Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 60

• 51 071
  • 741
  •   1
Отговори
# 450

Кеии честит рожден ден! newsm51

http://www.youtube.com/watch?v=w9TGj2jrJk8

# 451
   Здравейте, момичета!

Позагубих се, но много е висока тръстиката и така съм се скрила в нея, че няма излизане. Но ще се компенсирам в най-скоро време. Simple Smile Ванина, благодаря за настроението! Hug Hug Hug

Имаме разконсперирана рожденичка. Simple Smile

Кеии, ако има нещо по-ценно от здравето, по-хубаво от щастието и по-сладко от любовта, нека то да бъде твое!

Честит Рожден  Ден

# 452
# 453
  Мале, мале, какво ще ги правим тия къдрици на есен! Кой ще ги роши? Joy Joy Joy Joy Joy

# 454
Благодаря на vanina777 за отдленото време за отговор относно сладурчето в ролята на Омер , а те се оказаха и 2  Hug Hug Hug Hug Влизам рядко и за малко време , не познавам много добре форума и в интерес наистината не ми достига често времето да изчета много насъбралите се теми ....Не съм попаднла на темите в които е писано за Омер и близначето му ...И аз мисля , че са бебета на някой от екипа , защото с тези обръщения с които ме разплакваха всеки път към Саваш "baba"......просто няма как бащата да не е бил около оператора  Joy Joy Joy Страхотни хлапета , да са им живи и здрави на когото и да са ...са готови и завършени актьори Hug Hug Hug

# 455
  • Разград

# 456
  • Разград

# 457
  Да си ги припомним зад кадър как са се забавлявали.  Simple Smile Сладкото"baba", явно го слушахме толкова много, защото"baba" винаги е бил зад камера. Simple Smile

# 458
Благодаря на vanina777 за отдленото време за отговор относно сладурчето в ролята на Омер , а те се оказаха и 2  Hug Hug Hug Hug Влизам рядко и за малко време , не познавам много добре форума и в интерес наистината не ми достига често времето да изчета много насъбралите се теми ....Не съм попаднла на темите в които е писано за Омер и близначето му ...И аз мисля , че са бебета на някой от екипа , защото с тези обръщения с които ме разплакваха всеки път към Саваш "baba"......просто няма как бащата да не е бил около оператора  Joy Joy Joy Страхотни хлапета , да са им живи и здрави на когото и да са ...са готови и завършени актьори Hug Hug Hug

Някъде имаше снимки и с майка им,но не мога да я намеря.Преди време имаше снимка с по голямо момче и коментара към нея бе че, озвучава Йомер.

# 459
Tanya_M , благодаря  bouquet за прекрасния клип и за информацията за "Омер"....Наистина татко им е бил винаги срещу тях .......и всичко е направено толкова реално и професионално , че срещу тях /срещу турците / да тичаме следващите 100 години няма да можем да ги доближим дори ......

# 460
ilka64 ..думи нямам , БЛАГОДАРЯ ТИ ....Изпълни ми душата с тази снимка !!!!!!  bouquet Hug Peace

Някъде имаше снимки и с майка им,но не мога да я намеря.Преди време имаше снимка с по голямо момче и коментара към нея бе че, озвучава Йомер.

# 461

# 462
# 463
# 464

Ваня май сме си само двечките.Ти пускай музика аз си слушам. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт