Кой какви сериали гледа? - Тема 4

• 51 396
  • 729
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Гласувах за 1 и 2, макар че напоследък е предимно опция 2. Но още по-напоследък ме мързи да гледам нещо и имам доста изостанали неща

# 16
  • София
Като ви чета, то май може да се гласува
с няколко опции. Интересно защо при
мен не се получава.  newsm78

# 17
H0uSse_Baby, дали можеш да направиш
в анкетата да може да се гласува с повече от
една опция?  Hug
Направила съм го с 3. При мен се получава. Thinking

# 18
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата  bouquet  Много малко опции. Гласувах доста "ограничено" със свръхестествено, криминални и фантастика. Искам поне още три. Whistling

# 19
  • София
Аз съм общо взето всеядна, но клоня към свръхестественото и фантастиката  Simple Smile
Срам ме е да изброявам колко сериала гледам  Embarassed
Ще спомена само, че започнах The Listener, не е нещо особено, но е приятно разпускащо  Peace

п.п. Нелка, видях, че превеждаш много любима комедийка - Melissa & Joey, тенкю, тенкю, тенкю   bouquet
Много ги харесвам и двамата, големи са сладури.
Гледах им интервюта в ютюб, много са забавни  Grinning

# 20
  • Пазарджик/Лондон
Аз в момента гледам "Робин Худ" на BBC, препоръчвам  Wink.Много ме изненада края на втори сезон Sad.

И Firefly гледам, страхотен, не мога да разбера защо са снимали само един сезон - много ми допадна.

# 21
  • Пловдив
Аз в момента гледам "Робин Худ" на BBC, препоръчвам  Wink.Много ме изненада края на втори сезон Sad.

И Firefly гледам, страхотен, не мога да разбера защо са снимали само един сезон - много ми допадна.

Файърфлай е страшен, а Нейтън Филиън е просто невероятен  Heart Eyes Има пълнометражен филм, който е продължение на сериала - Серенити мисля се казваше  Peace

# 22
  • Пазарджик/Лондон
Гледах "Серенити" , когато излезе, без да зная, че е имало сериал - забравила съм го, имам още 4 епизода от Firefly и после пак ще го гледам  Wink.

# 23
Мерси, че ми припомнихте за White Collar, аз го бях препоръчвала в предишната тема, но го бях забравила,та сега си го доглеждам. Много ме кефи Simple Smile А този "Royal pains" не го знаех, може би ще загледам и него.

# 24
  • Somewhere far away
White collar и аз го почнах- напълно непознат и нов е за мен и много ми харесва  -  само на 4 ти епизод от 1 сезон съм но вече много ми харесва и вече съм зарибена!

# 25
  • Сoфия
Някой има ли инфо към този сериал?
http://abcfamily.go.com/movies/cyberbully
Пише,че е излязъл 17 юли,но още го няма качен?  Sad

А с Off the map-,какво става,ще има ли нов сезон?

Иначе в момента гледам The Event,Haven,лъжкините и се чудя какво ново да захвана? Embarassed

# 26
  • София
По анкетата гласувах за медицински(най-много) в момента съм на вълна Хаус, него си го следях по телевизията, но съм пропускала чат-пат серии и сега си свалих всички сезони един след друг.
Следя още Анатомията на Грей, Частна практика.
Гласувах и за драма и криминални.
Но още гледам ио адвокатски и комедийни, напоследък залитам и по исторически.
Фентъзи само Свръхестествено за сега ме грабна много, но други не съм и захващала.

# 27
Ами мойте сериали са от рода на Престъпни намерения.От местопрестъплението,по криминални. Peace

# 28
Някой гледа ли сериала "Ловец на мисли" ?

# 29
  • 221B Baker Street
Някой гледа ли сериала "Ловец на мисли" ?

"Mенталист" ли?Все се каня да го гледам...Обаче следя Мъртвата зона и ми е много любим Peace

Общи условия

Активация на акаунт