Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 336
  • 742
  •   1
Отговори
# 135
Така и така съм почнала, поне да довърша. Та за Караджов. Казах му, че не мога да отделя толкова пари, а той грубо ме прекъсна, че това не е пазар и няма да се пазарим; като нямам пари, си е мой проблем /което си е вярно, де, безпаричието не е негов проблем/. Взе си парите /оставяш ги на пода и ги настъпваш с крак/ и ме отпрати. Тръгнах си омерзена от грубото му и безцеремонно държание; чувствах се излъгана не само в очакванията си, а дори в елементарното любезно отношение като към всеки човек и ми стана още по-тежко -за толкова минути и тези пари можеше поне да е любезен. Факт е, че дори само психологическата подкрепа помага поне на 70% от хората, които търсят такъв тип помощ.
Моята приятелка стоя при него към 20 мин., но през повечето време се чуваше нейният глас - явно тя се беше подвела да споделя, а не той да й говори. На нея й взе и 10 лв, за да гледа по снимка на сина й. Не й каза нищо хубаво и нищо конкретно, но поне за магия и влияние не й е казал. Тръгнахме си дълбоко разочаровани от човешката недобронамереност и злоупотреба. Това си беше конвейер за лесно печелене на пари.

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 21:38 от Симонче_лимонче

# 136
Още нещо да допълня за ходенето при Караджов. След всеки излязъл той излизаше и не просто извикваше поредния човек, а правеше някаква странна проверка по списъка на предварително записаните, което понякога  продължаваше повече дори от самия прием. И още нещо много неприятно. През вратата на хотелската стая, в която приема, се чува в коридора какво се говори вътре. Което е безкрайно неприятно, защото другите чуват разговора, а съвсем случайно и поотделно там се случихме 6 жени от един и същи град! Всъщност това именно ме възпря да не потвърждавам или отричам подпитванията му и добре, че стана така, иначе кой знае как щеше да ме изпонаизлъже и аз да си мисля после, че наистина знае и може това, което афишира. Може някъде някога нещо си на някого да е познал, да е помогнал и да си е повярвал. Но при нас не стана така. След това питах и други хора – и те не споделиха положителни оценки. Най-впечатляващо и стъписващо беше грубото му държание, което е в рязък контраст с миловидната му младежка физиономия, включително и от снимките на сайта.
Мисля, че е по-добре за тази вечер да спра да пиша, защото последните постове са само мои, а са и достатъчно дълги – не знам дали е удачно да ги пиша. Затова оставям на вас да прецените и да ми пишете дали да споделя и за срещите си с другите двама.
Хубава и спокойна вечер на всички!

Последна редакция: вт, 16 авг 2011, 21:40 от Симонче_лимонче

# 137
Не виждам, защо на лични да се дават координатите на въпросната Стефка, и Сисссссс, да се изживява, като нейна представителка Mr. Green
Въпросната Сисссссс, се държи, като тинейджърка с неприемането, неразбирането на чуждото мнение, а всички вие я защитавахте, защото зависехте от нейното благоволение, за да ви даде въпросните телефони Mr. GreenИнтересно ми е(без да се заяждам), защо когато преди 1-2 седмици питах в темата за телефони и упътване към въпросната Стефка, Сисссссс, само обясни къде се намира, без да напише телефоните, дори и на лични, при условие, че ги е имала newsm78на това аз му казвам избирателна помощ, т.е. придаване на важност.
Хората, които си имат фиксирана тарифа и визитки, направо са си превърнали ясновидството в професия.......нищо, че имат друга официална такава Mr. Greenтова е техният избор. Не виждам защо след, като Сиссссссс, публикува координатите на Ина беше ок, а на Стефка не е ок? Може ли смислено обяснение? Няма такова. Нали отзивите за Стефка са само положителни, това е вид безплатна реклама, къде е проблема Mr. Green
И защо никой от вас, не обърна внимание на твърдението ми, защо предпочитам отговор на конкретни въпроси от ясновидки( от където възникна спорът ни с боготворената Сиссссссс). Има неща, които предпочитам да ми бяха спестени. Натоварващо и излишно е. Добрата ясновидка не е нужно да се доказва с много и излишни приказки, а да говори по същество за момента.

# 138
ani27 , сигурна съм ,че отговор на много от въпросите си ще намериш когато се срещнеш със Стефка  Peace и не разбирам , защо продължаваш да я коментираш без да я познаваш.

Мои впечатления : Стефка "говори по същество" , "без излишни приказки" , без емоции , детайлно с имена , години и т.н. и което я отличава от много други без да задаваш въпроси и без да подпитва ... не натоварва с лични коментари и отношение .

Относно рекламата .... за кого и за какво ....за информация Стефка има страница във Facebook  , но там никъде не прочетох и намек от нея за тази й дарба.
За визитките много по-удобно е когато някой ти търси координати да имаш написани ,/ а не на момента да търсиш лист и химикал/ , дори и да са извадени на ксерокс .

И последно наистина ми е интересно дали ще прочета отрицателни отзиви за нея.   

# 139
ani27 , сигурна съм ,че отговор на много от въпросите си ще намериш когато се срещнеш със Стефка  Peace и не разбирам , защо продължаваш да я коментираш без да я познаваш.

Мои впечатления : Стефка "говори по същество" , "без излишни приказки" , без емоции , детайлно с имена , години и т.н. и което я отличава от много други без да задаваш въпроси и без да подпитва ... не натоварва с лични коментари и отношение .

Относно рекламата .... за кого и за какво ....за информация Стефка има страница във Facebook  , но там никъде не прочетох и намек от нея за тази й дарба.
За визитките много по-удобно е когато някой ти търси координати да имаш написани ,/ а не на момента да търсиш лист и химикал/ , дори и да са извадени на ксерокс .

И последно наистина ми е интересно дали ще прочета отрицателни отзиви за нея.  
Скъпа, къде прочете, че имам против Стефка? Би ли ме цитирала?
Би ли прочела отново постовете ми, ВНИМАТЕЛНО! Благодаря, не ми се извинявай, няма проблем Wink Wink

# 140
Здравейте. Чисто нова съм в темата, но ми трябва някой читав ясновидец от Търново и района. Казвайте, ако знаете нещо сериозно.

# 141
Би ли прочела отново постовете ми, ВНИМАТЕЛНО! Благодаря, не ми се извинявай, няма проблем Wink Wink

Ще я проверя твоята прехвалена Стефка Mr. Green

Хората, които си имат фиксирана тарифа и визитки, направо са си превърнали ясновидството в професия.......нищо, че имат друга официална такава Mr. Greenтова е техният избор.

И защо никой от вас, не обърна внимание на твърдението ми, защо предпочитам отговор на конкретни въпроси от ясновидки( от където възникна спорът ни с боготворената Сиссссссс). Има неща, които предпочитам да ми бяха спестени. Натоварващо и излишно е. Добрата ясновидка не е нужно да се доказва с много и излишни приказки, а да говори по същество за момента.

Всъщност  , наистина кому е нужен този спор ?! ooooh!   Thinking

И как си представяш "отговор на конкретни въпроси от ясновидкиnewsm78   ... в смисъл знаят бъдещето ти , а не знаят защо си отишла при тях  ? Wink

# 142
ani27, моля Ви,дръжте се възпитано .Обърнахте форума на змийско гнездо.Защо са тези безпочвени нападки,не разбирам.И още веднъж да Ви напомня,ако не сте разбрали,тук сме за да си помагаме и го правим доколкото е във възможностите ни.

# 143
Момичета хайде да върнем добрия дух на темата, ако някой може с нещо да помогне да пише. Няма нужда да се обаждаме за щяло и нещяло както Сиссссссс. Направи ми добро впечатление отначало, но после ......(ще го оставя без коментар). Като не искаш да дадеш телефон можеше само да напишеш че го нямаш без другите излишни обеснения.

# 144

Ще я проверя твоята прехвалена Стефка Mr. Green

Хората, които си имат фиксирана тарифа и визитки, направо са си превърнали ясновидството в професия.......нищо, че имат друга официална такава Mr. Greenтова е техният избор.

Всъщност  , наистина кому е нужен този спор ?! ooooh!   Thinking

И как си представяш "отговор на конкретни въпроси от ясновидки"  newsm78   ... в смисъл знаят бъдещето ти , а не знаят защо си отишла при тях  ? Wink

Къде е негативното, не разбрах? newsm78
Пиша си въпросите, елементарно е, искам конкретни отговори. Аз може да съм отишла да питам за работа, и не желая да ми говорят за семейството, ако проблемът не ми е на дневен ред, защо да се натоварвам излишно?Имаше една много взела се насериозно ясновидка, която ми надрънка такива безумия: как мъжът ми ще умре в катастрофа и детето ми, не трябвало да го раждам, ако оживее до определена възраст, еди кога си ще го изнасилят.............т.е. излишни приказки не са ми нужни. Както казах имам добра база за сравнение: познавам една много добра ясновидка, но за съжаление некоректен човек, и вече не и ползвам услугите. Много точно умееше да вижда и преценява детайлите, нищо, че и се задаваха конкретни въпроси Mr. Greenусещаве тънкостите.
dachita, мисля, че обърка обръщението Mr. Green

# 145
  • В сънния Люлин, прибулен...
Момичета хайде да върнем добрия дух на темата
Ей ся  Mr. Green #Cussing out
ani27 - спрете се! Ако твърдите, че Сиссс се изживява като представителка на Стефка и си придава важност, това е ЛИЧНА НАПАДКА, дори и да е така. Ама спрете се! Не сме за това тук!
Вие си придавате важност като привличате вниманието с този безсмислен скандал! Ай сиктир, мъж нямате ли си?

# 146
Вярно, момичета, нека върнем добрия тон! какви са тези безсмислени спорове! Кой какво бил казал, как го казал.... Crossing Arms
Тук сме , за да си помагаме Hug
Ето, по-нагоре има питане за ясновидка във В.Търново. Аз преди известно време питах на коя ясновидка изобщо да имам доверие в Хасково и региона. Друг- ще пита за друго.
Нека си говорим конкретни и полезни неща bowuu Sunglasses  bouquet

# 147
Момичета хайде да върнем добрия дух на темата
Ей ся  Mr. Green #Cussing out
ani27 - спрете се! Ако твърдите, че Сиссс се изживява като представителка на Стефка и си придава важност, това е ЛИЧНА НАПАДКА, дори и да е така. Ама спрете се! Не сме за това тук!
Вие си придавате важност като привличате вниманието с този безсмислен скандал! Ай сиктир, мъж нямате ли си?
Права си, точно това има предвид Mr. Green, поведението на въпросната съфорумка е показателно!Мога да изразявам личното си мнение, а как ще го квалифицираш си е твой проблем Wink
Скандала го започна някой друг, не разбрах защо скочихте, като ужилени госпожици.
И какво общо има мъжът ми, моля?
veihaivei, призоваваш да върнем добрият тон, а постът ти е доста Thinking непозитивен, да кажем недобронамерено/неподходящо поднесен, ако целта е положителна енергия и добър тон.

# 148

Бонка Антонова от гр.Севлиево - поклон пред паметта й!

Беше спомената някъде напред в темата и се присъединявам към мнението за нея.
Невероятен Човек, невероятна Сила, невероятна Дарба.
За съжаление от скоро вече не е между живите. Помогнала е на толкова много хора, на никого не е взела нито лев, всеки й носеше с каквото разполага.
Благодаря!

# 149
ani27 , от поста ти оставам с впечатление , че говорим за различни неща - ясновидство и гадаене . Peace
Истината е, че всеки от нас говори , сравнява от гледна точка на житейския си опит, натрупани познания и т.н.

Моето мнение / без да съм специалист и да претендирам за обективност /, е че ясновидството е дарба , то не е нещо което може да се развие или научи . Ясновидеца вижда точно , ясно и конкретно , не просто гледа ... не смятам ,че на ясновидеца са му нужни въпроси .

Гадател може да бъде всеки ,който има малко по-силна интуиция и е усвоил определени техники.

И не на последно място дали ще е ясновидец или гадател , мисля че може да помогне в някаква степен , но не и да промени съдбата на човек .
 Не е нужно да го убеждава, кое е правилно и кое не е правилно, или какво да направи.
Всеки човек трябва сам да взема собствените си решения и да поеме отговорност за живота си.

И за да не бъда голословна , ще споделя част от моята среща с Вера Кочовска през далечната 1995г.
Отидохме в Плевен ,без записване , без уговорки ..... имаше ужасно много хора и записвания с месеци напред....шанс за среща нулев.
Чудейки се на входа , видяхме че жената слиза по стълбите .... моят съпруг застана пред нея / аз бях по-встрани , почти зад нея/ и само й каза ;"Г-жо  Кочовска ..." ....при което тя го прекъсна с думите : " Да виждам !" .
 Обърна се към мен и започна да ми говори .... говори не спирайки да върви и аз до нея .... каза точно толкова колкото ми беше нужно да знам , без и думичка от моя страна .... всичко което каза , така й стана . 

Общи условия

Активация на акаунт