Вече съм на ясла

• 46 193
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
ОДЗ 5 до ТУ-Варна

# 91
ivi_81 благодаря ти за инфото. Още утре ще отида да си взема от аптеката. Бързо адаптиране на всички:)))

# 92
Пълна лудница, благодаря за отговора!

Момичета, знаете ли колко време може да престоят в хладилника сутрешната урина и пробата с тиксото и стъклото? Питам, защото  ми е невъзможно да ги занеса веднага сутрин, а следобед към 17 часа някъде.

# 93
Колко е таксата на месец?

# 94
  • Варна
Цитат
48 лева депозит - връща се при напускане на яслата, иначе всеки месец задължително 20лв и вече според присъствието на детето. При пълен месец общо 48 лв.

# 95
Момичета, знаете ли колко време може да престоят в хладилника сутрешната урина и пробата с тиксото и стъклото? Питам, защото  ми е невъзможно да ги занеса веднага сутрин, а следобед към 17 часа някъде.
Урината се изследва до 1-2 часа . Акото и тиксото може да стои. А не може ли преди да отидеш в лабораторията да вземеш урина ? Не е задължително да е първа/сутрешна  Peace

# 96
Цитат
48 лева депозит - връща се при напускане на яслата, иначе всеки месец задължително 20лв и вече според присъствието на детето. При пълен месец общо 48 лв.

Мерси.
Много малко ми се вижда, сравнено с алтернативата частна градина, разликата е убийствена. ooooh!

# 97
Финансовата разлика е наистина убийствена, но за съжаление разликата в услугата не е такава...Все повече майки познавам, които по една или друга причина (но не финансова) отписаха децата си от детските заведения....

# 98
Урината се изследва до 1-2 часа . Акото и тиксото може да стои. А не може ли преди да отидеш в лабораторията да вземеш урина ? Не е задължително да е първа/сутрешна  Peace
  bouquet Не знаех, че урината може и да не е първа сутрешна, така, че ще изпишкам детето следобед преди тръгване.

# 99
  • Leeds, UK
Днес ходихме за нашите кръв и урина в "Каридад" - този път не ни взеха кръв с пистолетчето, а с друго уредче и стискаха пръстчето, но поне боцкането не болеше. Преди 6 месеца беше друго  newsm78. Карай и това мина. Момичета, а как ще процедирате с контактните бележки? На мен ми казаха да занеса всички документи на 3-ти, а контактната на 7-ми заради празниците Rolling Eyes

# 100
Момичета, а как ще процедирате с контактните бележки? На мен ми казаха да занеса всички документи на 3-ти, а контактната на 7-ми заради празниците Rolling Eyes
Това значи ли, че трябва да я вземеш на същия ден  newsm78 Или просто лекарката да ти я напише с дата 7-ми  Whistling

# 101
Цитат

Мерси.
Много малко ми се вижда, сравнено с алтернативата частна градина, разликата е убийствена. ooooh!
в София таксата е 60лв при пълен месец, ако бетето не ходи или ходи по малко от полвината е 30лв. а на нас поне в яслата не са на взимали депозит, сега ще видим за детската.

nikolovi Пълна лудница, може лекарката да я изпише с дата 7-ми, аз днес ходих за взема за моето дете и взех и за 1 приятелче с дата от 7ми.
ние утре сме на ДГ, тя няма търпение да отиде ,ама да видим утре как ще е, че не е ходила над 3 месеца вече, и се моля да не боледува както преди че пак ще лудна иначе.
Бърза адаптация на всички и да са здрави децата.

# 102
Здравейте, включвам се и аз с моето ясленче, което ще тръгне на 12.09 Simple Smile
Тя е родена на 25.09, та се надявам да е здрава, за да можем да направим рожденния ден и там. Тя самата е идвала с мен в яслата и няма търпение да започне, но ще видим как ще е Laughing
Преди 1 седмица махнахме памперса, но за сметка на това е с биберон, който ползва за заспиване. Няма отказване от този биберон и сега се чудя какво ли ще е в яслата, където всеки ще иска да го лапне, а и най- вероятно ще ги губят постоянно, а тя изпада в истерия, ако го няма и не й се даде на секундата.. Confused
Мъка голяма, но добре поне, че е без памперс, та да бера само един срам Laughing

# 103
На една приятелка детето ще тръгва другата седмица и са й казали, че без биберон трябва да е. Това навсякъде ли е, или в определени ясли само ?

# 104
На една приятелка детето ще тръгва другата седмица и са й казали, че без биберон трябва да е. Това навсякъде ли е, или в определени ясли само ?
определено НЕ е на всякаде, аз лично знам деца в различни ясли и ходят с биберон, ама е др. въпрос че е по-добре без , че както каза Кукурича всички ще искат да го лапнат и ще го лапат, разменят си ги и тн. ние не сме били с биба ,. но съм виждала майки като взимат децата си и казват на лелките че това не са техните биби. незнам ако се пробва с онези веришките дето се връзват дали поне малко няма да се избегне този момент.

Общи условия

Активация на акаунт