Мъничко остана вече, през АВГУСТ да си имаме човече

• 41 512
  • 632
  •   1
Отговори
# 285
Привет сладурки!Както вече знаете нашето второ съкровище ЕЛЕОНОРА  се роди на 04.08.11г.Вече сме с вкъщи и се нагаждаме една към друга!За сега се кърмим,незнам дали и стига,защото през деня е спокойна, а вечер доста нервничи,иска все на цица,но се надявам в най скоро време да се нормализират нещата.Каката е много щастлива,за сега не ми прави проблеми,пу-пу,дано и занапред е така.Благодаря ви още веднъж за честитките  bouquet  bouquet
Честито на всички мами,които гушнаха своите рожби през изминалите дни Hug  bouquet
Успех на очакващите Hug Hug
Ще пиша пак когато мога,целувки Hug

# 286
Днешни ЩЪРКЕЛОВИ ВЕСТИ oт фейсбук:

Анито си има дъщеричка Михаела, 3500 гр и 51см

mmmshushy80 е мама на голям мъж Даниел с мерки 4200 гр. и 53 см.

Rallie e родила голяма мома Кристина в 9:30 сутринта - 4200 гр., 52 см.

Да са живи и здрави новите попълнения, честито на щастливите родители!

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 19:12 от Анонимен

# 287
Да добавя само че Sneji е mmmshushy80

Mpulle от тази сутрин е вече мама на Константин, но не мога да видя мерките, че Фейсбука, нещо се е скапал.

Честито на всички, да са живи и здрави, на мамите бързо възстановяване!   bouquet

# 288
Да добавя само че Sneji е mmmshushy80

Ох, вярно, тъкмо се сетих, че съм сбъркала.  ooooh!

# 289
Здравейте имам въпрос към момичетата от ЛЛЛ и той е: родих в понеделник 08.08.2011г. със секцио. От вторник на обяд ми носят бебето за кърмене, но не се справяме много добре. Не винаги успява да засуче добре и дълго и продължително се опитваме. Аз мисля че не правя нещо като хората. Имам коластра все още нямам кърма. Уж и акошерката ми обясни. От днес гърдите ми са много напрегнати и вече доста твърди. Опитвам да се цедя и на ръка и с помпа, но успявам да изцедя много малко. Моля ви кажете ми това нормално ли е и това подуване на гърдите и втвърдяване нормално ли е. По колко трябва да цедя щом е само коластра и как да позная кога ще слезе кърмата? Моля за помощ.

# 290
Честито на всички мами който са родили пожелавам ви всичко най най !оХ стискайте ми палци за утре влизам в болница за да предизвикат раждането много съм притеснена направо кълбо от нерви съм  smile3514

# 291
Добре дошли на новите бебчета,само радост да носят на своите родители  bouquet
Кивити,стискам ти палчета Praynig Hug

# 292
I NA MEN STISKAITE, CHE UTRE VLIZAM I AZ ZA SEKCIO.....  Praynig

Fentasy, ako si vzemesh edinichna staia v bolnicata kakvo triabva da se plati dopalnitelno? Zdravnata zastrahovka hospitalizacia dvoina staia li poema? Az taka e ne zarbrah, no utre triabva da izbera niakakva staia....

# 293
Честити бебченца на всички Hug обебили се...да са ви живи и здрави и да имат много късмет в живота и успех на всички на които им предстои раждане...

# 294
Момичета, не мога! Телеграфно влизам само за да кажа, че две седмици след раждане съм с кило и половина по-лека отколкото бях като забременях!  newsm44
Отивам да правя СПА-то на малкия с татко му.  Hug и успех на всички мами, запътили се към най-голямото събитие за тези дни - срещата с бебчето!

# 295
Ох лелееее, да са ви живи и здрави бебоците (няма да изброявам поименно, че 100% ще забравя някой)   bouquet

На всички, които са в моето положение 2 в 1 пожелавам скорошно обебване  Grinning (и на мен си най-вече)  Mr. Green

Последна редакция: чт, 11 авг 2011, 21:51 от april20

# 296
Момичета, не мога! Телеграфно влизам само за да кажа, че две седмици след раждане съм с кило и половина по-лека отколкото бях като забременях!  newsm44
Отивам да правя СПА-то на малкия с татко му.  Hug и успех на всички мами, запътили се към най-голямото събитие за тези дни - срещата с бебчето!

doctor la

WOW!!!! Ти направо ме разби!!! браво!!!  Peaceтрябва да ни кажеш как го правиш!!! а ако не е тайна колко качи за бременността?

На Кивити и Лунна пътека: УСПЕХ! Всичко ще е наред!!!

# 297
Лунна пътека,здравната каса поема раждането,докато стаята се заплаща,поне така е при моята здравна каса.Но т.к. аз се осигурявам допълнително,ми се поема всичко.Не знам как е в твоята болница,но в моята ме питаха за стая още някъде в средата на 7 ми месец,и аз избрах самостоятелна с баня,струва 60евро на ден.В брошурите на здравните каси,или на страницата им в интернет ще намериш информация какво поемат те и какво трябва да платиш ти.Успех утре Hug

# 298
Честито на Анито, mmmshushy80 и Rallie! Да са им живи и здрави бебешоните!
Доктор Ла, направо ме депресираш бе жена!!!!!!!!!! Кажи как го направи това? Диетка или просто така? Аз на десетия ден съм - 10.5кг, но имам още около 3 за сваляне, да не говорим, че ми се иска още повечко да сваля, ама някак си като се гледам изглеждам като че ли имам за сваляне повече. Crossing Arms

Успех на Кивити и Лунна пътека! Чакаме утре новини!

# 299
  • София, Люлин-8
Здравейте момичета  Hug

Честито на всички новообебили се мами   bouquet Hug да са ви живи и здрави бебоците и много да ви радват.

Аз минавам на тагадък да оспокоя всички бъдещи мами които се притесняват за свалянето на килограмите след раждането Simple Smile. Споко момичета много лесно се свалят, за почти 3 след раждането съм с 14 кила по-малко, като 8 оставих в родилното, а останалите 6 свалих за 12 дена или по половин кило на ден  Wink. Дано да продължа така, че имам още 6-7 килца да сваля  Wink

Лек и успешен ден ви желая, ана мамите на които им предстои раждане да бъде безпроблемно, и бързо да се възсановите и да се похвалите с най-красивете бебчовци  Heart Eyes  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт