Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 558
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
  • София-в сърцата на моите деца
СлънцеЛуна, аз ходих при нея тази седмица. Телефона е 0878351131. Приема понеделник от 13 до 19 ч., вторник от 9 до 14  и от 16 до 19 ч. и сряда от 9 до 13 ч. Взима 20 лв. На мен не ми каза, че имам нужда от восъколеене, което тук някой беше писал, че е 80 лв. Успех и пиши мнение после.
А ти доволна ли си от нея? newsm78

# 196
  • на тавана в кошницата
Моля, ако някой може да ми даде телефона на жената от Бистрица- Искра

# 197
0898881191 Искра Wink с.Бистрица Simple Smile)

# 198
Някои може ли да ми каже колко е таксата на Стефка, защото забравих да я попитам по телефона. Blush
Също ми прави впечатление че доста хора казват че са ходили, а реално много малко от тях споделят впечатленията си. Thinking

# 199
СлънцеЛуна, аз ходих при нея тази седмица. Телефона е 0878351131. Приема понеделник от 13 до 19 ч., вторник от 9 до 14  и от 16 до 19 ч. и сряда от 9 до 13 ч. Взима 20 лв. На мен не ми каза, че имам нужда от восъколеене, което тук някой беше писал, че е 80 лв. Успех и пиши мнение после.
А ти доволна ли си от нея? newsm78

didiela, по – напред бях писала за впечатленията ми – за настоящето и миналото по въпроса, за който бях отишла, ми каза точни неща, за бъдещето ще видим до един месец. Затова и помолих други, които са ходили да кажат впечатленията си. Честно казано нямам опит с подобни неща, сондирах мненията от форума избрах нея.

# 200
  • на тавана в кошницата

Много благодаря  bouquet

# 201

Бихте ли уточнили, ако знаете, дали е импулсен? Благодаря предварително!

# 202
Не е, споко Simple Smile 100 % съм сигурна, често и звъня  Peace

# 203
plami79,кутията ви е пълна.
Благодаря ви все пак,че ми отговорихте.
Аз като вас се лутам и търся отговор на някои въпроси.
Може ли да споделите малко повече за тази жена/другата/,координати,нещо,което решите на ЛС.

# 204
ami momicheta,sledq temata,cheta tova deto pishete za Stefka-ne znam az hodih pri neq i ne znam dali shte vi razocharovam no pri men nishto ne se poluchi-imena na hora,koito naistina ne sushtestvuvat oklo men,opisa mi vruzka s nisuk i nabit muj-as po princip s po niski ot men ne si imam rabota,kamo li puk dulga vruzka.

Otnosno Ina na jenskia-ne znam no spored men jenata naistina vijda njakoi neshta,opredeleno ne moje da govori v rimi tolkova fakti,koito te karat da se zamislish.

Ne znam dali njakoi e hodil pri Temenujka v Plovdiv-jenata otgovara na konkretni vuprosi,i za neq moga da kaja che oipredeleno ne go pravi za pari i ot sharlataniq.Njakoi hodil li e pri neq......

# 205
"Liliya13", би ли споделила местата,които си посетила и си се изцерила от хорската злоба?

# 206
ami momicheta,sledq temata,cheta tova deto pishete za Stefka-ne znam az hodih pri neq i ne znam dali shte vi razocharovam no pri men nishto ne se poluchi-imena na hora,koito naistina ne sushtestvuvat oklo men,opisa mi vruzka s nisuk i nabit muj-as po princip s po niski ot men ne si imam rabota,kamo li puk dulga vruzka.

Тя за бъдещето ли ти говори Rolling Eyes ?! Защото ако е така, не виждам кое е учудващото...

# 207
От "опита", които имам мога да кажа, че не е задължително хората или местата за които говори гадателя да са ни известни и много често мислейки за реалността ние отхвърляме техните предсказания като неверни. Ето един пример: октомври м.г. - в този период имах чувство, че от небето върху мен падаше огън - ядове, нерви; отивам при моята приятелка да пийнем кафенце и тя казва "О, чакате път в чужбина при буква В ще ходиш". Признавам си теглих и една на ум - първо нямах пари да се прекръстя както има една приказка, камо ли да мисля за чужбина, а и буква В в чужбина не познавам. Месец по-късно ме поканиха изненадващо в чужбина и заминах за град с буква В.

# 208
  • София
Може и някъде да сте споменали, но каква е цената на сеанса при  Стефка от Генерал Тодоров? Ще пътуваме и трябва да си направим сметка за разходите, все пак. Благодаря.

# 209
  • В света на мечтите
Някой може ли да ми даде телефон на Марин от Пловдив на Антим І-ви живее /срещу спирката на бунарджика точно/. Не съм ходила при него от много години и съм му загубила дирите!

Общи условия

Активация на акаунт