"Август месец е вече тука, Юнчето весело почна да гука" - тема 3

• 27 168
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
Чин, разкошни снимки. Дано Слав да се вдъхновява по често. Много обичам такива снимки.

# 241
Здравейте, момичета Hug
Признавам си, не успях да ви изчета BlushПосле ще наваксам...
Чин, много сте сладки Hug
РаО, много вълнуващо...среща с мама след толкова време...а за нея още по-вълнуващо - среща с малкото сладко същество...
За оченцата, може да промивате с лайка...
Деска, и моят юнак, когато е в количката през повечето време спинка...
Ана2, оправяйте се бързо Peace
Момичета, вашите сладури вдигат ли вече главичка, когато ги поставите по корем...На Георги още му е много трудно WinkКогато го държа на ръце и правим "самолетче" няма проблем и главичката е вдигната, но поставя ли го легнал по корем - натежава и милото така "кълве" Heart Eyes
Спокойна вечер на всички  bouquet

# 242
Здравейте..
Благодаря ви много..
съжалявам, но ще се оплача.. Никола след 4 часа пауза изяде 60мл, вече реших да звъня на педиатъра му. Каза да му пусна урина  ( не знам как ще я събирам само... утре трябва да купя пликче) , това неядене и големи паузи, евентуално повръщане може да се дължи на пикочна инфекция..  Rolling Eyes Забравих да му кажа обаче, че преди 10-тина дни му сложиха ваксините, и 2-3 дни след това започна това наше "неядене"
Обадих се да кажа на бабището, че ще занесем урина, а тя ме кара да водя Никола на преглед утре при доц. Слънчева - завеждаща неонатологията в МД. Реших много да не противореча, един видеозон няма да му навреди.
Дано ми е добре детето, че вече много се притеснявам.
Иначе си спи с вдигнати ръце, като едно спокойно и здраво бебе... няма температура, но тези паузи и малки количества...

Стиснете едни палци за нас утре...

Инсайд, Никола държи много главата, когато е по-корем, но той е и по-голям. Не се притеснявай, ще му заякне врътлето.

Деси, супер, а от малини прави ли ?

Последна редакция: нд, 07 авг 2011, 22:45 от chin

# 243
Чин Страхотни снимки  Grinning Никола ти е одрал кожата  Hug Hug Hug Много прилича на теб Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 244
Чин, това с урината...трудна работа newsm78Вземи си повече пликчета, защото не винаги се получава от първия път...Казвам ти го от опит...Успих PeaceИмаш силно стиснати палчета от мен Hug

# 245
ЧИН, изпращам ти цялата си позитивна енергия Hug

# 246
Чин, от малини така и не направих, ама ако се наложи ще купя няколко готови, дано има същия ефект като домашните. Догодина още на пролет ще направя списъка с това какво имам да правя и купувам.
Дано Нико е добре и да е от топлото време това неядене. Като знам как хубаво хапваше, а сега. Каквото и да е да минава бързо. Имаш здраво стиснати палчета от мен  Hug

Кити, как е Дара? А ти възстановяваш ли се?

# 247
helen30, Ани2 ти е отговорила вече. Една нощ с пауза не означава, че Алекс вече ще спи всяка нощ по цяла нощ  Laughing Много е вероятно още тази нощ да се събуди поне веднъж. Нека да видим как ще се развият събитията и ако нещо те притеснява, ще го обсъдим bouquet

# 248
Евридика, Ани2  Hug  bouquet , благодаря ви.
Чин, имаш стиснати палци и от мен, дано всичко е наред. Прекрасни сте с малкия  Heart Eyes

# 249
Хелън, забравих да ти отговоря за бибероните. Разликата е наистина само в дупките, следващия номер 2, съответно е с две дупки. Мисля, че около 3тия месец се сменят, но ако пие само чай/вода от шише, не е необходимо.

# 250
  • София
Добър вечер и от мен  Hug
Чин-че,стискам палци да е ок Нико, дано наистина да е от жегите...Крис днес също се държа по-различно, не знам колко е ял, обаче се надявам държанието да е било от жегата днес... Praynig Чин-че, абе да те питам, винаги казваш, че Нико спи с ръцете нагоре, това има ли значение newsm78
Много са ви хубави снимките, и Нико е станал много сладък малък мъж, пу пу пу Hug
Хелън, аспиратора е на чико, съвсем обикновен, действа добре. Ние сутрин сме много зле, носа запушен, очите в секрети, направо докато го изчистя, бая реве милото...с тези секрети наистина не знам вече, той още от болницата си има и там още му взимаха секрет да видят дали има нещо притеснително и казаха че уж няма...та предполагам е от каналчетата, правим масажи, да видим кога ще помогнат... Praynig
Пао, много хубаво, че ще си с мама, наистина с мама си е най-добре Hug
Ана 2, стискам палци бързо да се оправи Румен Praynig
Лека нощ от мен Hug

# 251
Здравейте мами,

не съм писала от няколко дни, ама и вие сте трудни за наваксване. Естествено повечето неща забравих.

Чинче, много сте хубави, пу! Дано му няма нищо на Нико, имаш стиснати палчета и от мен!  Hug

Китенце, така се радвам, че вече сте по-добре!  Hug

Шунче, моят син също е с къса юздичка, но това го разбрах чак в първи клас, когато логопедката ни препоръча да я резнем - можел и да почне да казва "р". Той обаче не може да изговаря "р" и понеже да 3-годишна възраст говореше само на английски. След това се сетих колко ни беше трудно кърменето отначало и каква беше болката  Sick Сега вече не, но тогава, ако някой ми беше казал какъв е проблема, бих му я резнала.

Това за начина на спане на дечицата и аз скоро четох една статия тук - нагоре с ръчичките значи, че са щастливи и доволни май - Сиана спи с едната само нагоре - като Статуята на свободата  Laughing обаче в момента се смее насън, та се надявам да е доволна  Laughing

Деска, браво за компотите - аз засега съм направила само кайсии. Говорила съм да ми дадат сини сливи и круши. И малини ще сложа - леля ми има едни есенни.

Ние утре сме на консултация - стискайте ни палци, че нещо не ми се струва да наддава като хората мойта калпазанка. А това неакане май продължава - два пъти трябваше да й помогнем, а сега я чакаме пак, утре ще е трети ден ако не направи нищо. Дано се съгласи доки да отложим ваксините  Praynig

Лека и спокойна нощ от мен, много се извинявам ако пропускам някой   bouquet

ПП Сетих се нещо - Ваче, от известно време съм се сетила да пратя много поздрави на Румянка и Гого   bouquet

# 252
Здравейте и от мен!
Аз май само по нощите ще мога да се включвам, че зверчето не ми дава възможност през деня. Но поне вичета докато се кърмим и съм в час, както се казва.
Днес тати си беше вкъщи и успях да поизчистя малко, но до готвене така и не стигнах. Дано утре поспи поне 1 час, че да спретна нещичко.
Инче ние май сме добре. Днес от жегата повечко поспа и за това успях да се организирам. Иначе и нашият татко, като много други в темата, гледа първо да и пусне играчките и то самичко да си се занимава или набутва биберон. Само че Селин ако не е на кеф, така му се сърди и започва да скърца, че накрая аз се включвам и вършенето на работа ми отива на кино.  Исках да ходим до Борисовата градина да се разходим, ама таткото го хвана мързела и си стояхме на хлад на балкона. Вечерта спретнахме на двора едно барбекю с нашите  и това беше. Скука. Вече така ми се разхожда и излиза, ама с това кърмене на 2 часа няма как да стане. По този повод ми минават и еретични мисли (да взема за всеки случай 30-40 мл АМ - за да издържи до вкъщи) , но удържам фронта.  Naughty Страх ме е от мен си. Страх  ме е, че ако купя АМ и си олесня живота веднъж, може и втори път да го направя, после 3ти...  Embarassed и накрая белята станала от нищо. Така и не можах да се престраша да кърмя навън. А както беше написано в линкчетата, които Ана2изпрати преди време, цеденето сега е кошмар. Час и нещо откарвам, а през това време трябва някой да я занимава, а и то няма кой общо взето. Ох, сори ако ви звучи лигаво. Просто имах нужда да си  излея душата.
Чин, дано висчко е наред с Нико и да е фалшива тревога. На мен доки ми е дала някакви схеми за хранене, според които бебка сега трябва да се храни по 6 пъти на ден. Надявам се малкият сладур просто да си орегулира храненето. А снимките са стахотни!
Деска, ти още с онази първата помпа ли се изцеждаш? Герой си ти, ей!
Инсайд, и на Селин и е още трудничко. Вдига я за малко, но и тя кълве  Laughing
Откакто започнахме самолетчето, обаче има подобрение.
Ана 2, надявам се Румен бързо да се оправя и сополките бързо да отшумят.
Пао, искрено се радвам за теб! Наистина мама си е мама!
МамаАнели, стискам палци за утре. И аз чакам с нетърпение нашата консултация, че и аз имам подобни съмнения.
Момичета, и аз се престраших със  luvbed а имам много шефове.Само един шеф, който много ми опъва ме болеше. Дано скоро падне конеца. Иначе друг проблем нямаше.
Не знам какво друго щях да пиша. Хайде лека и спокойна на всички!

# 253
  • София
Момичета, здравейте  Hug
Признавам, не съм чела, но ще го направя тия дни. В Копривщица сме. Има нет през телефона, ама връзката е куца. Освен това не мога да се добера до лаптопа от гледащи филми  Twisted Evil
Добре сме. Ралка трудно се адаптира в климатичен смисъл. Тук си е студено вечер. Вкъщи си ходим по къс ръкав, ама е планина все пак. На нея ръчичките нощем са студени, а първата вечер яко се беше смръзнала  Confused Спи доста облечена и завита като постепенно я поразсъбличам. Иначе заспива около 23 и се буди на около 4 часа да яде и така до 10-12 сутрин.
За нас какво да ви пиша... а ожалване сме. Скара и бира на двора вечер  Twisted Evil
Пращам целувки на всички, че май няма да мога да дочета тази вечер. Саша напира да си гледа филм, а часът е 00:30  #Crazy

И все пак ще ида да чета...

# 254
Ето ни е нас - вече на 1 месец.За този първи мсец Матюшка нададе 1.600 кг и порасна с 10 см.Кърмим се на поискване средно на 3 часа.Памперсите ги пълни нон-стоп.Опитваме се да прилагаме ЕБХ и имаме някакъв скромен успех.
Утре ще правим Чистата молитва и ще се съберем доста приятелки.
Ами това е скромно от нас.Няма с какво друго да се похвалим Wink

Общи условия

Активация на акаунт