СПОДЕЛЕТЕ 165

• 30 428
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
И на Хорхе Букай по принцип не му се получава, според мен. Адска боза. Crazy

# 151
И на Хорхе Букай по принцип не му се получава, според мен. Адска боза. Crazy
Да.Оказа се такива книги - подръци имам непрочетени... започвани , оставяни...Simple Smile

# 152
  • Бу-у-урга-а-ас
Взех та, либе, взех та. С благоверният днес празнуваме тринадесет годишен брак. Казват, че идвал момент, в който проблемите били свършвали и хората обирали каймака на дългогодишната си либоф. Ха, дано! Ама младеем ми се струва. Колко ли още трябва да ги бием тия проблеми, та да ги докараме до сметана.
И тъй като сме с финансов статус почти както по времето, когато си казахме заветното "да", планирахме вечеря в къщи (Бог дал изобилни блага в селската градина на тъщата и тъста) и разходка в Морската.

# 153
Честито, Логопедка  Hug

# 154
  • Майничка
Логопедка, честито, още десет пъти по толкова в мир и любов да изживеете! Hug

# 155
  • Казанлък of all places
Наздраве,Логопедкей!:)
Кумът ни мина сутринта с новината,че ще става дядо. На близнаци!  Страхотно начало на седмицата!

# 156
Ако споделетка близни, ще се размажа от кеф.  Mr. Green
Споделям моркови натюр, за закуска.
Много несправедлив е света, вечерта водих приемна родителка, която и се плачеше, че италианци са тръгнали да видят тригодишното й хлапе, много сладко и любознателно. В полунощ возих майка с едногодишно дете, майката насвяткана като казак. Ако не бях я уловил, щеше да се забие с главата напред върху него. На предложението ми да нося спящото дете, а тя количката каза, че съм гледал да я натаковам.
Приятели продават каквото могат за инвитро. Последно заминаха 40 декара ниви.

Последна редакция: пн, 08 авг 2011, 10:16 от Вълкът с дълъг ник

# 157
  • Варна
Честита годишнина Логопедка  bouquet!
Споделям, че напоследък почти постоянно ми се спи....

# 158
  • Страната на чудесата
Влизам със замах при вас Simple Smile
Честит празник, Логопедка! През следващите 13 само каймак да обирате Laughing
Падна ми пломба, довечера съм на зъболекар.

# 159
  Логопедке, честита годишнина! Горе-долу сте вече в годините, когато почва да изплува маслото от битото мляко Simple Smile Вечеря със домашно производство ми се струва райско-ще е по-вкусно от всеки ресторант, а и няма да ви надпишат сметката  Laughing
 Вълчо, живота е адски несправедлив. Ако почна да пиша всичко, което съм срещала.. Sad Казват, че имало космическа справедливост накрая, ама знам ли..

# 160
  • Paradise
Наздраве и честито, Логопетка!
Още дълги, дълги години да сте заедно!

На всичките написани мейли днес имам автоматичен отговор, че еди-кой-си ще бъде на работа след 15/19/29.08.
Европа е в отпуск!

# 161
Хубав ден за някои- каймак, много каймак, и все каймак,  Логопедке  bouquet- а за мен слънцето грее едно такова ядно, през зъби. Много мразя моментите 'аз казах ли ти', обаче те ме застигат все по често.
И се чудя, аз ли съм виновна, че само съм го казала, ами не съм го и завторила и затретила до изпълняване, или той е виновен, че си е пуснал казаното покрай ушите.
Попарата накрая я сърбаме заедно Confused

# 162
Няма да ходим до Хелсинки  Confused Много ме е яд.  Confused Догодина по-рано щели да организират.
Догодина я камилата, я камиларя, мое съм умряла до догодина. Rolling Eyes

# 163
  • Варна
Споделям от пет поредни дни, четири прекарахме в здраво ядене и пиене. Върхът беше снощи, като дойдоха бртовчедите от Пловдив и легнах в 3,30 и станах в 7,15ч. за работа.

# 164
  • Пазете Гор
С'я ако кажа, че от ония дни си донесох от родните места любима книга, и добавя, че е стихосбирка, мисля, че ще се определя еднозначно и окончателно като латентен гей-фукльо. За здравето на мачизма ще подчертая, че не съм я отварял има от 15 години.

В етап на равносметки съм. Житейски. Балансът, счетоводно казано, е дефицитен. Активи - повечето нематериални, средно дълготрайни.

Общи условия

Активация на акаунт