- Алекс изобщо не иска да я смуче, повдига му се в повечето случаи, а биберони имам 3 най-различни - малки, големи, каучукови, силиконови. Не ще и не ще. В същото време при храненето суче активно има няма 10 мин. и после захапва само зърното лекичко и от време на време цока - направо съм си биба
, възможно ли е редовно да преяжда? Почти не повръща, ака по 3-4 пъти на ден, пишка си обилно, няма никакви колики... Иначе си е много спокойно бебе, само се нерви когато е гладен. Може би когато се размрънка не трябва да предлагам гърда веднага...
Как е Марти, порасна ли човеченцето малко

май ще взимаме Божидара за булка
, много е готина
Иначе и аз като теб се препълвам нощем, но не будя Алекс, изцеждам малко, колкото да ми олекне. Забелязала съм, че ако го събудя за ядене после трудно заспива и само се върти и ръмжи.
. Аз имам слабост към руси бебета и сега с радост забелязвам, че на Алекс косата му изсветля доста 

. Ей, не свикнахме тук с нашия овчи манталитет, че не съм излязла да си показвам гърдите, а просто храня детето си 

за всички мами, които пропускам

Дори вчера си хапна на едно кафене и от съседната маса две супер надути и коконести лелки голямо гледане,голямо чудо,но на мен не ми пука,защото детето си е нахранено и доволно 

за теб и Нико

Това,че повечето бебета са им достатъчни 20-30мин ме успокои,защото аз точно за толкова следя Марти да суче,а ако иска и до 40..после обикновено го махам.Нямам база за сравнение,освен Дара на Ичката като се замисля,но мисля,че моя син е от бавно сучещите или поне,че рядко е много много активен.Дара като я гледам доста добре се справя,ама и майка й добре се справя с количествата
Като прочетох,че Дилянка на Теди яде по 4мин ...за млако да се депресирам.
Щом Алекс е спокоен няма какво да променяш.То като си иска какво можеш да направиш ?? Евентуално ако се притесняваш,че качва много бързо може би е вариянт да му даваш да яде примерно 5 мин по-малко,но това са мои разсъждения,не знам дали е правилно,нека Ани пак да каже.Поздрави от горещ Пловдив

чао за днес и целувки на всички малчовци 

Апропо- и при нас кърменето трае 3-4 до 5 мин ,като в началото чувам колко активно преглъща малката , но после става по -нарядко. Давам добавка - преди по 60 мл ,сега по 70мли тоосновно привечер. Дори се замислих че до храненето в 10 караме само на кърма. Дали пък наиситна нямам повече мляко , откоркото си мисля
Ана2 , в понеделник сме на консултация ,така че щестане ясно колко наддава Венцислава и може да сложа край на страховете си.... Дано!!!!!
Ако бях тръгнала до мола, където има стая за кърмене или до парка, щеше да ореве квартала
И след 30мин пак рев и на мен лошо ми става. На кафе седнахме с баща му и само поръчахме и той заочна да търси гърда, а там където седяхме, пълно с народ и се увивах на един стол дръпнат настрани, но и аз съм човек и взех да се изморявам вече
И след 30 мин пак иска и то по-добре да си седя вкъщи, ако само ще стоя в стаята за кърмене или ще търся място, където да кърмя
Та ще опитам с изцедена кърма, хем и таткото може да го нахрани, хем и аз да мога да стоя 1 час спокойно. Просто много ми се събра и вече психясвам. Дано направи някава пауза малкия скоро