АВГУСТ ЕТО И ТОЙ ДОЙДЕ ,НЕКА ГО ПОСРЕЩНЕМ СЪС УСМИВКИ НА ЛИЦЕ

• 5 350
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Добре дошла на малката Малена! Q-T, поздравления за куража и за успешния ти серклаж  Heart Eyes

# 61
  • Варна
Q-T честита дъщеричка. Да ви е жива и здрава и много да ви радва!

# 62
Боже не съм влизала няколко дни а то имало и изненади Q-T честита дъщеричка нека бъде жива и здрава и много послушна на теб желая бързо възстановяване и чакаме снимки щом се приберете у дома  Hug

Исе добре доша у дома как е малкия
Куини на вас честита половин годинка малко със закаснение но съм много разсеяна напоследък  Rolling Eyes

# 63
Q-T -ЧЕСТИТО!  bouquet

Да расте жизнена,здрава и много усмихната малката Милена.Момичета много се радвам за вас.След толкова мъка заслужавате това щастие!
 Hug Hug Hug

# 64
  Честита принцеса Малена на мама Q-T!!! newsm51 newsm51 newsm51Да расте здрава и щастлива и много радост,любов и гордост да ви носи Heart Eyes!!!Прегръдки за теб Hug,мило мамче и те чакаме скоро с разказ!  bouquet

Фив,радвам се че сте добре и Марти ви носи такава несравнима радост!
  Прегръдки за всички! Hug Hug Hug

# 65
  • Варна
И тук искам да благодаря на всички за пожеланията и подкрепата!

Мили приятелки, благодаря ви за хубавите пожелания към мен и бебе Малена!  Heart Eyes Hug Нямам думи, с които да ви благодаря за това, че ви има и че ми бяхте подкрепа и опора от деня, в който загубих моя син Алекс до деня, в който щастието се върна при мен като дъщеря ми Малена. Благодаря ви, че ми давахте надежда и ме накарахте да повярвам, че освен болка, в сърцето ми има място за още щастие и любов! Обичам ви и ви прегръщам!  Hug Hug Hug
Ние от днес сме си в къщи при тати и сме много щастливи.  Heart Eyes

# 66
  • на дъното
Честита дъщеричка на Прити!Нека расте много здрава.Прити Hug  bouquet

# 67
-ето ни и нас Grinning

Q-T,честита радост мила Hug  bouquet

# 68
  • Варна
Исеееее, страхотни сте!  Hug  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Какъв красив малък мъж си имаш - пу-пу  Grinning  Гледам и той като Малена е с много  коса и май скоро ще ги водим на фризьор!  Wink

# 69
Исе прекрасни сте и двамата  пу-пу да не са ви уроки

# 70
  • Варна
Исе  Heart Eyes голям красавец - нямам думи просто пу-пу да е жив и здрав  Hug

# 71
Много се красиви и щастливи БРАВОООО все така да сте .
Малкият е голям убавец ,да са ти живи и здрави синчетата  Hug Laughing Heart Eyes.

# 72
Исе, да сте живи и здрави и много да ви радва малкия мъж!!!

Силни прегръдки за всички!!!

# 73
  • Варна
Исе страхотни сте на снимката! Да ти е живо и здраво синчето и много да ви радва.

# 74
  • на дъното
Исе,много сте сладки и двамата Heart Eyes.Гуш за малкото човече и баткото. hug

Общи условия

Активация на акаунт