Кой е егоиста в случая?

• 23 818
  • 528
  •   1
Отговори
# 105
Azzy, ами ако ситуацията е обратната- мъжът НЕ иска детето, тя казва- няма пък, ще го родя? Тогава пак ли майката има единствена право на решение и глас?

# 106
  • Galaxy 13197853088
Azzy, ами ако ситуацията е обратната- мъжът НЕ иска детето, тя казва- няма пък, ще го родя? Тогава пак ли майката има единствена право на решение и глас?
естествено.
после ако той не иска ... дела за издръжка.

# 107
  • София
Именно.
За твоят живот и твоите приоритети решаваш единствено и само ти.
За нейния живот и нейните приоритети в живота, тя си решава.
В такива теми изумявам как с лека ръка се отнема правото да взима решения, откъде- накъде.
АКо за нея е важно да запази работата си, почивките си и прочие екстри, това е достатъчен аргумент, защото това е нейния живот и тя има право да го живее както намери за уместно.

Житейските въпроси относно семейството се решават от семейството.
Не едностранно.
Не, че не може. Но не семейно ....
Не. Тези решения аз ги взимам еднолично и не допускам намеса от подобен характер.
Фактът, че съм семейна, изобщо не означава, че тялото ми и животът ми са семейна собственост и съм дала разрешение на мъжът ми да се разпорежда с тях както намери за уместно.
И щом е преценил еднолично да ми направи бебе, аз от своя страна еднолично решавам какво да направя.

# 108
Вариант мъжа да вземе бащинство и да стои с бебето в къщи също е решение.Но той го приема за неприемвливо.На майката мястото и е у дома с децата.Моля ви се той вече тропнал по масата и че решението за име на детето е негово #Crazy #Crazy #Crazy Този човек по всякакви начини демонстрира,че въпроса дали да запазят бебето е решен и не подлежи на коментар

# 109
  • София
Не се сърди, товва дали е е бебе, по-точно дали се смята за отделен индивид, извън правната уреденост, е лично въпрос на нагласа според ситуацията. Ако жената реши да направи аборт, то тя много по-лесно приема версията, че това не е бебе, а само клетки, докато в обратния случай - иска детето, то тя от първия момент на новината за бременността си, вече го смята за отделен индивид, а амбрионът си е все един и същ, на практика той не става повече или по-малко индивид или клетки.  Peace Та, човек намира начин да обясни решението си, за да може да живее в мир със себе си.

# 110
  • София
Наистина ли ми задаваш този въпрос?
Естествено, че да.
Да си чувала някой да е предвиждал аборт по нареждане на бащата?

Вариант мъжа да вземе бащинство и да стои с бебето в къщи също е решение.Но той го приема за неприемвливо.На майката мястото и е у дома с децата.Моля ви се той вече тропнал по масата и че решението за име на детето е негово #Crazy #Crazy #Crazy Този човек по всякакви начини демонстрира,че въпроса дали да запазят бебето е решен и не подлежи на коментар
Подлежи, естествено.
Нито ще е първия, нито последния, "вързал" жена си с милион деца, за да е сигурен, че няма избор.

# 111
Наистина ли ми задаваш този въпрос?
Естествено, че да.
Да си чувала някой да е предвиждал аборт по нареждане на бащата?

А аз до скоро се чудех на теми от типа"Как да убедя бащата да имаме още едно дете"  Tired Вече нищо не ме учудва.
И да, наистина ти зададох въпроса  Laughing
Аборт по нареждане на бащата няма, няма и нужда от съгласието му, но нещата никога не са толкова черно-бели, колкото изглеждат.

# 112
  • Galaxy 13197853088
Че кой говори да се разпорежда с тялото на другия?

Всъщност се оказва, че двамата постъпват правилно за себе си.
Тя ще направи аборт, а той ще я напусне. Мисля че това е най-доброто в случая.

# 113
Добре де,ти би ли искал жена ти да роди дете,което не желае?Би ли я принудил?Да може и по-добре да е.Той ще се плоди както му се ще,а тя ще си намери някой,който да се съобразява с нейните нужди и желание.

# 114

Всъщност се оказва, че двамата постъпват правилно за себе си.
Тя ще направи аборт, а той ще я напусне. Мисля че това е най-доброто в случая.

Щом вижда в нея само крава за разплод, може би наистина е по-добре да ходи да си търси такава.

# 115
И щом е преценил еднолично да ми направи бебе, аз от своя страна еднолично решавам какво да направя.
Ами то и той при това положение може да си вземе довиждане и да приключи с отношенията ви. Нали затова става въпрос в случая. Не е заплашил да я убие или нещо подобно.
Медицински интервенции с тялото на жената.... Всъщност човекът може да е слушал разкази на такива като мен, лежали в Патологията на някоя АГ и да го е дострашало за здравето й. В моята стая имаше три мацки със спонтанни аборти. И трите бяха правили доброволни аборти като по-млади. Няма такава драма и трагедия - вече искат, а не става.
Случаят с Hari е съвсем различен. Бремеността рискува живота й...

# 116
  • София
През цялото време за това говорим.
И "ще те напусна, ако не го родиш и ще те оставя сама с другото дете" е изнудване и насилие.

Ами то и той при това положение може да си вземе довиждане и да приключи с отношенията ви. ....
Абсолютно съм с мисълта, че мога да си взема довиждане, когато казвам нещо такова.

# 117
  • Galaxy 13197853088
Добре де,ти би ли искал жена ти да роди дете,което не желае?Би ли я принудил?Да може и по-добре да е.Той ще се плоди както му се ще,а тя ще си намери някой,който да се съобразява с нейните нужди и желание.
Да я принудя? Що за глупости!

Цитат
И "ще те напусна, ако не го родиш и ще те оставя сама с другото дете" е изнудване и насилие.
Не е насилие. И заплаха не е.
Не е поднесено правилно.
Можеше да подчертае, че иска да има повече деца и само с едно се чувства нещастен и ще трябва да се разделят за да може всеки да е щастлив ... напримерно.

# 118
През цялото време за това говорим.

Защо сама, той детето няма да зарязва  Laughing
А не е ли насилие да кажеш "Бременна съм и не ме интересува дали го искаш, аз ще родя детето, а ти ще се ожениш за мен"  Whistling

# 119
Ами то и той при това положение може да си вземе довиждане и да приключи с отношенията ви. Нали затова става въпрос в случая. Не е заплашил да я убие или нещо подобно.
Медицински интервенции с тялото на жената.... Всъщност човекът може да е слушал разкази на такива като мен, лежали в Патологията на някоя АГ и да го е дострашало за здравето й. В моята стая имаше три мацки със спонтанни аборти. И трите бяха правили доброволни аборти като по-млади. Няма такава драма и трагедия - вече искат, а не става.
Случаят с Hari е съвсем различен. Бремеността рискува живота й...
Е в случай,че момичетата са млади-риск при  първа бременност която да махнеш има.Но жената има вече едно дете.Коаква е вероятността да стане някоя беля newsm78

Общи условия

Активация на акаунт