Ясновидци (врачки) - четвърта тема

• 268 295
  • 742
  •   3
Отговори
# 585
Покрай моите лични проблеми, преди година се озовах пред вратата на столичен ясновидец, които приема след записване...за деня аз бях с номер 48...след мен имаше няколко човека още...По прости сметки човекът си докарва по около 500 лева на ден чисти пари, а при него е весеки ден така. Съгласна съм, че никой не ни кара да висим пред хорските врати, а на всичкото отгоре и като оставиш по - малко от приетото и настава едно цупене newsm78

# 586
  • София-в сърцата на моите деца
И пак приказката за баницата и лудия-не е луд, който я яде, а който му я дава.... Peace

# 587
Всеки сам преценява за себе си, ако знаете такъв човек просто и дайте координати вместо да я засипвате с предупреждения и съвети.
Подкрепям! newsm10 Ако можеш,помогни,ако ли пък не, не пречи!
Сигурно момичето дълго е премисляло докато се реши да пита тук.  Ама някой отговори ли й?
Само упреци и назидание. Никой от нас не знае какъв е проблема и какви са подбудите й. Не вярвам и да си е харесала някой без той да знае и има симпатии към нея, да му прави любовна магия.
Я си сложете ръка на сърцето и признайте,че повече от половината в този форум търсят човек, който да им развали магията. А кой я прави? Все някъде има такъв човек, пък може и да е един и същ? Ето такъв човек търси тя,а дали е редно или не-
както самата тя изтъква мисълта на Монтен;''СЛЕД КАТО НЕ ЗНАЕШ МОТИВИТЕ МИ, НЕДЕЙ ДА СЪДИШ ПОСТЪПКИТЕ МИ."

# 588
Съжалявам, но морала и разбиранията ми не позволяват да подкрепям такива лудости, защото за мен това е против волята на човека да го накраш да прави и чувства неща, които са различни от неговите истински желания, т.е да го превърнеш без негово знание в роб...а за това не могат да бъдат изтъкнати никакви МОТИВИ, най-малкото благородни! И да тук много жени търсят човек, който да изчисти магии, които развалят цели семейства, хора боледуват и губят препитанието си...само защото някой, някъде докато си е теглил дневното късметче в Фейсбук му се е паднало мисълта на Монтен;''СЛЕД КАТО НЕ ЗНАЕШ МОТИВИТЕ МИ, НЕДЕЙ ДА СЪДИШ ПОСТЪПКИТЕ МИ". И между другото първо вземете и прочетете нещо от Монтен, преди да му вадите мисли от контекста и да ги бухате където ви падне! Wink

# 589
до Didiela, не ти пожелавам да си от лудите като нас и да даваш баницата.Така че не се подигравай, не се знае какво го чака човек.

# 590
  • София-в сърцата на моите деца
до Didiela, не ти пожелавам да си от лудите като нас и да даваш баницата.Така че не се подигравай, не се знае какво го чака човек.
Това е само една мисъл/не моя/....И не  виждам защо се дразните!!Имал баница-дал, немал баница- не дал!Животът е такъв ,какъвто си го направиш! Peace

# 591
Следя с интерес темата и я считам за много полезна. Благодаря на всички, които пишат и споделят в подробности своя опит. Аз съм имам отпреди пост с оплакване. Интересува ме да ми дадете информация тук или на лично съобщение за някой, който прави силни любовни магии и се занимава със събиране на разделени двойки. Ще се радвам, ако ми препоръчате някой от София. Благодаря предварително!!!
Реших да се включа и аз по темата, тъй като имам конкретни наблюдения за последствията от такива магии,пък всеки сам си решава.Познавам 4 семейства, при които жените са ползвали магии за да привлекат мъжа и са успяли да сключат брак.При всички децата им са с психични отклонения/шизофрения/.Така че, тези магии са опасни и с много сериозни здравословни последици за поколението, които са нелечими. Та е хубаво човек да се информира предварително за това и тогава да си прецени дали да поеме този огромен риск.В крайна сметка всеки сам си решава!

# 592
LUCKY E,напълно съм съгласна с теб!
Имам позната,която навремето по този начин се омъжи.Живяха много щастливо и след 3,4 година започнаха ужасите.Детенце се роди с проблеми и сега не може да говори,започнаха скандали и разправии,мъжът сега пие и не изтрезнява,а жената работи та се скъсва,за да ги храни и издържа.Животът и е ад.Може и да няма нищо общо с любовната магия,която тя направи навремето,но...може и да има.
Всеки сам преценява как да носи кръста!Дали да му е лек или едва да го влачи!
Човек сам е ковач на съдбата си!
Лек и приятен ден на всички!

# 593
meralina, ако искаш иди при Махмуд в гр. Пловдив, аз лично му нямам координатите, но във форума бяха изписани. Знам че той прави такива неща, но на една моя приятелка й взе 50лева за разваляне на магия, не знам колко ще вземе за правене. Иначе около Асеновград има мноооооого ходжи, но ако ти направят нещо на което са писали някви йероглифи задължително си го преведи какво са ти написали. Казвали са ми, че хора отиват за събиране,а един им написали да се разделят завинаги... #2gunfire Така че много внимателно с тези неща.
Аз също съм мноооого против и смятам, че всичко се връща.
Ако смяташ, че имате магия за раздяла, извикай свещеник да прочете Киприяновите молитви у вас или най-добре е двамата да отидите и да ви чете молитвите, но може и да не успееш да заведеш половинката, затова вкъщи. Другия вариант е в Асеновград има една църква, където всеки четвъртък се четат Киприяновите молитви - взимаш негови дрехи и отиваш - на теб да ти четат на главата(както се казва) и дрехите му ги дръж в ръка, както и едно шише с вода. Но мисля че първо трябва да престоят една нощ под иконата.
Не знам дали добре успях да обясня...

Най-доброто според мен в такива случаи е ако сте женени, но не и венчани - да се венчаете.
Успех!

# 594
Благодаря ти, Liliya 13!!! Относно послените постове искам да споделя нещо. Тъй като съм с английска филология, чета непрекъснато два американски окултни сайта, където специалисти разискват всякакви оклтни въпроси и проблематики. Първо искам да ви кажа, че американците не са по-различни от нас в отношението ти към ясновидките- и там се ходи много, правят се и се развалят магии. Само че хората в тази област са мнооооооого по-малко, отколкото тук, а колко е тяхното население????!!! В тези сайтове магове с дългогодишна практика коментират любовните магии...и по повод написаното за децата с увреждания- да, и там също се дават подобни примери, но това е когато магията е направена НЕПРОФЕСИОНАЛНО!!! Една професионална магия се прави по такъв начин, че да няма никакви негативни полследици от нея или да бъдат възможно най-малко!!!!! Затова и в предните си постове писах, че има магия и магия...грях и грях. Склонна съм да вярвам на америнаксите магове, защото всичко там е на светлинни години по-напред. Съжалявам само, че не живея в Америка, иначе с удоволствие бих се възползвала от услигите им!!!!!!!!!!! Simple Smile

# 595
Момичета и момчета,темата ми стана неприятна и май дойде време да я напусна.Следях с интерес,но се изпари.Нищо лично към никой..просто от "Ясновидци",взе да се превръща в тема за магии..Аз в подобни дискусии не желая да участвам,нито да следя..Когато нещо ми е неприятно,го игнорирам.Дерзайте..

# 596
meralina, за разваляне ако искаш иди при Хайрие от село Боян Ботево, на моя близка приятелка й развали магия, която й била направена да не се задоми и да не й върви в живота. Сега момичето си има сериозен приятел, с който живее и се чувства много добре. Но не знам дали прави магии.
Съжалявам, но и аз никога не съм се интересувала от правене, от разваляне да.
Аз съм на принципа кой каквото ми направи - тройно да му се върне.

# 597
На мен са ми чели Кипряновите молитви  миналата година, три четвъртъка подред, като първия ми правиха и водосвет, не бих казала че имаше промяна след това. На мен определено не ми помогнаха.

# 598
meralina,знам ритуал от Ина от женския пазар,не е любовна магия, а обратното, ти да спреш да обичаш някой.
Ритуала е прост,слагаш пирон във вода да заври на котлона и когато заври казваш 3 пъти "както ръждясва този пирон,така и чувствата ми към......да ръждясат",след като изстине водата я изпиваш и това е.......Не съм го правила,но съм правила друг неин ритуал за желание,но пробвай,нищо не губиш.
Lucky_e аз имам хронично болно дете (не е шизофрения),но не съм правила магия на мъжа ми,малко ми звучи несериозно-три деца и трите с шизофрения,тя нали много трудно се доказваше?
Дано да съм била полезна и на други във форума  bouquet

# 599
Момичета виждам, че обсъждате любовните магии и честно казано съм възмутена как може някой да си мисли, че лесно ще му се размине правенето на подобен вид магия ?! Как може да се бъркате в жизнения път на някой ?! Ако на вас ви направят такава магия и разбере, как ще се почувствате ? Няма такова нещо като "професионална" любовна магия Shocked !!! Ако даденият човек не е за вас, защо по дяволите насилвате съдбата ? Сериозно, не знам как някой може да допусне мисълта, че последици няма да има...

Общи условия

Активация на акаунт