Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 411
  • 742
  •   1
Отговори
# 465
и още нешо се чудя.ако гледа само по снимките в реалното им време,от къде да намеря снимки от бъдещето си за да и ги дам Joy  само съжалявам,че не се сетих за това още когато бях при нея,за да и видя изражението и,и  отговора и. всъщтност знам,че сигурно чете този форум.нека отговори.та това е прехвалената стефка.направете си изводите сами.

# 466
Здравейте, включвам се и аз да разкажа за леля Искра от Бистрица. Бях при нея в неделя. Изключително позитивна, приветлива и мила жена. За миналото ми позна на 99%. За здраве – също. За мен като човек и характер – също. За това, че баща ми е починал млад и много бързо – също. Лошо нищо не ми каза, въпреки че в началото думите й бяха „казвам хубавото, за да се зарадва човек и лошото, за да се предпази”. За бъдещето ще видим към края на годината какво ще става. Но докато чаках в двора й се запознах с едно момиче, което каза, че идва за трети път при нея. Последния път била в края на юли, казала й, че й предстоят неща, които тогава й изглеждали невъзможни и изобщо не планирала, но се случили точно по описания начин. Разказа ми и за нейни близки, на които предрекла неща, които в последствие се случили... Та така... Моля, ако някой има лично мнение относно прогнозите, които дава за бъдеще, нека го сподели. Приятна вечер на всички!

# 467
Резюмирам.  

Стефка. Хубава жена. Интересна. Задава много въпроси от рода на "А кой е Иван?" - смисъл на което за мен остава скрит. За здраве горе-долу познава. Но основно минало. Друго не искам да пиша публично. Който ще поиска - ще пратя мнението си на ЛС. Конкретно каза само едно нещо за бъдеще. Ще видим дали ще стане. Категорично отказа да вземе парите. Постави ми диагноза "заключен късмет" и ме прати при...

Зарифе.  Интересна. Приказлива. Много позитивна. Самия разговор с нея си заслужава да биете път до там. Отвори ми късмета. Ще пиша за резултати.

Как втората ти октлючи късмета?  newsm78 С каква процедура? И аз мисля че имам нещо подобно, в нищо не ми върви почти.

# 468
dachita - отдръпни се.

# 469
Някой чувал ли е нещо за Хари от Кърджали?

# 470

" Рядко влизам в спор за духовното ... На принципа съм Силата трябва да се съхрани. Не влизам в изтощителни разпри ....,защо да пилея време и енергия?Ле-е-е-ко се отдръпвам. И продължавам пътя си."
" Дай храна на гладния и жадния за мъдрост.Оня , който не се интересува , остави го да върви по избрания му път. Ще дойде и неговото време. В тоя, в друг живот, все едно..." Слава Севрюкова

# 471
А някой посещавал ли е Ели Стефанова?

# 472
Хайде момичета.Никой ли не е посещавал във Варна ясновидка  newsm78.Споделете.Моля ви
--------------------------
При мен също-нулева познаваемост за бъдещето.

# 473
ryannn

Нещо не се разбира,кой не ви е познал нищо?

# 474
Sandrella, кходих при Ина, ми отдели около15-20 мин., определено бързаше да приключи с мен. От последните 2-3 посещения при нея - нищо не се сбъдна! Детето ми имаше рпоблем. Тя ми даде препоръка какво да направя и ми каза, ако няма резултат да й звънна. Нямаше резултат и доста й звънях, а тя не вдигаше телефона. Сед това при нея изпратих една моя близка, но и тя не остана много доволна. Искала е по-детайлни отговори, а Ина й казала, нали ви отговорих.....
Аз мисля, че на лични бях дала и мобилен номер. Ето го отново: 0887249184.

----------------
За жалост този телефон е изключен=
Дали н.кой знае друг?

# 475
Стана  някакво объркване-  телефонът на Величка 0978856215 е недостъпен и попитах за друг  а иначе-нулева познаваемост при Теменужка от Пловдив

# 476
бях дете когато мои близки отидоха на гледа4ка и носеха и моя снимка.
Гледа4ката казала 4е ще имам 1 дете мом4е и няма да се престраша на второ поради тежка бременност.
Смях се на казаното Бях малка но го запомних.
Докато бях бременна докторът все ми казваше 4е 4акам моми4е а аз не му вярвах. Родих моми4е и пак се смях на предсказанието.
Имам оба4е 2 аборта след това и ме обсебиха тежки мисли 4е гледа4ката е познала. Като прокоба е, въпреки 4е имам моми4е а не мом4е.
Моят съвет е не ходете на гледа4ки изказаните там думи остават и нещата ви обсебват.
Вярвам 4е съдбата ще ми донесе живо друго дете защото съм по-силна от предсказанието, но ме яд 4е го знам.

# 477
Здравейте скъпи дами.Искам да споделя с вас впечатлението си от димитровградската ясновидка Стоянка Митева.Пътувах до Димитровград,за да се срещна с нея след предварителна уговорка.Когато пристигнах се обадих,за да ми каже точния адрес,на който да я намеря.Жената беше груба по телефона,но ми каза адреса и хванах такси.Слязох на посоченото място,но явно не е било баш пред вратата на къщата и.Каза ми да изчакам и ще излезе да ме посрещне.След 5мин. ми звъни и пита къде съм точно,аз казвам на адреса,който ми посочихте.Тогава се разкрещя защо не съм казала на таксиметровия да ме закара пред къщата на "екстрасенската Стоянка Митева" ами съм посочила адрес.Е,какъв е проблема какво съм казала на таксито,посещението при нея за мен е лично и не искам да казвам.Крещейки по телефона ме отпрати с думите "Няма да те приема,заминавай си!".Разбирам,че сигурно има много работа и е изнервена,но можеше да прояви малко разбиране за разходите и пътя,който съм била специално за да стигна до нея.Може би много познава и помага щом е "ясновидката на елита",но явно обикновените хора като мен,които не могат да и оставят повече от 10-20лв не заслужават вниманието и помощта и.Лично аз съм разочарована и с лоши впечатления за Стоянка.

# 478
eulaliq мой приятел ходи при нея и впечатленията му бяха, че е кръгла нула. Абсолютно нищо не му познала, говорила му е общи приказки и най-аругантно е правила подхвърляния за заплатата му, че била висока едва ли не кво се стискаш остави повечко пари - висока или не нея какво я грее... Тази според мен е от многото самозабравили се и тва че е отишла няква "звезда" - фоклпевица нищо не значи... ми то в Димитровград всички са фолкпевици.
Жалкото е наистина, че си се разкравала до там без дори да я видиш що за ясновидка е!
Непростимо е отношението й, за способности - не бих отишла да й ги пробвам!

# 479
  • София
Четейки последните мнения за яснидци, и то явно известни, тези с много клиенти, стигам до извода, че по-скромните врачки, гледаки, ясновидци или там каквито се наричат, тези, които не се рекламират, а клиентите са тяхната реклама ......са много по-добри в занаята, отколкото рекламиращите се навсякъде и уж велики гледачки. Много от известните ясновидци се самозабравиха!!! Една контактьорка, която се мисли за много, много над другите, вече взима по 60-70лв., зависи за какво искаш да се гледа. А е кръгла нула и когато не познае / а тя в 99% от случаите не познава!!!/, казва: "Забраняват ми отгоре да дам информация и затова така." или ако не е сигурна за нещо" "Е , ще видим как ще се развият нещата, нека да дойде този момент."........Та, защо се учудвате, че гледачката от Димитровград се е държала така арогантно и нагло. Ами Калина,не стига, че е гола вода.... че тя дори цитира имената на депутатите, които я посещават!!! Може би така си вдига западналия рейтинг?! За мен това е изключително некоректно!!!
Хубав ден на всички и успешна седмица!

Общи условия

Активация на акаунт