Отговори
# 495
  • Стара Загора
Някой беше питал - работя по цял ден, всеки ден, не ме питайте дали и колко ми е мъчно за детето , че се разнежвам и почвам да рева... с две думи - добре ми е, никой не ме кара на сила, ако не ме кефи мога да се прибера в БГ и да си седя вкъщи за да си гледам детето, а ще ядем камъни.  Close

Права си  Hug Crazy
Вижте кво...ако ще ходите посред зима да си топите дътовете нейде на топло...моля да ми се свирка...кво като съм в Бг...те хората за това са измислили самолетите бе Crazy иначе ще ви банна Mr. Green
Дътове...кътове...все тая...издуха ме тая Варна...върна ме в студенстските ми години...кога бях млада и зелена...буйна и красива Mr. Green а сега...останах само красива Crossing Arms
Момичета търся спешно биберони за шише на Чико каучук 4+ с три дупки. Няма никъде по магазините в Стара Загора..гледах и тук във Варна. В онлайн магазините българските които проверих - нямат.
Ако някой види някъде моля да ми купи...трябват ми 4бр. Плащам в кеш, в брой, на ръка Mr. Green
ОХ кво пак се дракате Crossing Arms Tired

# 496
Добро утро! Дано днес времето ни подари един слънчев и приятен ден за разходки     Nature Sun With Face

dessince благодаря  Simple Smile

Аз изпратих голямата на ясла и сега с Дари ще си се слушаме,че ММ е решил да ме заведе на моренце за малко да си почина и трябва да избера място и оферта някаква  grinning039

Да ви се оплача-появиха ни се крусти по главичката и я мазах 2 пъти с кремче на мустела ама нямаше кой знае какъв ефект и сега май ще я нацапам със зехтин  Sad

# 497
Добро утро:)

Пожелавам ви хубав и слънчев ден:)

# 498
  • София
Kristina G, крустите аз ги махнах като я мажех 1 час преди баня със зехтин, след това преди банята я наресвах с четка (много й харесваше) и после я къпех с бебешки шампоан.

# 499
Добър ден от почти слънчева Варна! Само дето вътъра пак ще ни отвее, ама смятам да се преборим с него.
Да си похваля детето, за първи път спа от 22:00 до 8:20 newsm68 . Е хапна в 3:30 и в 6:00, ама пак заспиваше. Ега си и рая. Сега е доста по-спокоен и даже се заиграва самичък за малко по-дълго. Само му въртя шезлонга като се размрънка, сменяме картинката и той си гледа, мърмори и мята ръчички и крачета.

За крустите- една приятелка го намаза с кремчето на мустела и се махна почти всичко, останалото падна за около седмица като го мажех със зехтин и с кремче на нахткерцен. А и решех с четчицата, което на Дани не всеки път му харесваше. Важното е да е мазничко, за да подпухват.

Хубав ден на всички! Ние отиваме да се борим с вятъра.

# 500
djidjonka това е и нашият стабилен режим ! точно както го описа по часове Peace супер е наистина ,човек си връща съня и живота, честито  Laughing !

не знам как ходите на море с тия бебета. ние живеем на море,но нали слънцето е много опасно за бебешката кожа а и не мога да разчитам на спокойствие ако сме на плажа , давид никога не седи мирно (ако не спи) за повече от 2 мин. явно имате много спокойни дечица- да са ви живи и здрави  Hug  за съжаление аз ще изчакам до следващото лято преди да го водя на плаж.

и пак да ви досадя с поредното си видео  baby_neutral       дейвид много се впечатлява от точки и чертички, все се втренчва в тях  Joy

ама айде де, качете и вие видеа !

# 501
времето във Варна е НЕнормално,сутринта валеше и духаше като за световно,сега пекна слънце... хамава работа

Мойта принцеса спи,отивам да шетам пораженията по терасите аз  Tired

от два дни Андреа си хваща играчките иииии направо в устата,голям смях им се смее и им гука с часове(на почивки) Още не се преобръща ни по гръб,нито по корем,ама и е кеф да седи по корем.Голямо лапане на юмруците,някой мама със стаж да каже какви гелчета се ползвали за венците,та да не сърбят,др седмица сме на ваксини и ще питам педи също да препоръча,че то си изяде ръцете това дете Simple Smile

# 502
Добро утро, дами!

От няколко дни се каня да пиша и все забравям... Моят Сладкишо-Мишо си откри ръцете - е, няма такава радост - гледа си ги по цял ден, когато не са му в устата, де..Simple Smile Сега редува гледане на ръцете, яденето им и на двете едновременно и “пеене“... та ми е забавно.Simple Smile

Има ли и други бебоци, които вече да са си видяли ръцете?

А, докато съм писала и зайчето е споменала същото...растат значи бебоците - факт. Mr. Green

# 503
Добро утро и от нас! Изкарах кошмарна нощ. Приспивахме се без успех до 00:00h, след което в 1:30h се изкашля и повърна, лелееееее изкарах си акъла. Не съм спала почти цялата нощ, за да я наблюдавам. Много се притеснявам да не я прихване вируса от мен. В 4:30h се събуди да яде, а в 6:00h се събуди да играе. Сега едва гледам,ноо на кой му пука Simple Smile
А сега по темите:
за обръщането - все още не сме го правили. Обаче имаме напредък с вдигането на главичката.
за хващането на играчки - прави опити, протяга си едната ръчичка, но без моя помощ не успява да задържи играчката.
за гукането - сутрин обикновено е голяма веселушка, радва се и гука на играчките.
за стъпването - пробвах я, стъпва на цяло стъпало.

# 504
ето ви фотограф,ама от Варна http://mamanamalena.com

Тази мацка е уникална. Аз я знам тук от форума (много активна в темите за дизайн на дома). Не само, че качеството на снимките е добро, но и цялата аранжировка и цветоусещане... Искрено ви завиждам на варненки...

Ето какво пише на сайта й:
=====
Фотосесия  „Новородено“ - Бебетата се снимат до 20-тия ден след раждането.

Ако бебето ви е на възраст между 1 мес и 5 мес, желателно е да проявите търпение и да изчакате докато навърши 6 месеца или докато се научи да седи самостоятелно и стабилно. В противен случай рискувате да получите еднообразни снимки, а бебето ви да е заело неудобни и нестабилни пози.
=====

Извод: ще чакаме...

# 505
Колкото и да е горещо, влажно и задушно лятото не може да се сравни с гнуууууууусната зима - мразяяя зиматаааааа!!! #Cussing out

Това сигурно идва от огнената ни зодия newsm10

Луси, щом към социалните ?  newsm78

Искате да спасите горкото дете от лудата му майка Mr. Green

Момичета търся спешно биберони за шише на Чико каучук 4+ с три дупки. Няма никъде по магазините в Стара Загора..гледах и тук във Варна. В онлайн магазините българските които проверих - нямат.
Ако някой види някъде моля да ми купи...трябват ми 4бр. Плащам в кеш, в брой, на ръка Mr. Green

Кайсийкова,нали беше намерила биберони от някакъв сайт,да не те изпързаляха Twisted Evil
и тук не мога ти намеря нийде специалните биберони Mr. Green

# 506
Тони,ръцете си открихме преди време,най-големия смях беше днес като си откри краката hahaha
Е,нямаше такъв филм Joy

Абе и ние още не се обръщаме...със съвсем лека помощ се върти като пумпал навсякъде,но сам-найн Mr. Green

Мис Монк,и ние имаме напредък с главичката,но още ми се гъне в ръцете на моменти Laughing

А пустото стоене по корем не го долюбваме и това си е Twisted Evil

# 507
 ДД от мен  bouquetдреблата спи още Mr. Green
  Ние днес ставаме на 3 месеца baby_neutral От вчера й харесва по корем вече,държи главата и се оглежда.Вчера си хвана и играчката без да й помагам.Обаче най се кефи като ми дращи лицето-няма такъв смях Joy Това със стъпването ще го пробвам пак,че нещо не се получи. Tired
 Тук ще ни издуха вятъра и това си е.Пропада разходката.Само ще си покажем носа за няколко минути на терасата ми се струва, че иска въздух детето.
 Честити месечинки на Микаела на silvia_dimova_ ,Симона на Deni4ka74,Ивайло на dinani ,Асен на neliatanasova ,Нунцио на М. Baldjieva и Гергана на dennii

# 508
Привет!
Ние преди малко се завърнахме от разходка и хапнахме...Е, надявах се да поспи, но не ме огря Mr. Green
Рая - ние на плаж ходихме за час и половина, сутрин рано, по хладно. Бебето беше намазано, облченено с памучни дрехи и шапка. И стоя само на сянка Laughing Докато баща и се къпа, я гледах аз и обратно. А за да се къпем двамата (4-5 мин) я оставихме на леля и.
А за снимките - аз се колебая между две фотографки, едната ми прави бременната фотосесия, но снощи с ММ решихме да я изчакаме да седне и тогава Peace

# 509
Пак аз - забравих да напиша за фотото. Рая беше привилирована, защото в София имам приятелка, която снима професионално и Рая сме я снимали от новородена до преди няколко месеца, но Нико ще има шанс за такава сесия едва около Коледа.

Ето няколко снимки на Рая от сесията ѝ на 2 месеца - може пък да ви хрумнат идеи за снимки... Grinning

http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/281765_1951531192 … 715_4208093_n.jpg

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/205869_1951531472 … 716_7797951_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/267293_1951531592 … 717_1714922_n.jpg

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/267387_1951535872 … 9719_473231_n.jpg

http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/223700_1951535992 … 720_3209793_n.jpg

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/photos-ak-snc1/v4951/132/25/13659 … 30570_7758043.jpg

Общи условия

Активация на акаунт