Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 60

• 51 067
  • 741
  •   1
Отговори
# 435
Момиченца, само тишината щъка в този късен час в темичката, а аз от умора не мога и да заспя  Crazy Thinking Whistling, но не мога и да мисля и да пиша, но Hristinka D
ме заинтригува и се върнах в Тема 20, пост 38, за да прочета!

Но това е нашето момиче dajoan, която нещо се изгуби, но сигурно е намерила по-интересно филмче от това! Но какъв точен предварителен сценарии е написала! Браво! Със сигурност сме го коментирали това, но не мистигат силите сега за да проследя!
Наистина ще е хубаво от време на време да се връщаме и назад / малеее, какви ли съм ги дробила ooooh! ooooh! Joy hahaha Joy hahaha bowuu Embarassed/, но аз сега за новите постове нямам време, какво остава за старите! Praynig ooooh! ooooh! ooooh!
Hristinka DБлагодаря ти !    bouquet  bouquet  bouquet

Регистриран

Публикации: 0

Ezel

Re: Тема: Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - тема 20
« #38 Четв., 26 Авг. 2010, 18:49 »

Сега да ви кажа моя сценарии .

Ясемин казва на Саваш , че е баща на Йомер . Саваш е възмутен от това , че му няма доверие . Ясемин пак бяга в Бодрум . Саваш я последва . Ясемин е излезнала на пазар . Саваш отива в домът и в Бодрум посрещаго Лейля той не и дава да му каже нито дума направо се качва в спалнята при Йомер . Ясето се връща като разбира , че Саваш е при Йомер уплашена тича по стълбите и отваря вратата . Но глетката е умопомрачителна Саваш гушнал синът си . Сърдити решават да прекарат малко време заедно тримата и да се изяснят. Вземат яхта и се понасят  с вятъра през вълните.

И само сценаристите да не се съобразят с моя сценарии   35 35 35 35 35

# 436
  • И тук, и там, че и обратно...при нашите си ендемити:)
Гони, ако изчезнеш от балкона докато го пиша - слушай си го по-късно. Поздрав за теб и Морските очи, или кажи речи на Бургас и Варна де, с един прекрасен дует. Текстът не е важен. Пеят като богове Party

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 03:39 от vanina707

# 437
Ама Ванинка , какво правиш бе , дете - сега няма да заспя и до сутринта! Обожавам Рей Чарлз! newsm10 smile3521 smile3525 newsm51  love001  love001

Огромни благодарности - пък майната му на съня - Сън спомени не прави , нали такъв беше лафът - а сме се убедили вече и в това! Joy hahaha Joy hahaha

/ страшно си падам по тази му песен!/ Peace Peace

# 438
Танче, това го донесох от 20-та тема. Явно за теб Hug Hug

http://www.gifzona.com/positive_3.htm

Гони, ама ти върна ли се наистина.  Party Я все пак да направя опити да ви приспя с една приспивна песен дето трябва да я научите, че е подходяща за малки момченца Laughing Че оная, която пее Саваш не приспива. Аз отивам при моя Савашко. Grinning

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 04:20 от vanina707

# 439
Ооооох, Ванинка, чак сега ти прочетох големия пост! Браво, колко хубаво си го написала!   bouquet newsm10 newsm10 smile3525

# 440
Ванинка, нашето Бижу  -  Раче - осмаче , дойде но този свят със скоростта и заряда на Слънчев лъч! Изключителна атракция ни е в дома и грижите по него са повече от прекрасни! Hug Hug Hug Hug

Благодаря още веднъж, че всички Вие изпратихте толкова положителна енергия с пожеланията си, от която нашето захарче имаше нужда! А  то се справя повече от чудесно! Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet newsm51 smile3525 newsm51  love001  love001  love001  love001  love001  love001

Но пусто като баба му през два дни е на тръстиката......... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Ето, като казах за тръстиката и взех да  мигам на парцали Joy hahaha Joy  - то не останало време за сън и смятам да пожелая Спокоен сън - а дали не едно Ранно добро утро?

http://www.facebook.com/video/video.php?v=252337418113559&comments

Hug HugПРИЯТЕН И ПОЛЗОТВОРЕН ДЕН  МОМИЧЕТА! Hug Hug

# 441
    ДОБРО УТРО!Приятен и спокоен ден ви пожелавам!GONI,радвам се,че видя поста от миналата година.  bouquet  bouquet  Радвам се, за твоето малко раче осмокраче,защото и аз съм същата зодия.Миналата година момичетата намираха страхотни снимки,колажи и клипове.Много пътувахме с влак,яхта,самолет и с какво ли не до Истанбул.Машинист и шофьор беше Савашко.Ако имате взможност да се върнете назад моля ви,пренесете някой интересни колажи и снимки сега в тези дни,защото аз не мога.Наистина, тогава имаше много хора в темата и беше чок,чок весело. newsm44 newsm44  Съвсем случайно открих,че днес КЕЙЙ има "рожден ден".Една година в темата,за която година тя ни направи много клипчета,преведе филми,на серийте от втори сезон правеше субтитри и най-вече във всяка тема се чустваме страхотно,благодарение на нейния труд.Огромно БЛАГОДАРЯ!  newsm51

Последна редакция: сб, 06 авг 2011, 08:40 от HristinkaD

# 442
ДОБРО  УТРО И ОТ  МЕН!

Морски очи , Ванина, Гони, добре сте си поговорили  цяла нощ докато ние сладко спим. Чудесни думи и мисли сте изложили относно сериала. Само да добавя, че въпреки проблемите , които третира рейтингите му бяха сравнително добри, е не на първо и второ място, но в първите 5. Все пак е успял да впечатли турската публика разбира се не масово. Спомням си едно проучване   коя социална група гледа определени филми. Оказа се че Л и Н се гледа от турски  мениджъри на фирми  и бизнесмени. Тоест както каза Мурат, трябва да се смели филма, когато се  гледа, труден за осмисляне , не е просто развлекателен  или крими сериал.

# 443
# 444
# 445
# 446
# 447
Поднасям ви кафе за разсънване, с много любов

# 448
Ели-и, разсъних се. Тенкс  Hug Hug Hug Обаче бягам от тук, че този златен Мурат с примрежени очи в огнена чаша ще ми направи пак бела. На всички в темата пожелавам щастлив ден, а аз отивам да правя конушма сама със себе си.
Неаполитанските напеви харесват ли ви Thinking На мен -да. Не смея да слушам нищо сипкаво савашко или нургюлско сега. Чао Hug Hug

# 449

Здравейте момичета!

Благодаря на всички за невероятните  постове,мненията които изказвате и вашето виждане за сериала.Винаги съм смятала,че той е предназначен преди всичко за европейската част на Турция, както и за европейските страни които от 2-3 години започнаха да ги гледат.Мен ме заплени както сюжета така и  играта на актьорите.Като казвам актьори нямам предвид само Мурат и Нургюл.Изгледах и мн. от игралните филми и стигнах до извода,че това са хора които наистина си обичат професията и дават всичко от себе си за да можем ние потребителите да се насладим.

Общи условия

Активация на акаунт