ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ - тема 3

• 31 851
  • 727
  •   1
Отговори
# 615
Ехоо, мацки  Hug Още един отбор ни се представи  Peace Отдавам му заслужено внимание  Crazy  Mr. Green

Тук има клипче и още снимки  Wink
Доколкото разбрах проблеми са съпътствали и това представяне  newsm78

Като гледам и този отбор е заложил на "счупеното носле"  Wink

Имах, някакво неоправдано усещане, че Ред Бул няма да бъдат с този вариант на носа, но след като прочетох това...   newsm78 Твърдят обаче, че ще са по елегантни.... ще видим утре  newsm78 Нали утре беше  Crazy  newsm78

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 19:25 от iulyia

# 616
Как сте, дами!
Вече загряваме активно за сезона, видимо е! Да видим какво ще покажат и тестовете в Херес!
http://www.youtube.com/watch?v=BX3lNXwc8B8

# 617
Как сте, дами!
Вече загряваме активно за сезона, видимо е! Да видим какво ще покажат и тестовете в Херес!
http://www.youtube.com/watch?v=BX3lNXwc8B8

Хубав репортаж  Peace Напомня ми, че не остана време...  Mr. Green
Точно за това си задвижих нещата с Булсатком  Whistling

Докато всички очакват представянето на новия болид на Ред Бул, още един отбор ни показа новото си творение  Grinning

# 618
  • София
Ооооооооооооооо, искам пак в Херес, хубаво било времето, слънце имало...и виното е добро....карамба, и пилотчета се намират, даже и тъпака Марко може да ритне човек...какво по-хубаво?!

# 619
  • София
О, неземна красота!

# 620
# 621
  • София
За закуска на Дженсън тази сутрин http://c0014169.r32.cf1.rackcdn.com/x2_ad5623f

Пфуууууу, не излиза...как да я покажа  Confused Не става - не го разбирам тъпия туитър Sad

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 16:00 от Lana

# 622
  • КиТ
Може би пробвай да снимаш самата страница и коментара които искаш да сложиш newsm78

# 623
  • София
Може да се отвори с Image Viewer, предполгам и с някоя подобна програма, кой каквато ползва

# 624
Как сте хубавици  Wink ?

Вчера нямах възможност да следя тестовете, но днес хвърлям по едно око чат пат  Mr. Green

Вчера Кими е "избухнал" днес, като гледам Шуми се изявява  Mr. Green Въобще на "старите кучета"  им се получава тези дни  Whistling

Уебър и той се представя добре, успешно удържа второто място днес, а и доста обиколки навъртя(май, най- много засега)  newsm78

Маса и той доста време прекара на пистата, ама не мърда от 7-мо място, а Бътън почти не излизаше от бокса в първата част и остана 6-ти.
Не, че позициите са важни на този етап, но се надявам Ферари и Макларън да не се борят, с някакви проблеми...  Thinking

Малко снимки  Party

# 625
  • София
Хубави снимки! Като няма картина и съвсем са ми скучни тестовете...

Това ми излезе във фейсбук от ESPNF1 - готино е  Joy
It was a quiet afternoon in Jerez today. Niki Lauda recalls a test when a hungover James Hunt stopped his McLaren on track and fell asleep in it. They don't make them like that anymore

# 626
Това ми излезе във фейсбук от ESPNF1 - готино е  Joy
It was a quiet afternoon in Jerez today. Niki Lauda recalls a test when a hungover James Hunt stopped his McLaren on track and fell asleep in it. They don't make them like that anymore

Joy    Joy    Joy

# 627
Как сте Прекраснииииииии!!! Обичам виии  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug

# 628
  • София
tweet от Дженсъм преди час: "Someone's parked a race track right next to my Motorhome! Woken up by F1 cars this morning, keep the noise down boys!! Wink"
Шегаджия! Joy

# 629
  • Варна
 Mr. Green, хелоооооууу мацки .. някой да не се е досетил кой ми е интернет доставчика  Mr. Green ..няма такава одисея ви казвам с тези вивадолци  Mr. Green .. още не могат да си възстановят трафика и мрежата ... едвам си отварям страниците .. това че в момента пиша е чудо  Twisted Evil

ще се опитам да постна новите снимки на Джонитата с новите екипи, У фитнесУ  Mr. Green

...ОМГ ..успяххх  Mr. Green .. толкова много имам да си кажа за колите, пилотите, клщките, тестовете ... не знам от къде да почна  Mr. Green

п.п.
МНого се радвам за Синеочка и Спас, че отново са в редиците   Hug Hug Hug

Бениии  Hug - на малкия ни шампион трябваше да му сложиш няколко ключа за автомобили с различни цветове  Crazy  Joy, то беше ясно, че ще става пилот, ама да видим къде ще кара по-точно  Crazy  Hug . ДА ви е жив здрав юнака!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт