 някъде и нататък, че докато си легна съм абсолютен парцал. Спя с часове, а като се събудя нямам сила да стана. Гади ми се и кръвното ми пада. Хапвам прасковки, оказа се, че от тях се чувствам добре. Ама то само с праскови, как да карам? Свалила съм 3 килограма от трансфера до сега. Rolling Eyes Ама ще издържа, каквото и да става! Нали съм инат... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт