"Системата минус 60"- тема №27

• 35 289
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, мили момичета!
Така съм се затрупала от работа, че нямам време за нищо друго ooooh!

Какво се случва с мен и до какви изводи стигнах:
кантарът върви надолу:-) Изкарах летния вирус и се наложи да ям само сухари и картофи. Само два дни ядох след 6, защото от ходенето до WC щях да припадна, ако не бях хапнала нищо.
Това, което забелязах, ядейки сухари със сирене и кисело мляко (него включих на по-късен етап) на вечеря е, че започнах да отслабвам с такъв вид вечеря. Стигнах до извода, че при мен сладкото, независимо под каква форма - шоколад и т.н. или плодове, трябва да е до обед. Затова спирам с вариантите за вечеря, в които има плод.

Надявам се сте добре и сваляте. Просто нямам време да ви изчета, а така ми се иска....

Целувки от мен  bouquet

# 436
Здравейте момичета, спазвайки един друг режим преди време открих, че след бобови храни качвам, а след ваглехидратен ден свалям, което беше много странно за мен, и така ровейки се открих ето това, което напълно съвпадна с описанието на моята кръвна група. http://lubomirivanov.com/842/
Ние си спретнахме една малка ваканцийка на планина с палатката и мога да кажа, че се справих сравнително добре с режима, предимно пържолки си хапвах 3 дни, е поне няма качени кг.

# 437
Здравейте,момичета!  Hug
Ох,от кога не съм писала...Мелимел,благодаря,че си се сетила за мен!  Hug Аз вече съм добре,но нещо не мога да вляза в крак.Бях на лечение с 2 вида антибиотик и на едни ужасни инжекции,защото от обикновената ми гнойна ангина се получи много сериозен оток на гласните струни и си загубих гласа за 1 седмица - сега вече мога да говоря,но има още части от гласа ми които ги няма  Mr. Green  И така! А сега майка ми ми е на гости и с нея на ляво на дясно по цял ден- ходим на плаж и така и в момента не се придържам към  Системата.Добре,че нямам много в плюс- само 0,500 кг. От началото на другата седмица съм отново тука!!!
Мелимел,аз щях да ти казвам - ти пробвала ли си да се теглиш на друг кантар ?Моя приятелка,която също е на Системата се теглеше все на един кантар и той все и показва едно и също ,че и нагоре.И един път се претегли на друг кантар и се оказа,че е свалила 3 кг. И сега се тегли само на него! А тя си се чувстваше отслабнала,то и така си е било,но явно кантара нещо не е бил в ред!
Това е за сега от мен!Пожелавам ви приятна вечер!  Hug

# 438
  • Благоевград
Ха добър ви вечер и от мен мацки!  newsm51
melimel Тук съм, надничам да не изоставам много  Wink
Вече съм си у дома, но гледам други задачки и проблемчета да отхвърлям и
време за писане има по-малко.
Иначе си системствам и вече съм в крак. Само дето нямам кантар все още....но
всички ми казват, че съм отслабнала видимо и ме поздравяват.
Това си е голям стимул  Peace
Менюта ще пиша малко по-натам, че общо взето все в 59-тата секунда ги нагласям.
И вчера се мъчих да се сетя какво ядох за обяд и не можах  Mr. Green после детето ми
каза какво съм яла  hahaha Системно си е било за мое успокоение. Изобщо амнезия ли е,
разсеяност ли е или отпускарската емоция ме гони още  Joy Joy
Хайде  лека вечер и много минуси момичета!   bouquet

# 439
Здравейте! Hug
Минаха няколко месеца от последния път,когато писах тук,но честно казано не бях много системна. Имам плюс от 2,6кг,1,2кг от които махнах през последните няколко дни. Ще се постарая да се върна в редиците на системките и да не допускам повече прегрешения Embarassed

# 440
  Здравейте,
всички почти са се включили в темата за кантара, но така е, има какво да се каже по въпроса. Аз също се меря всяка сутрин, след двете 00, преди закуска и по бельо. Даже мисля да направя експеримент, колко ще сваля след един протеинов ден съобразен със Системата, с ясното съзнание, че не бива да има такива травмиращи дни.., но в името на касотата -" Трай бабо за хубост " Flutter
 Днешното ми меню:
З: 3 сухарчета с кетчуп и майонеза
О: домат, сирене и 2 криспита
В: айрян, салата от моркови и извара Yum
 Приятна вечер!

# 441
  И аз така го ползвам кантара - сутрин на гладно, по бельо, по възможност след WC, но не винаги ми се получава последното. Ако случайно закуся преди да съм се изтеглила направо отлагам за другия ден...
това с всекдневното теглене и аз съм го преживяла. Абсолютно психо е! Денят ми едва ли не зависи от кантара сутринта... и ако е в + започвам да се самонаказвам... изобщо Диагноза!
  Напълно съгласна. Вчера като видях, че съм се върнала вначалото, а принципно се придържам към правилата, направо целия ден бях крива и накрая вечерта съгреших ненужно. Ама пък някак не мога още да се настроя на еднократно теглене..

Относно меренето всички сме вманиачени по един или друг начин, нормално е:
  • винаги сутрин преди още да съм пила вода
    винаги на един и същ кантар
    винаги след сутрешните процедури и със суха коса

Имам механичен кантар за това се качвам по няколко пъти - поне два - веднъж с ляв крак, веднъж с десен Crazy
хареса ми за сухата коса  Joy , а иначе и аз съм с механичен и се качвам по 100 пъти докато покаже поне 2 пъти по-малката стойност  Blush
 На завърналите се добре дошли.
 днес:
з- филийка с масло и лютеница, 3 сладки, кафе с мляко;
о- шопска салата, диня;
в - кисело мляко с трици и подсладител, диня.[/list]

# 442
  • Пловдив
Късно вечерта (рано сутринта) да завърша темата с кантара, която май аз започнах  Grinning.
Понеже вкъщи нямам кантар, не ми липсва при наличието на тези на работа, се тегля, когато отида там. Тегленето е след закуска и т.н., облечена в работни дрехи и обувки, които само те тежат 0.8- 1 кг. Тъй като от 3 г. винаги съм се теглила така на тази база(без закуската, тогава не закусвах) се претеглих гнусните 78.8  Animal Pig, и на тази база искам да съм 60 кг. както бях преди 2.5 г., т.е реални към 58 кг.

# 443
  • Емаесесаесесапипиа
На мен утре ми е ден за кантар. Цяла седмица не изтрайвам, но на 3-4 дни пак мога да проследя някаквъ тренд, а не безмислено колебание от задържане или не на течности. Всеки път като се качвам, кантарът показва надолу (вярно, че понякога съвсем слабо надолу), но посоката е важна. Мисля, че ако се меря всеки ден и видя плюс много ще се разстроя и това със сигурност ще доведе до отчаяни действия в кухнята...
З: филийка с филаделфия, кисело плодово мляко за пиене Данон. О: 3 ръжени сухара, сирене и диня, В: диня, кафе с мляко.
 Да ви питам: Днес пробвах да си сготвя елда, но последните пъти по магазините имаше само една зелена. Като я правих беше тотално безвкусна, нямаше специфичния аромат и не се развари като хората. Някой имал ли е подобно преживяване? Това някакъв специален сорт ли е? Аз ли нещо не успявам да му оцеля готвенето или просто елдата е фалшива (а не беше ефтина, от Пикадили е взимана) преди готвих една кафява, но сега такава не можах да намеря. Планирам да си купя от магазините Берьозка един кг. за 10 лв., но поне изглежда истинска

# 444
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

За днес менюто-
З. сухари с тиквени семки и сок от ябълки(много помага при проблеми с 00)
О.Пил.пържола и шопска салата
В. диня и сирене  chef

# 445
  • Пловдив
 Sad Не знам дали са течности, но след ниделя, когато бях 75.8 ден след ден е по-зле и днес съм 76.8 кг. Наистина ми се плаче. Нищо няма да се получи, а дори не знам, кое правя грешно. Ям сладко само сутрин, на обяд ям на стол наистина но все пак внимавам да няма картофи с мисо, да няма много мазнина и т.н., а вечер не си позволявам дори никакво сготвено ядене, ориз или др., а само плодове, зеленчуци и млечни. Правя гимнастика всеки ден и не знам дали си въобразявам, но се чувствам малко по-стегната. А резултата в кг. се влошава. Снощи бях ужасно гладна, но се въздържах, а дори сънувах, че съм яла някакви шоколадови бисквити вечер и на сън се обвинявах, а всъщност от 10 дни не съм яла след 17.00 часа нищо освен плодове и зеленчуци (краставици, домати), кисело мляко и сирене, а след 18 часа нищо. Нуждая се от резултат за да се мотивирам.
В началото на някои от вас, които сте вече повече от месец, два на системата случвало ли се е това?

# 446
  • Пловдив
Ейййй това е вече ужасно - написала съм "мисо".  Joy, днес наистина не ми е ден.

# 447
Добро утро на всички тук.Аз не съм писала много време ,но ви чета всеки ден.Аз от днес започвам отначало ,защото нещо се издъних в последно време и резултата е почти два кг +.Сама съм си виновна.Цял ден не ям нищо или една две праскови и вечерта съм освирепяла от глад и резултата не закъсня.ТАКА ЧЕ ОТ ДНЕС ЗАПОЧВАМ НАЧИСТО .Аз лично не съм стигнала до извода от кои храни качвам и от кои свалям,но надявам се като се придържам към правилата да стопя плюса и кантарчето да тръгне надолу.
лебед.ти продължаваш ли да сваляш?Искам да те помоля пак да пишеш менютата си,ако може, защото ти си ми най -големият фаворит,и ще мога да "преписвам "от теб. : newsm17.Аз си падам малко индианка и не можах да сваля менютата ти,после пък мъжа ми ги свали, но пък лаптопа ми е от втората световна и не се отвори файла и така.На всички други момичета пожелавам много слънчев и усмихнат ден.Нека не позволяваме на килограмите да ни смачкват,защото ние тях ще смачкаме #2gunfireНали знаете поговорката :сговорна дружина планина повдига.Ние сме много силни като сме заедно и като се подкрепяме взаимно,така че всеки от нас ще постигне своята цел.И такива като мен дето предават фронта от време навреме,благодарение на всички вас се завръщат обратно по амбицирани и нахъсани от всякога.
Извинете за дългия пост.менюто ми за днес,че от много писане щях да забравя:
з:овесени ядки с мед и 6бадема,една праскова
О:салата с риба тон
в;шопска салата или кисело мляко с портокали

# 448
  • Враца
poohito,
и аз трудно започнах да свалям, вероятно ти трябва личен резултат за мотивация, но като няма- мотивирай се от другите момичета, ще тръгне, ще видиш, в тази тема аз знам само за 1-2 момичета, при които системата не действа, по-"старите" системки помнят Джиджи например.... но това са изключения, ще тръгнеш надолу, след няколко дни, ще видиш! Peace

# 449
  • Варна
poohito, хем ти съчувствам за килограма в плюс, хем ме разсмя с това "мИсо"... и за да не се тревожиш ще ти кажа, че си написала и "нИделя"  smile3503
Това, че си намерила смешно в ситуацията е знак, че денят ти ще е хубав  newsm03

Относно килограма в повече може да има много причини като:
1. яла си нещо соленко
2. ПМС
3. не си била редовна с WC... и разни такива...

Просто не се тегли всеки ден, това е моят съвет. Във всички диети има моменти на задържане, а понякога дори и на леко покачване. Аз страдах от подобно нещо и ме бяха посъветвали момичетата тук да си меря обиколките. Защото понякога обиколките се смаляват, а килцата си стоят...
Няма да се предаваш на лоши мисли и да се самонаказваш! Това, което се случва с теб е нормално. Имаше момичета, които с месеци задържаха. Аз също много трудно и бавно свалям...

Сега да се отчета какви ги свърших и аз... Снощи не бях системна... 1-во, че вечерях чак в 8 и 2-ро пих една малка ракийка... нещо, което правя 2-3 пъти годишно, но... снощи ми се допи...
Днес се надявам да съм по-стриктна  newsm03 Всеки ден все по-системна и накрая ЕХАА!!! СИСТЕМНА СЪМ И СВАЛЯМ КИЛЦААА!!! хахаха
Хубав ден ви желая на всички и, anita29, ммм много хубава закуска...

Общи условия

Активация на акаунт