ФОРМУЛА 1 - сезон 2011 - БЪРЗИ и ЯРОСТНИ - тема 3

• 31 845
  • 727
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Бениии  Hug - на малкия ни шампион трябваше да му сложиш няколко ключа за автомобили с различни цветове  Crazy  Joy, то беше ясно, че ще става пилот, ама да видим къде ще кара по-точно  Crazy  Hug . ДА ви е жив здрав юнака!  Hug

Е то не е ли било ясно винаги - първо в школата за млади пилоти на РБ, после Торо Росо и после на Лимонадата  Sunglasses  newsm43

# 631
  • Варна
 Mr. Green, докато порасне малкия ни шампион, има голяма вероятност Лимонадите да разкарват само лимонади  Mr. Green ...

Обаче, да ви кажа след като излязоха почти всички, или поне основните претенденти (очакваме само Мерца), Ред Бул и Ферари ми изглеждат "по-добре" от Маковете.
Браво на Ферари, че са решили да променят подхода си, да бъдат иновативни и да рискуват.
Ред БУла изглежда мноооого агресивен, чак ме е страх да си призная, че бих заложила на него, че ще бъде отново трън в дупето на традиционалистите  Mr. Green
Маковете, нещооо ме притесняват ... въпреки, че е много рано да се правят генерални изводи след пъврите снимки, че и тестове ...
наваксвам с тестовете като инфо ... някак си бедничко е от към клюки ....
последните новини - ферари не били доволни  Thinking, Ред Бул с изнендващи проблеми в последните два дни ... а пък Маковете, доволни от колата ...
Лотус и Катерам въртяяят обиколки като за последно, хммм ... Кими като четох, няма никкави проблеми с карането и свикването в отбора ...
Заубер също изглежда агресивно и според може да има по-добри резултати  ...
Торо Росото са ми "Х", т.к. и двамата пилоти са млади, честно казано имам някави бегли пзознания за Рикардо, че наистина има хляб в това момче, да видим как ще се развие и съотборника му  .....

# 632
  • BG
Анелко, нямам претенции към цвета, само да не са ключове от ТИР....
Че ми е много нежно  дИтетУ.....

Лане, вип ложата винаги!

Кога почва забавата, миуички? Другия месец?

П.П. Бе кога ме изпреварихте, начи бе.....Докат драсна две думи и я колко поста...

# 633
  • Варна
 Joy, ох мамин сладък бе Бении, туй твойтУ детИ  Heart Eyes Heart Eyes ..пу пу пу  Mr. Green

ей го "големият Себастианчо"  Mr. Green

днес не му е ден за каране, с тез проблеми   Sunglasses

иначе да, другият месец - 16то число, започваме  Crazy Crazy Crazy

# 634
  • София
Лелеллееее, Бени, колко голям е станал! И хубавец пу пу пу! Целувки!

Анелка, добре си обобщила нещата - голяма ми е скука, този предсезон. Няма картина, само някакви снимки, още нищо не се вижда, кой къде е...абе да идва вече Австралия (като всяка година напоследък, стартът ще ми е проблемен за гледане, а тази съвсем предвид новите разпространители  #Cussing out)

# 635
  • КиТ
Синеоч ще пишеш ли по-честоооооооооооооооо Whistling Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Наистина много скучно преминава тия тестове Rolling Eyes Добре,че пускат по новите на БТВ та да се подсетя  Crazy

Анелко, нямам претенции към цвета, само да не са ключове от ТИР....
Че ми е много нежно  дИтетУ.....

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes аууууууууууу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes много сладък малкия Себ,а и тебе скивах  Flutter Flutter Flutter

# 636
Излиза, че аз съм единствената, която смята тестовете за интересни  Crazy... даже и без картина  Crazy
Все пак това е времето, в което за всички под слънцето има надежда  Crazy  Mr. Green

Бении, бебенцето е страхотно  Heart Eyes Да ви е живо и здраво  Grinning

Някъде прочетох, като коментар... не като потвърдена информация, че и БНТ ще излъчват новия сезон с коментар на И. Тенчев..., но на запис  Sad Не знам дали е вярно... не съм проверила, защото и без това записи не ме устройват  Crossing Arms
От март месец ставам клиент на Булсат и с това си решавам проблема генерално  Naughty  Mr. Green Дано да съм доволна от тях, че с тези нещо не "варим боба"  Whistling

Иначе от първия тур тестове съм изненадана от доброто темпо на Мерцедес, Лотус и Торо Росо...  Wink
Имам усещането, че чичко Рос ще изненада феновете с добро представяне тази година  newsm78 и ще качи дедо на подиум...  Laughing
Повечето от коментарите бяха, че добрата скорост на Мерц. се дължи на това, че са със стария болид и продължават да обдухват  Crazy  Mr. Green
Но четох някъде, че всъщност са премахнали обдухването за тестовете  newsm78

От трите големи си мисля, че Ред Бул продължават да са най- бързи, но дали е така и, с колко...  newsm78

Макларън ми се виждат стабилни, постоянни и спокойни, което е радващо за сега  Peace

Ферари са ми малко объркани, но дали е така или пресата преекспонира нещата предстои да видим. По мое скромно мнение те настройват коренно различен болид и е нормално да отнеме повече време  newsm78
Истината ще "лъсне" на 16-ти, а до тогава ще стискаме палци всеки да се е справил с проблемите си  Peace

# 637
  • Варна
 Crazy, каквооо откриих  Joy

да споделя, за настроение през деня на всички :

ай, ай ай  Joy - Ai se eu te pego  Crazy

отивам на моЙето  Crazy, да скивам какви ги е сътворило през последните два дни и дали ни е оствавило място, където да си печем дупетата  Joy
после ш пиша пак  Crazy

# 638
http://f1.f-e-n.net/index.php/url18058

Формула 1 ще се излъчва на живо по БНТ2 с коментатор инж. Иван Тенчев. Източник- предаване "Спортна треска", БНТ http://bnt.bg/bg/productions/78/edition/20437/sportna_treska_12_fevruari_2012  Wink

# 639
  • КиТ
Най-после добра новина smile3501 smile3501 smile3501,няма се мъча с нет,които не се знае ша го има ли или не  Mr. Green

да споделя, за настроение през деня на всички :

ай, ай ай  Joy - Ai se eu te pego  Crazy

Crazy Party Party Party Party Ехеееееееееее,моя Дино е и певец  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes bowuu bowuu bowuu
Анелка да кажеш после кво е положението,да знам има ли надежда или не  Rolling Eyes

# 640
  • София
Оооооооооооо, най-после някакви хубави новини, най-после! Дано да е вярно това за БНТ2, ще е страхотно!

А това клипче с Дино, ме усмихна за първи път от няколко дни, благодаря, Анели!

# 641
  • Варна
Най-новата новина  Crazy: филмът "Сена" е спечелил BAFTA, за най-добър документален филм  thumbsup

Имаме една седмица до 2рите тестове ...
ще разстягаме дъвки    smile3502 Mr. Green..
Юлка, не си единствената на коята да са й интересни тестовете  Mr. Green, просто различно възприятие ... а и може би нагласа ли, що ли ...
Някак си прекалено голямо криене е последните години, прекалено се набляга на клюки ..а тази година и "свЕстна" клюка нямаше  Mr. Green
Що се отнася до представянето на Мерцедес, не мога да приема за нормално да им сравняват времена и резултати с тези на новите коли .. каквото да са отсранили, то е за да допринесе по скоро инфо само за гумите на Пирели, нещо подобно се направи в края на сезона от всички отбори в Дубай ... Докато не видя новата кола не ги слагам под общ знаменател с другите.
Миналата година се подлъгах с ТороРосото от стабилните им тестове и накрая по време на състезанията, нищо сериозно .. Сега гледам Катерам, Заубер също добро представяне имат ...но в крайна сметка, започне ли шампионата тогава са реалните цифри  ...
Чак ме хваща яд, уж тестове да се види кой къде е, а то нищо не може да се разбере ..като си спомня Маковете миналите тествое как я бяха УЖ свършили, бяха ми потънали гемиите, а дефакто почти основни "конкуренти" на лимонадите  Mr. Green ...

Сега същата песен се пее за Ферари, ама не им вярвам вече, ей  Mr. Green

п.п.

Относно моЙето,
Скрит текст:
не е много добре положението по крайбрежната алея  Rolling Eyes .. има "изядени" участъци от плажовете, мноого камъни изхвърлени по плажовете и много лоша миризма от изхвърлените боклуци и рапани  ..а лошото е, че скатовете поддават на водите, които се стичат от града и не ми се мисли, като започнат да се разстопяват, защото в момента висят едни гоолеми замрънали висулки по цялото протежение на морската градина ...
а бе, за първи път ми стана кофти като се разхождахме долу по алеята  Rolling Eyes

Последна редакция: пн, 13 фев 2012, 13:40 от aneli_s

# 642
  • София
Така е, от тези първите тестове особено няма как да се разбере нещо - не помните ли миналата годиан Рено колко щяха да са бързи, колко не знам си какво - и накрая пак всичко си беше по-старому.

Добре де, Булсат нали предваха миналата година по Филм + тестовете, както стана тая - няма ли?

# 643
  • Варна
много странна история с тези предавания по БНТ2, че и на живо ..  newsm78 

Филм+ май пак ще предават треноровките, а квалификации и състезания по ТВ+ ...

и в Испания имало разместване, няма вече ЛаСекста да предават Формула 1, а ще бъде ... уф забравих коя беше тв-то им ...
Луда работа  newsm78

# 644
Най-новата новина  Crazy: филмът "Сена" е спечелил BAFTA, за най-добър документален филм  thumbsup

Страхотно  Peace филмът си заслужава всички награди  Peace

Имаме една седмица до 2рите тестове ...
ще разстягаме дъвки    smile3502 Mr. Green..

Ааааа, като стана въпрос за разстягане на дъвки...  Mr. Green
Това интервю на Алгерсуари от преди, няколко дни е дало доста материал за размисъл на феновете му, които искат да го видят отново в играта.

Провокирани са от следното:  newsm78

“I’m a professional driver, with experience and well proof results. I will never pay for a seat. In January I have had some conversations which might be decisive in my future with one of the top F1 Teams. I must say that I had a very warm welcome, and they pay a lot of respect for me and we have opened a path. Obviously I can not reveal the nature of our intentions. All I will say is that I will be fully dedicated to F1 in 2012. My duty is being ready to deliver if the opportunity comes up. And that’s what I’m doing now.

"My alter ego Squire and the music, and the F1 driver Jaime Alguersuari get along very well. They always got along really well. The relationship between Alguersuari F1 and Squire will not change; I scheduled my days in a very methodical and orderly way. My physical progression will be even better and stronger than last year, it is more than likely that I will contest some test of the highest level in the premier class of the world karting KZ1 such as the European or the World Championship. At the same time I have started to learn German daily.  newsm78

Според фенските клюки  Crazy преди време шефът на Мерцедес казал в интервю(за което нямам линк  Mr. Green), че Алгерсуари е чудесен пилот, който би се вписал много добре в отбора... или нещо такова...  newsm78 и навързвайки нещата или по- скоро "дъвчейки дъвки", стигат до заключението (или по- скоро се надяват) във всичко това да има доза истина...  Wink

р.р

Относно моЙето,
Скрит текст:
не е много добре положението по крайбрежната алея  Rolling Eyes .. има "изядени" участъци от плажовете, мноого камъни изхвърлени по плажовете и много лоша миризма от изхвърлените боклуци и рапани  ..а лошото е, че скатовете поддават на водите, които се стичат от града и не ми се мисли, като започнат да се разстопяват, защото в момента висят едни гоолеми замрънали висулки по цялото протежение на морската градина ...
а бе, за първи път ми стана кофти като се разхождахме долу по алеята  Rolling Eyes

Много тъжно  Sad

Общи условия

Активация на акаунт