Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 226
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Някой говорил ли е със Стефка от Генерал Тодоров скоро?
Днес говорих с нея по скайп към 13.30ч, но искам да отбележа, че първия път когато говорих с нея/преди седмица/ след това и преведох 20 лв по сметката  Peace

Подскажи и на нас, как да подходим с нея, за да ни гледа по скайп, защото и на мен категорично ми отказа да ми гледа по скайп, въпреки че споменах, че искам да й изпратя пари с пощенски запис.

# 421
Някой говорил ли е със Стефка от Генерал Тодоров скоро?
Днес говорих с нея по скайп към 13.30ч, но искам да отбележа, че първия път когато говорих с нея/преди седмица/ след това и преведох 20 лв по сметката  Peace

Подскажи и на нас, как да подходим с нея, за да ни гледа по скайп, защото и на мен категорично ми отказа да ми гледа по скайп, въпреки че споменах, че искам да й изпратя пари с пощенски запис.
На мен също много категорично ми отказа, явно си има някаво усещане, не знам.

# 422
 newsm78 ехааа,колко много сте писали,до сега ,не ми се бе налагало да търся съветите на подобни хора ,но ...ето 4е идват и такива дни.За утре имам 4ас при Нуртен,пък ще видим какво ще каже Thinking

# 423
Момичета,и преди ви казах,че се очакваше Стефка да започне да отказва гледането по скайп!
Може би е гледала на една две от вас по скайп,защото са били единични случаи.Но сега,след като се оповести в темата,сигурно я заливат безброй молби за гледане по скайп!
Написах го и по рано,но вие решихте,че се заяждам! Peace

# 424
newsm78 ехааа,колко много сте писали,до сега ,не ми се бе налагало да търся съветите на подобни хора ,но ...ето 4е идват и такива дни.За утре имам 4ас при Нуртен,пък ще видим какво ще каже Thinking

Внимавай с Нуртен да не олекнеш с много пари. Най-вероятно ще ти каже, че имаш магия, но ще ти направи муска за да ти помогне...а услугата струва солено. Моя позната така и се довери баламската, че за една седмица и даде над 400 лева, а Нуртен продължи да иска още и още. В крайна сметка моята позната спря, защото даде всичко което имаше. Не ми се мисли ако разполгаше с повече пари...

# 425
Аз съм страшно доволна от Зарифе от с. Яворница Петричко. Това е нейния тел. 0896 350 927

# 426
clio1329,тя само гледа или само разваля?или й двете?  bouquet

# 427
clio1329,тя само гледа или само разваля?или й двете?  bouquet

Тя бае, гаси въглени после гледа по тях какъв е проблема и тн.., лее куршум (междо другото е съм виждала такова леене до сега) и мисля че дава и някякви муски на който е необходимо.

# 428
Момичета, някой може ли да ми помогне с информация за човек в Горна Оряховица, който се занимава с ясновидство и разваляне на магии.
Благодаря ви предварително!

# 429
Zdraveite, poneje se razbra, 4e mai v Plovdiv, nqma kude da se otide, pri qsnovidec, koito pone malko da moje da ti pomogne, iskam da popitam za Asenovgrad ili okolnostta.Nqkoi znae li ka4estveni hora v tozi raion. Taka kato si 4eta komentarite, mai suvsem sum se sdyhala, 6tom produljavam da tursq ot pysto v prazno, no naistina sum stignala dunoto, 6tom produljavam da tursiq.

Спазвайте правилата на форума и използвайте кирилица!

Последна редакция: ср, 14 сеп 2011, 11:13 от Tatti

# 430
в пловдив-теменуга,махмуд,веселина здрвчева.
опита ли при някой от тях?

# 431
НЯКОЙ да знае нещо за

СРЕБРИНА ОТ СВИЩОВ?

Или може би бъркам името. Живееще точно срещу стадиона Академик.

Добра беше. Доста точна. Но сега не мога да открия нищо за нея. А съм доста далече от там (

# 432
Здравейте,

Може ли някои да ми даде кординати на Латина от София, която живее на бул. Ситняково моля?
Мерси!

# 433
относно ясновидци в Пловдив- отговарям на Ина15-
 да и писах във форума, много подробно за тях!

# 434
Alison, 0898484253 е телефонът на Латина, но съм разочарована... Не си заслужава определено, говореше ми само общи.. принципни неща. Не ми хареса нито като човек, нито като атмосфера в приемния й... офис. Да не говорим за тарифата Naughty

Общи условия

Активация на акаунт