Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 60

• 51 054
  • 741
  •   1
Отговори
# 390

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 20:33 от eliNIM

# 391

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 20:33 от eliNIM

# 392
# 393
# 394
# 395
# 396
# 397
# 398
# 399
Момичета след малко ви напускам за днес,но утре след трастиката първо при вас.Като стана дума за тръстика се сетих за Ени.Май днес нейната е голяма.Чуства се липсата и.

" Ясемин,аз искам любовта ти!"

http://www.youtube.com/watch?v=BHqAllSQ_eM&feature=related

# 400
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Илка, за гифчета знам, че трябва специален софтуер, но дори незнам от къде се тегли. Аз дори вече стоп кадър неправя след като ми махнаха фотошопа от компютъра. Веднъж така си разбих уиндоса за което казаха, че е от едни доанлод програми, (между другото на един диск от графа купувани). От тогава съм напрегната към всякакво подобно теглене. Сигурно  не трябва да съм такава, ама и без това ми е твърде малко времето, което мога да отдам на форумите и сериалите.

Не слушам много сръбски певци, то този сърбин ме разстапя. А като прибавя към това клипчето на Таня, става върха

Ето тук е с превод
http://vbox7.com/play:2146ef19
Никой не ще да ме пъди от тук, май сама трябва да си се надвия Thinking Laughing

# 401
Ох бе Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesтези клипчета на Таня ми разтапят душата Hug Hug Hug
Ванина благодаря.Въобще няма и да пробвам.В момента ползвам лап-топа на дъщерята и след 2 месеца си го взима,защото и трябва за училище, а на компа на сина рядко се дореждам.

# 402
Томрис Инджер Hug  тук в този филм  като персонаж е пълна противоположност на героинята си от 1001 нощи - Надиде , но за пореден път показва ИЗКЛЮЧИТЕЛНА игра .Тя е една неподражаема за категорията си актриса,въздействаща и се убеждавам , че наистина има защо да е моя абсолютна любимка!!!!!!!!!!!!!!!! Hug Peace  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

а тук е във вихъра на командоренето си Joy Joy Joyлеле да не си и насреща , с кого ли разговаря Китка или Ясемин  newsm78

# 403

и като се добави , че е родена на 14 март 1948 в БЪЛГАРИЯ ..........предизвиква и чувството ми  за гордост  bowuu

# 404
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт