АВГУСТинчетата ни красиви,стават вече на две години....-тема № 29

• 47 017
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро, прекрасни момичета!
Като съм тръгнала да се оплаквам, да давам до край Laughing. Забравих да ви пиша, че се оказа, че цветът в който боядисахме за втори път в рамките на 6 месеца изобщо не се връзва с цвета на шкафовете, но вече не мога да се трогна от нищо Joy. Та ремонт с дете наистина си е премеждие Laughing.

Трейси, Дани е невероятен сладур, а Томи направо ще го изям. Белослава е 85см, 11 700 и ми се скараха, че е качила много - 700 гр за 4 месеца. Вече си изглежда доста пухкава и се зачудих дали да не въведа някакъв режим на хранене, защото тя не спира да яде по цял ден.
Дани си изглежда супер . Вие и двамата с мъжа ти сте слаби, така че няма място за притеснение Hug.

Поли, много се радвам, че се разписа Hug

# 166
Като съм тръгнала да се оплаквам, да давам до край Laughing. Забравих да ви пиша, че се оказа, че цветът в който боядисахме за втори път в рамките на 6 месеца изобщо не се връзва с цвета на шкафовете, но вече не мога да се трогна от нищо Joy. Та ремонт с дете наистина си е премеждие Laughing.

Ха ха, Шайни, нищо де, то и без това с малко дете стените ще са за кратко време чисти, така че не се ядосвай, таман няма да те е яд като Бела ги намърля. У нас навсякъде откъдето е минавала Соня за пребоядисване. Е вчера вечерта се рови в една дупка дето Емил изкопа и я напълни с вода, сети се на какво заприлича Соня и като се прибрахме с калната ръчичка се подпря на стената да се събуе  ooooh!, ама и аз вече се научих да не се трогвам от нищо такова  Laughing. А за майсторите..., той за тва Анджей не дава да стъпи майстор у нас, дабре че ми е сръчен и може всичко да прави, само дето време няма и така си влачим с години ремонтите.

Аз се разписах, ма вас никакви ви няма пък, няма с кой да си "говоря", а ми е дошла музата  Laughing.

# 167
  • Sofia
Честит рожден ден на Дани и Калоян! Порастете здрави, силни и красиви младежи, за да радвате очите на жените!!! Но първо - весело и щастливо детство ви желая!  Hug   bouquet  Hug
Честит празник, мили мами Биа и Сънчо!   bouquet   bouquet

Славена, много са ти сладки момчетата!  Hug  Hug

Скайпетя, нищо че партито е било у дома, сигурна съм че Кубрат пак се е забавлявал, както трябва.  Grinning

Трейс, няма как да те забравим, душа, ти си  ни много скъпа.  Hug Момчетата са ти прекрасни!  Hug  Hug Значи Томи май скоро ще настигне батко си по размери, а?  hahaha Да са живи и здрави!

Шайни, пак ли в Приморско ще ходите? Завидях ви, да знаеш.  Naughty  Grinning Радвам се, че урината на Бела е чиста. И аз често пускам на Софи стерилна, а когато ми вдига Т, задължително. Ти казваш, че Белослава много започнала да яде и е наддала доста за последните 3 месеца, а при нас е обратното - Софи видимо свали бутчетата и пухкавите бузки, не е както беше. И сега на консултацията беше 91см (+4) и 13660кг (само +140г), това й е порастването и наддаването за 3 месеца. Но я забелязвам, че започна и по-малко да изяжда като количество, сутрин добре си папка горе-долу, но на обяд изобщо не изяжда вече предишните порции, а съвсем малко и после някакъв плод, следобяд не яде, а вечерта отоново съвсем малко. Но тя се променя, да е жива и здрава, пък колкото иска толкова да яде.

Поли, двор да поддържаш хич не е лесно, аз с един апартамент все не мога да се оправя... Казваш че на Сонче всички панталончета й стават от миналата година, а на Софи всичко й е омаляло. Ама една приятелка пак ни зареди с дрешки от нейната дъщеря, която е с една година по-голяма от Софи, та  сме добре, ще трябва да докупуваме малко неща.

Благодаря ви за отговорите относно яслата.  Hug
Вчера ходих до ВисВиталис, има много хубаво бельо за дечицата ни и на много добри цени, който има нужда, може да отскочи да види. Аз оттам купих и пижамка на Софи. Сега се чудя какви пантофи да взема за яслата? Дали пак да не заложа на Беко, нямам оплаквания от тях, а и не са скъпи - 10/11лв.  newsm78

# 168
Привет! Ееех колко било хубаво човек да поергенувааа!  Simple Smile Без да преувеличавам с мъжо не сме си почивали+ разнообразявали така отпреди да забременея, определено имахме нужда. Обаче Андичка СТРАШНО ни липсва. Усещаме как разговорите през половината от времето все се въртят около нея и само пъшкаме и се усмихваме, представяйки си как ще я намачкаме и намляскаме като си я видим!!  Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes

Шайнче, радвам се за резултатите ви! Най-накрая да си отдъхнеш!!  Hug За стените споко. Ние пък цветовете ги напаснахме, НО се прецакахме със страшно скъп латекс, който уж мнооого ни го хвалеха, но  се оказа, че не носи на никакво докосване! С пръст да пипнеш, там си остава. Тръгнеш ли да го чистиш, правиш още по-огромно петно.  #Crazy Умряхме от яд!! Но пък се успокоихме, че наистина с тези мъници, които тепърва ще пипат и рисуват навсякъде, след 2 години така или иначе пак ще се боядисва. Simple Smile

Хариелка, като те чета ми се струва, че дечицата ни продължават да се развиват доста подобно. Simple Smile През последните месеци Анди също загуби бузките и пухкавите бедра и видимо е залегнала предимно на растеж на височина. На предната консултация (преди 3м) беше 91-92см. Беше и наддала към 400гр. Сега още не съм я водила, но като я меря вкъщи май пак си е качила към 300-400гр, но и на височина ми се струва, че е дръпнала още повече. Просто расте като гъбка и при нея 14-те кг са предимно от височина. Simple Smile Но все някога ще позабави тези темпове на растеж. Между другото тя също доста е намалила яденето (особено докато бяхме на море), но това си е нормално през лятото.   Simple Smile

Трейси, просто имаш уникални снимки, наистина!   bouquet Вчера като ги разглеждах отново, нямаш представа как се заредих с положителна емоция. А пък аз организирах фотосесия при Калина за когато сестра ми е тук през септември. Ще стане страхотно двете сестри да се снимаме с двете си пораснали девойки+сестрото с корем в 7ми месец.  Heart Eyes

Последна редакция: нд, 14 авг 2011, 11:24 от ♥МамаНаПанда♥

# 169
  • Кърджали
Първо, да честитя рожденните дни на хлапетата, чиито празници съм пропуснала.  Живи и здрави да да!
Ние си бяхме няколко дена на село. Днес се прибрахме, че викнаха Краси на работа...
Друго не се сещам

# 170
  • Sofia
Да ни е живо и здраво Алексчето днес! Много игриво и весело момченце да расте и да кара мама и тати да се пръскат от гордост!!!  Hug   bouquet  Hug
Мариелче, честит рожденик и честит най-светъл празник!   bouquet

Янче, тъкмо си мислех да те питам за сестра ти, докъде я е докарала и ти писа. Значи тя е само един месец след мен. Laughing А какво бебенце чакат този път?

# 171
Честит рожден ден на Алекс! От нас пожеланията са за здраве и безспирни забавления и игри newsm59 nbirthday  party023!
Мариелка, честит празник! Да ти е здраво и послушно момчето!

Поли, винаги се забавлявам много като те чета, а Соня и Емо са опасна комбина Hug!
Хари, настроили сме се за Приморско. Мислехме за няколко дена да слезем и до Синеморец, но в Приморско има и тихи и широки улици, освен лудницата, има парк- изобщо по-удачно ми се струва с малко дете.
Когато заминахме с Белослава на море, когато беше на 50 дена, всички много ми се чудеха , а сега едни приятели заминаха с бебенце на 1 месец на къмпинг Grinning. А други приятели( жената е бременна в края на 8-ми месец) изкараха почивката на палатка на плажа в някаква дива местност Grinning Grinning. Аз лично много им се радвам.

Хари, Янче, като ви чета, се успокоявам и ще чакам Белослава да дръпне малко на височина. Тя е точно обратното.  Сега, ако пусна някоя снимка, няма да я познаете. Всичко си има-бузки, дупе, крачета. Лятото всички деца са без апетит, а тя не спира да яде. Явно е някаква фаза на растеж.

Лиде, много ти благодаря за съветите и обясненията Hug.

# 172
  • В друго измерение
Честит Рожден Ден на Алексче на Мариелка! Да е жив и здрав, весел и засмян, палав и щастлив! Мариелче, честито и на теб, прекрасни моменти с детенце ти желая!   bouquet Hug

Честито и на дечицата, които съм пропуснала, много здраве, усмивки и прекрасно детство!   bouquet

За протокола, моето момиченце беше последно преди месец 12,700кг и 86 см. И хич, ама хич не изглежда пухкава, напротив, финна е, едно малко дупенце има, слаби краченца, няколко пъти ме питат вече дали балерина ще я правя Simple Smile. Но тя няма и на кого да е едра, с изкл. на баща ми, но то аз не съм на него по това, така или иначе.

Поли - леле, почнахте ли двора? Ужас. Ние тамън приключихме нашия (мъжът ми, де), месец и нещо приличаше на Панамския канал, но така добре стана сега, все едно проф лендскейпъри сме викали Simple Smile

Въпрос към момичетата от София:  Има ли магазини на Мекс кидс, Зара кидс или Н&М кидс в София? Разбрах, че Гап кидс има вече, но за съжаление не ми върши работа за момента. Благодаря!

# 173
  • София
Честито на дечицата които съм пропуснала, но покрай този ремонт всяка свободна минута ми е заета и нямам време за компютъра.
Момичета утре влизам в болница. Стискайте палци. Уж съм само за едни изследвания и малко да ме подсилят, но да види ме.

# 174
Честит рожден ден на Алекс! Да е здрав, щастлив, умен и красив!Мариелче, честит празник!

Янче, почнахме го и навън е всичко в кал, клони, талпи и т.н., понеже ликвидирахме 30м жив плет - 13 годишни огромни обрасли туи. Отрязахме 2 ябълкови дървета, абе отворихме си работа за цяло лято докато изчистим всичко дето насякохме. H&M мисля все още ги няма, братовчедка ми понеже винаги ми поръчва разни работи да купувам от тукашното H&M. За Мекс и Зара не знам. Зара кидс имат много хубави работи и цените са доста поне според мен добри, на Мекс също са им хубави, но скъпички.

Днес съм пребита от умора, цял ден с хуните навън, че и учих съседчето да кара колело, та по случая и кръста сега ме сцепва.

Ние в Италия май ще ходим не на хотел, ами на едно като бунгала ли са какво са, на снимките ми прилича на бунгало, ама им викат mobile homes. Ако искате да го видите, ето ликна: http://www.campingpinomare.it/en/. Най хубавото е, че ни е на 300км от нас.

Dyndla, дано всичко да е наред Praynig!

# 175
Честит Рожден Ден, Алекс4е  Heart Eyes Да растеж много здрав, палав и все така усмихнат, много да радваш мама и тате  Hug Весел празник, Мариелка   bouquet Още малко и подарък ще имаш, дано да се забавляваш много с него, а мама да има пове4е време за цигарка с кафенце  Mr. Green   Heart Eyes
Шайн - няма защо  Hug И ние сме на вашата фаза на ядене, но поне не ни ли4и, само на корем4е  Mr. Green Страшни коли4ества яде, но и вода просто ... нямам думи.
Нещо сме в пик..ва фаза  Mr. Green За 4 дена имам сигурно 2 перални, да не са и 3 за пране  ooooh! На ден по 4-5 комплекта дрехи заминават, а на вси4кото отгоре и реших да го пробвам да е по слип4ета и потник и да се усеща кога пика, но за 1ч като ми скина 4 комплекта дрешки (с панталонките и 4орапките, 4е тук не е за голо дупе съвсем) и просто се отказвам от този вариант  Crossing Arms От днес като каже, дори и да е свършил ве4е раотата го награждавам с лепенки  Mr. Green
Дават ги към памперс-гащи4ките на Хъгис, вие имате ли такива и дали някой е пробвал за някакъв ефект с тях ???
Амбишъс - пак сме на едни кг с твоята балерина  hahaha  Joy  Hug
Ганушка - кога ще пускаме 3-те снимки, измислихте ли нещо, 4е нашия Р.Д. наближава и да пусна докато е време, 4е после от Б-я едва ли ще се вклю4вам  newsm78
dyndla - стискам силно, дано вси4ко да мине добре  Praynig
Поли - важното е, 4е като го направите този двор ще има да бяяягат малките сладур4ета на воля  Hug
Ох, Макс скимтииии, днес не е спал цял ден и накрая го сложих капнал в 18ч по никое време и докато го докараме до вкъщи сега му е трудно да спи пак...

# 176
  • Кърджали
Ето я Кати съответно като се роди , на първия рожден ден и на втория и рожден ден... Направих го като колаж, че нещо не ми се качваха три снимки една по една...

# 177
  • София
Ехо, здравейте момичета Simple Smile

Много, много ви благодаря за страхотните пожелания!   bouquet

Аз преди малко приключих с чистенето след партито за рождения ден. Изкарахме един невероятен ден, изпълнен с много хубави емоции и усмивки. Празника ни мина много весело, този път празнувахме с дечица и Алекс беше много щастлив. Получи много подаръци, като за моя радост преобладават дрешките пред играчките.  Mr. Green Накрая вече доста се поизмори, а и цялото преживяване явно му дойде малко в повече, но като цяло се справи много добре. Simple Smile
 Определено обаче си е мнооого изморително и трудоемко да се организира празненство вкъщи. Цял ден бяхме на педала, защото на обяд се събрахме с роднините и тъкмо изпратихме тях и трябваше да се готвим за следващите гости. Бяхме поканили 7 хлапета, които обърнаха къщата с краката нагоре.  hahaha Догодина живот и здраве определено ще празнуваме в клубче. Simple Smile

Честит празник на всички малки рожденици, които сме пропуснали. Желая им преди всичко здраве и безгрижно и щастливо детство!

Извинявам се, че не се включвам по темите, които сте обсъждали, но очите ми се затварят и едвам събирам сили да се завлека до леглото. Simple Smile

Лека и спокойна нощ на всички!   bouquet

# 178
  • На плажа
Честит рожден ден на Дари и Митко,весело и щастливо детство мили дечица и светъл празник!!На хубава дата сте родили мили мами Ивуше и Цвети,да са ви живи и здрави дечицата!!!

Честит рожден ден и на дечцата ,които пропуснах  bouquet
Ники е болен и не мога да се добера до компа,а и сестра ми беше на гости с малката...и тя се разболя,и времето беше лошо ooooh!Абе въобще не ни върви.

Славенче,много са ти хубави дечицта,а ти колко много си се променила,отслабнала си и изглеждаш различно Hug
Александра страхотен колаж си направила,и аз ще изплагиятствам идеята,само да си сваля снимките от РД и ще кача и аз.А Кати е страхотна малка дама Hug
Поли страхотни са тези бунгала...или каквото и да е там,с градинка отпред,голям басейн,че и климатик си имат...Весело изкарване и да покажеш снимки после Hug
Янче и ние попаднахме на такъв латекс,макар и не много скъп ShockedНЯМА чистене,точно както казваш,пипнеш и хоп...бял отпечатък,решиш да го изтриеш и хоп...огромно бяло петно  #Crazy Така ми се иска сега да пребоядисаме,но май е още рано,ще трябва да изчакамеоще една година Ники да порасне newsm78
Хари, Ники не ходи на градина,но от стари спомени да кажа,че никога не са излишни дрешки в градината Mr. GreenНа Вики и беше пълно шкафчето със всякакви дрешки..и с къс и с дълъг ръкав..елеченце,пижамка резервна..и така,сега е по удачно по-тънки дрешки,пижамка с късо ръкавче...тя София,кога  всъщност  тръгваше на ясла newsm78

# 179
Здравейте!
Искам да ви питам, когато водихте на преглед децата (този за 2 годинки) дадоха ли ви направление за кръв и урина както, когато бяха на 1 г.? Моята педи не ни даде, а аз забравих да питам дали не трябва да ми даде, а ми се струва редно да се пуснат едни профилактични изследвания...

Общи условия

Активация на акаунт