Половината от чакането мина,дръж се ОКТОМВРИйска дружина!

• 27 466
  • 721
  •   1
Отговори
# 120
  • варна
Аз съм под въпрос за срещата ,да си кажа от рано .Утре ще пиша със сигурност да кажа.

# 121
Хайде и аз да се включа.

Sunny_Girl и Desert`Rose, честити ви нови придобивки. Като чета колко неща сте купили и започвам да се притеснявам. Аз все още нищо не съм купила, в момента набелязвам от какво ще имам нужда и чакам мъжа ми да излезе отпуска, за да пазаруваме. Но има още време до тогава и не знам как ще издържа. Simple Smile

Hariela, много е неприятно това, което си изживяла. Дано този път всичко мине леко и успешно.  Hug

За хемороидите и аз имам, доста е неприятно, но какво да се прави. Проблемът е, че в последно време започна да ме тормози запек, а това допълнително усложнява нещата.  Sad

На варненки пожелавам да си изкарат много хубаво и ще чакаме снимки.  Simple Smile

# 122
Момичета и аз да се разпиша, макар че още не съм смогнала да ви изчета. Но после като се прибере, ще ви чета.
Да ви кажа новините от ЖК вчера- порасна ли сме, вече сме 1200 гр. Да ви питам вашите бебчета вече обърнали ли са се или още са седалищно?
Честити покупки на всички Hug
Довечера се надявам пак да се включа по-подробно.

# 123
Смуси,моя си беше седалищно на последния преглед.Ще го видим в понеделник дали се е обърнал.

# 124
  • Варна
Моя се беше обърнал още предния месец. И на последната ЖК си стоеше така.  Laughing

# 125
  • Пловдив
Смуси, моя бебон вече е с главата надолу,готов за излизане,аз даже се уплаших да не би да иска от рано рано да излиза  Joy Ама доки ме успокои,че някои бебета по от рано се обръщат и не означавало, че искат вече да излизат  hahaha
Дезъртче, честити придобивки   bouquet И ние сме капарирали нашата количка, остава само да си я вземем,ама не бързаме за сега  Thinking Мебелите нещо се бавят,ама скро ще почна да им звъня и да давам зор  hahaha Иначе за раждането,живот и здраве, съм решила в Окръжна да е, нормално,освен ако няма  показатели за секцио де... Дано само всичко е наред  Praynig И на мен много ми се пазарува,ама с тоя леглови режим  Sad Ама дано другата седмица да ми позволи доки да щъкам,че да тръгваме по магазините  Mr. Green
Пепи,май ти беше споменала,че от Карфур си Взела някакви неща?  newsm78 Има ли нещо интересно? Чудя се дали вече няма да са се обрали свястните работи,ако ида утре...   Thinking
Хариелка, забрави за лошите емоции, този път всичко ще е наред, сигурна съм   Hug

# 126
  • София
то не е ли рано за обръщане, моето още не се е обърнало

# 127
  • Пловдив

Пепи,май ти беше споменала,че от Карфур си Взела някакви неща?  newsm78 Има ли нещо интересно? Чудя се дали вече няма да са се обрали свястните работи,ако ида утре...   Thinking

В момента не знам, но миналата седмица намерих интересни.

2 бодита на Дисни- 4лв. за двете
2 чифта ританки Tex- 4лв. двата
комплект от 7 части мисля пак  TEX - 12лв.

Памука е много хубав. А с тези 70% намаление нещата са направо без пари. Комплектчето е с реална цена 40лв. Някои неща са в майка ми, че бяхме заедно и да не ги нося после с мен тя ги взе. Трябва да ги взема да снимам.

Иначе видях, че си взела едно сладко гащеризонче от обейби. Няколко часа преди теб аз го гледах и му се чудех, но вече бях взела комплектче, което нарочих за изписване. Памучен тъмносин панталон, бяла блузка и небесно синьо пуловерче без ръкав. Ще добавя евентуално ританки под панталончето ако е хладно, боди с късо ръкавче и едно якенце от Любомир Simple Smile

# 128
  • варна
о0о0 аз имам познат в карфур ,сега ще го разпитам ,дали има и тук такива намаления. 
Мерси за инфото.

# 129
Здравейте, мамчета...аз за драхети ви соменах, че не се тревожа, дори нпротив-повече няма да купувам за новородено(имам 5-6 бодита), чакам разни неща, а и като се роди ще започнат подараците. Истината е,че чакам да излязат по-зимните неща, без дрехи няма да остане бебето. по-скоро ме вълнуват останалите покупки- аксесоари, козметика...все повече се замислям за електрическа помпа, досега смятах, че е нещо, което е безмислено да се купува предварително, но чувам все повече случаи, в които е помогнала да се стимулира  потичането на кърмата, а и смятам, че ще ми помогне в случай, че бебето "предпочита" да се храни от шише...Досега четох положителни, дори хвалебствени материали за помпата на Медела-SWING, днес в един магазин ми препоръчаха неин еквивалент- http://www.shtarkel.com/products/2627-elektricheska-pompa-za-kyrma.html. За сравнение, цената е с около 200 лв по-ниска...те ми гарантират, че няма да имам проблеми ако си я купя и започна да я ползвам още в болницата...Бях ви споменала, че имам подарък 3 малки шишета на TOMEE TEPEE, и се чудих дали да не купя още аксесоари на тази фирма- водеща ми е, защото от това зависи електричиският стерилизатор и нагревател за шишета, които задължително ще си взема...Казаха ми, обаче, че фирмата рядко има доставки и мога да изпадна в положение да ми дотрябва някой допълнителен биберон, а да няма поне 2 месеца...Така, че оставам на HIPP и техните стъклени шишета и стерилизатор. Мисля да си взема и едно шишенце на NUBY, което да ползвам в началото...Има нов прах за пране на бебешки дрешки на БОЧКО, около 9 лв. е и изглежда надежден..
Относно ремонтите- ние сме на ново място, по-скоро ни предстои да довършим, отколкото да реновираме...Врати на гардероба, няколко капачки за контактите и шкаф за обувки, ще чакам ИКЕА май.....Утре ще изследваме кръвна захар  и антитела-стискайте палци Simple Smile Продължава ми и болничният...

# 130
  • Пловдив
Мерси за инфото, Пепи  Hug Ще ида утре да погледна, може пък и да е останало нещо хубаво  Grinning
Иначе това гащеризонче на Обаейби беше първото нещо, което купих за бебчо, и само като го видях на витрината се затичах да го взема, толкова ми хареса   Mr. Green Имам още да наваксвам с покупките,така че голямото пазаруване тепърва предстои  Crazy
Аз за изписването много харесах това, което Дезърт показа, ще ида да го видя и на живо и ще реша Simple Smile

# 131
Къде си разглеждате покупките?

# 132
Здравейте!
Прибрахме се тъкмо от Велинград и май закривам с това сезона. Simple Smile
Аз взех пампи от ДМ, най-малките на Babylove и горе-долу съм готова с багажа, ама няма да го стягам отсега. Козметика избрах на Веледа някои неща,а някои са Бочко. И перилния препарат Бочко взех, но не съм го пробвала още, рано ми се вижда да почвам с прането. Сестра ми ми подари помпа на Чико, но пък шишенцата ми са на Авент, та не си пасват, но не е голям проблем. ММ ме навива да си купим микровълнова, досега не съм усетила да ми трябва, но ще склоня. Дрехи имам много се оказа. Остана едни шкафове да докупим и количката и май съм подготвена, освен психически  Mr. Green

# 133
snimka.bg, ще публикувам и аз нещичко...
seengirl, напазарувала си чудни неща Simple Smile
endira, беличкото якенце с ушичките, би ли споделила откъде е?

dani_aquarius , купила си си помпата на медела, аз още се навивам Simple Smile

# 134
Здравейте на всички  Hug
Бях поизчезнала напоследък- подписахме с моя мъж и хубаво си починахме на планина  Simple Smile Много съм доволна  Simple Smile
За хемороидите- не съм имала, но така като ви чета, май няма да ме подминат и мен  Sad
Иначе продължавам да пия магнерич 3х2.
За пловдивските мами- аз реших да раждам в хирургиите. Доста поразпитах и отвсякъде ми казват, че там имало най-добри специалисти и добра апаратура за бебета при проблем.
Аз вече окончателно се прибрах в Пловдив. Живея точно срещу парка "Бели брези". Напълно е обновен и е много приятно в него. Надвечер ходя там, сядам на някоя пейка и гледам децата  Heart Eyes Ако някоя от пловдивските мами са наблизо- много ще се радвам да се видим Simple Smile Съжалявам, че съм изпуснала срещата. Ако си организираме нова- ще дойда Simple Smile
Лека вечер на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт