"Системата минус 60"- тема №27

• 35 137
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • France
Здравейте и от мен!
От няколко дена не съм писала, но ви чета редовно.
Системна съм, но резултатите са доста бавни при мен. Радвам се че за първи път тази неделя видях цифрата 69: от години не съм слизала под 70, което за мен си е една малка победа. Системата наистина е лесен за спазване режим, надявам се да ми стане и начин на живот.

Благодаря на момичетата които се погрижиха са оформлението на новата темичка, а и на всички останали.

Приятен ден!

# 91
trolche, и при мен стават много бавно нещата, но пък е хубаво ако системата ти стане начин на хранене като цяло не само за сваляне на няколко килограма...според мен това е идеята - горе долу някакви навици да се придобият   bouquet

# 92
  • Burgas
ЗДРАВЕЙТЕ,
присъединявам се във вашите редици с тайната надежда да премахна бебешкото коремче и килограмите които така или иначе си носех и преди да забременея и родя.
Ще ви чета редовно и ще питам, сигурна съм че ще се повтарям с писаното но не е нарочно:)
ПЪРВАТА СТРАНИЦА НА ТЕМАТА Е СУПЕР. мисля да си я принтирам и да я имам под ръка
  bouquet

# 93
Здравейте!
да се отчета за днес:
З- варена царевица и кекс  Mr. Green
О - 2 чушки с яйце и сирене и салата домати и краставици
в- салата домати и краставици
Това е за сега!Приятен ден на всички!  Hug

zvezdi4ka_bs,здравей и добре дошла!Пожелавам ти успех!   bouquet

# 94
zvezdi4ka_bs, много добра идея за принтирането  и аз ще го направя  bouquet

Добре дошла   bigdance2

# 95
Хехе, честити минуси trolche, Maci, desi_parvanova(броя те вече с минус, щом толкова категорично си го решила   Grinning ) и на другите, които не са писали. Аз задържам, но вероятно, защото спрях да си представям, че отслабвам (ама нека малко да свикна с тези кила, че не съм била на тях от... мхм... доста години)!

pipilota_85 м.. благодаря! Най-важното хранене е да, убедих се!

Жасмин Не знам за другите момичета дали ще могат, но аз ще съм извън София тази събота и неделя, а точно този петък също ми е невъзможно, приятно изкарване ако се съберете тези дни, а ако искаш можем да направим още една среща този месец след като се върнеш от морето (ако искаш пиши къде и в колко ще ти е удобно, защото си е редно ние да се съобразим с теб).

fapua права си, знам, благодаря   bouquet, вчера си беше за вчера (за щастие бързо се окопитвам поне за сега) глада за сладко туширах в началото с междинно хранене с плод, а в последствие пренесох плода във вечерята.

anita29 искрено съжалявам, че не ти в харесало, лично за мен това стана любим (приемам го за  Mr. Green ) десерт/вечеря. Може да не ти е допаднало от вида ябълка или мляко... пробвай с прясно мляко или извара, тя си има своя сладост и добавя плътност... Канелата може да не ти е била хубава, но при всички положения е много неприятно да пропуснеш този вариант. Говорих на скоро с една девойка, която изобщо не обича кисело мляко и само заради това се отказа от системата   Confused - не бъди като нея, вечерята можеш да разнообразиш по много начини, това че не ти е допаднала точно тази комбинация не бива да те отказва от този вариант за вечеря (за мен най-подходящ за летните месеци - сега например си правя нещо като сладолед за довечера).

Последна редакция: чт, 04 авг 2011, 14:58 от Лебед

# 96
... Много кофти така, говорих на скоро с една девойка, която изобщо не обича кисело мляко и само заради това се отказа от системата   Confused - не бъди като нея...

Заради млякото се е отказала от Системата ? Това е ...ще си спестя думата.
Аз изобщо не ям мляко за вечеря,защото не ми действа добре-подпухвам и задържам от него.  Това причина ли е да не бъда на този режим? Мисля,че за момента се справям добре и без мляко.

# 97
  • София
... Много кофти така, говорих на скоро с една девойка, която изобщо не обича кисело мляко и само заради това се отказа от системата   Confused - не бъди като нея...

Това ме потресе и мен  Shocked ! Под "млечни" не се разбира САМО кисело мляко; има толкова много други варианти.... Но всеки сам прави избора си как да се бори с килограмите си.
Аз например за вечеря установих, че не се чувствам добре като ям месо. Кисело мляко с плод или зеленчук пък е перфектно за мен, както и зърнени + млечни. Това, че не ям месо или риба за вечеря по никой начин не може да ме накара да се откажа от Системата, още повече като виждам резултатите на пишещите тук и моите собствени  Flutter .

За днес менюто:
З: соленки, 3в1
О: домати и пилешки крилца
В: ябълка и айрян

Днес съм с 400гр минус  Party !!!

За срещата - този уикенд няма кой да ми гледа малкия и ако направим срещата тогава, ще трябва да дойда с него. Това означава, че няма да се видя с вас, защото диваненцето няма да иска да седи на едно място, особено в парка  Laughing .

# 98
Kally May  Срещата ще е в неделя на 14-ти (даже съм те отбелязала, че си ок за нея), но ако някой иска може и по-рано да се види с Жасмин или после още една да направим, поводи да сбирки в добра компания винаги ще се намерят Mr. Green

Ванчето - браво на теб, така се прави!

Мисля си, че за всяко нещо наистина си има време, но си признавам - толкова лесно ги свалих тези килограми, че в момента  hahaha "проповядвам" Системата, където и да отида Mr. Green (в крайна сметка знам, че всеки сам трябва да си отвори очите, иначе не става, хората сами ме питат и аз с радост разказвам и обяснявам, защото знам, че си заслужава)

# 99
  • Испания и Стара Загора

anita29 искрено съжалявам, че не ти в харесало, лично за мен това стана любим (приемам го за  Mr. Green ) десерт/вечеря. Може да не ти е допаднало от вида ябълка или мляко... пробвай с прясно мляко или извара, тя си има своя сладост и добавя плътност... Канелата може да не ти е била хубава, но при всички положения е много неприятно да пропуснеш този вариант. Говорих на скоро с една девойка, която изобщо не обича кисело мляко и само заради това се отказа от системата   Confused - не бъди като нея, вечерята можеш да разнообразиш по много начини, това че не ти е допаднала точно тази комбинация не бива да те отказва от този вариант за вечеря (за мен най-подходящ за летните месеци - сега например си правя нещо като сладолед за довечера).

Изобщо няма да се отказвам от млякото,просто няма да е в същата комбинация.Може да е на таратор.Може би очаквах да е по-сладко,или.... и аз не знам. Crazy
Иначе Системата е много лесна за спазване.До сега никога не съм закусвала ,защото имах чуството,че като ям сутрин и после цял ден съм гладна.А се оказа,че не е така.Закуската ме засища и издържам повече време между храненията.Днес закусвах в 7ч. и обядвах в 13ч,като не бях много гладна.Надявам се наистина да има ефект този режим на хранене. Peace

# 100
Здравейте мацки , аз съм на системата от 20 дни. За тези 20 дни имах 3 дни със съгрешения Thinking и общо съм минус 2 кг. Като от тях около 500 гр винаги лавират, според момента в който се тегля. И исках да Ви попитам за Вашето мнение дали вървя добре или съм със забавяне в резултатите ?

# 101
  • София
Kally May  Срещата ще е в неделя на 14-ти (даже съм те отбелязала, че си ок за нея)

За 14-ти съм твърдо ОК  Grinning  Peace ! Помислих си, че сте преместили датата за този уикенд.
Благодаря за уточнението  Hug !

# 102
... И исках да Ви попитам за Вашето мнение дали вървя добре или съм със забавяне в резултатите ?

Според мен резултата ти е повече от добър.  Не забравяй,че всичко е строго индивидуално ,така ,че мерило няма.  Simple Smile

Лебед,благодаря.  Hug

# 103
Ванчето - Благодаря за отговора и подкрепата Simple Smile. Искам да попитам къде ще се проведе срещата ?

# 104

Общи условия

Активация на акаунт