АВГУСТинчетата ни красиви,стават вече на две години....-тема № 29

• 47 021
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Честит рожден ден на Дари и Митко, да са здрави, весели и щастливи деца!   bouquet

Честито и на рождениците, които пропуснах, всичко най-хубаво им пожелавам!   bouquet

Честит празник и на всички именици днес, със здраве и гордост да си носят името!   bouquet

Трейси  Hug страхотни са децата ти  Heart Eyes

Диндла, стискам палци всичко с вас да е наред!  Praynig

Шайн, радвам се, че нямате проблеми с Белослава, дано все така да бъде!  Praynig

Италиана, Коки още няма 2 години, но от каката знам, че няма такива изследвания. А теб нещо притеснява ли те? Ние даже и на годинка не сме пускали, само тези на 6 месечна възраст.

Славенка, много сте хубави с твоите двама мъже.  Heart Eyes

# 181
Дю, просто питах, че нали все се ослушват за направление лекарите...
От днес и ние сме в отбора на отучващите се от памперс.. да видим кво ще се получи...
Захирка нещо ми се губи и Рене също... дано всичко е наред при тях!

# 182
  • Sofia
Честит рожден ден на Дари и Митко! Много да са здравички, да имат щастливо и безгрижно детство и да слушат "старите" си майки!  Hug   bouquet  Hug
Честит празник, Ивушка, Цвети!   bouquet   bouquet

Диндла, стискам палци с теб и принцесата в коремчето ти всичко да е наред! Ти си на финала.  Laughing  Hug

Дани, благодаря ти за съвета.  Hug София тръгва от септември на ясла. Нико бързо да оздравява!  Hug

Александра, направила си много хубав колаж. А аз не знам как се прави това чудо.  Wink Дано някой ми покаже все някога... Кати много се е променила, но формата на очичките си е запазила, тя е доста специфична. Май са като твоите, поне това виждам на снимките, имам предвид точно формата.  Grinning

Италианче, на нас също педито не ни даде направление за кръв и урина, пък и аз забравих да питам дали трябва да се правят. Но аз урина й пускам редовно, само кръв не съм. Но да не се налага де, то когато детето не е добре искаме не искаме, ще трябва да се пуска.

Мариелка, радвам се че сте изкарали едно страхотно тържество!  Hug

Поли, там където ще ходите излгежда мноооого хубаво! Пожелавам ви да си изкарате страхотно!  Hug

Аз от утре официално съм в 45-дневен болничен преди раждане. Доживях и това...  Grinning Сега да вляза и в 9-ти месец и после да родя едно живо и здраво бебе и съм се отчела пред природата...  Laughing

Честит празник на всички днес! Дано Св. Богородица винаги бди над нас и пази децата и семействата ни!!!  Praynig  Praynig  Praynig

# 183
  • Кърджали
Хариела, аз съм ползвала един сайт за колажчето,иначе с програми разни и аз не  мога да работя.
за мен пък Кати хич не се е променила, само дето коса и е пораснала , а да и ината и е пораснал  Mr. Green Очите и са като моите, да ....
Ти си стигнала почти до финала, браво...
Аз да споделя последната случка с Кати...
Значи влизам аз вчера в тоалетната и гледам ароматизатора в тоалетното казанче го е хванал липсата.Как да е, паднал, случило му се е случка, така реших. Да, ама след няма и половин час го намирам в ръцете на Катерина.  Няма да ви казвам колко и се "зарадвах", грабнах и го от ръцете и я питам къде го е намерила. А маймунката тичайки ме заведе в тоалетната и ми сочи тоалетната чиния... А бях спокойна че там поне не влиза сама, щото не и е интересно...Ама явно влиза... 

Честит рожден ден на Дари и Митко! ДА са живи и здрави, весели и палави!
.

Последна редакция: пн, 15 авг 2011, 17:54 от Aлекcандрa

# 184
  • На плажа
Хари,благодаря ти  HugДнес установихме,че всъщност АБ,който пием заради високата Т,му докарва пък стомашни проблеми и адска сънливост,както и нежелание за ядене,та чакам с нетърпение утрешния ден и да го спирам Naughty
А на Александра колажчето е правено в интернет.На самата снимка в долния ъгъл има един И-адрес,препиши го в търсачката и ще го намериш.Там вече е лесно,избираш си шаблон,подходяща снимка и готово.
Ето една моя такава...мъжо ми я прави една вечер Mr. Green

Алекс много неприятна случка,поне не е успяла да го опита нали? Rolling Eyes
Италянче не се правят такива изследвания Peace а Захира спря да пише след като се роди Алекс.

# 185
  • Sofia
Честит рожден ден на Димана на мама Винету! Здрава и красива да расте принцесата!  Hug   bouquet  Hug
Мама Винету влизаше по едно време, дано не ни е забравила...

Дани, благодаря ти за разясненията и за подсещанията, защото аз го имам този сайт в Любимите, но го бях забравила.  Hug

Хайде и аз като Александра измайсторих нещичко.  Laughing Ето го моето момиченце как се развива и променя от бебе досега.  Laughing

# 186
Привет на всички!

Честит рожден ден на всички дечица,които пропуснах и на тези които празнуват днес!!!ДА са здрави и много послушни!!!

Извинявам се,че не е поименно,но нямам време да чета темата.
Снощи малкия ми бръкна в окото с едно списание и сега се чувствам зле.ЩЕ ходя след малко за направление и после на очен да ме прегледа.Дано му няма нищо на окото ми! Praynig Praynig Praynig Praynig

# 187
  • София
.Здр. и от нас. Аз влизам на бързо. На 23.08. ми е секциото. До тогава ще съм в Шейново, че искат да ме наблюдават. Иначе нищо ми няма само ще пазя леглото. Чао за сега от нас при първа възможност ще пиша.

# 188
Дундла ще стискаме палци всичко да е наред  Simple Smile 23 е много хубава дата, та нали мойто диване тогава е родено  Laughing Laughing

# 189
Добро утро!
Вчера бях на очен.Имам раничка в окото, но слава Богу не е сериозно, не е засегнато зрителното поле.Изписаха ми капки и мехлем и трябва да няколко дни да ми мине.
След прегледа ходихме на рожден ден и се прибрахме вечерта капнали.
Шайн, вие кога отивате на море?Ние се колебаем още между Приморско, Поморие и Крайморие...ТА може да се засечем някъде из плажовете, кой знае... Hug
Дани, хихи дечицата са хубави ама старата им майка е още дебела... Rolling EyesАма и не си давам много зор-мразя диетите. Peace
Снимките за колажчето къде трябва да ги пратим?

# 190
Честит рожден ден на Макси!   bouquet Да бъде здрав, щастлив и игрив, да радва много мама и тати! Лиде, весел празник!  Hug

Диндла, ще стискам палци всичко да мине добре и на 23-ти да гушкаш бебче!  Praynig

# 191
  • София
Добро утро!
Не съм влизала има - няма от 2 месеца , ама..... сега обещавам да ви изчета.
КАто цяло ние сме добре, Сиска е от 1 седмица на вила на планина с баба, дядо и кака си, чувствала се страхотно, ядяла обилно, пу-пу, да не и е уруки. Всичко 6, даже и сополките с които я оставих, са минали!
Ние памперса ко махнахме благополучно,даже и нощния сама не ни даваше да и го слагаме. Фалове не е имало, нощем си казва ,ако има нещо, даже след некачествено вечеря на морето, детето геройски 7 пъти си каза и се разхождахме до тоалетната.
Избиха 2 кътника, останаха още 2, но голяма драма беше, среднощен рев, злояда до полуда.....така!
Аз съм луднала на тема ясла, тука ме стресираха що багаж трябва да се носи: по два комплекта с дрехи, резервни пантофи..... че ние нямаме толкова излишни дрехи newsm78
Моля да ми препоръчате торта, естесвено подходяща за деца, миналата година бяхме с Неделя, сега съм набелязала Пчела,но не съм яла нищо тяхно. Приемам всякакви предложение за София и Пловдив, че ние все в последния момент разбираме къде и кога ще сме! #Crazy
Шайнче, онзи ден те мернах като пресичаше до нас на Ивко сладкарницата, ама така се беше разбързала с Белослава......
Диндла скоро ви мислех с Винету и Хариелка, стискаме палци за красив и лек край на новото начало!
А в МОЛ - а приятно ме изненада още едно бремено тумбаче, то си беше голям тумбак де, сигурно вече реве в къщи.
Захващам се за работа,че си правя основно почистване в къщи!
Лек ден!

Последна редакция: ср, 17 авг 2011, 11:41 от giuli

# 192
Днес е мой ред да по4ерпя за порастналото ми мом4енце  Heart Eyes Да ми е жив и здрав и винаги усмихнат  Praynig
Нещо не можах да се оправя пак със снимките и да ви по4ерпя с тортата ни за градината денс, но може да я отворите тук:
http://www.facebook.com/photo.php?fbid=2264557902858&set=a.2 … ype=1&theater
А ето как Макси порастна за цели 2 годинки  Heart Eyes

# 193
  • Кърджали
Лиде, честит ти рожденник! Жив и здрав да е Макси. Весело, щастливо и магично детство му пожелаваме с Кати!

# 194
Честит рожден ден на МАкси!!!!Весел празник,Лидка!!!

Имам питанка: с какво хранихте децата си на морето?

Общи условия

Активация на акаунт