Когато тръгвате на почивка, "помъквате ли къщата"?

• 28 390
  • 572
  •   1
Отговори
# 420
Не винаги, Венета, не винаги  Rolling Eyes  И обувалка няма винаги  Crossing Arms

# 421
  • забравих си мисълта...
Ето виждаш ли, 10 c's не винаги, а после защо си носим, ами ето затова, защото искаме да ни е удобно. На почивка да сме, но и нищо да не ни липсва, затова, къщата с нас и лек път Wink.

# 422
  • Варна
Така, дайте да оформим един списък на най-необходимото .
- калиев перманганат задължително се носи, правят се леки  разтвори за почистване на баните, тоалетните, забрали пръсти, нокти, вагинални течения.
- сапун за пране, въженце, щипки за прането на ръка
- метални кутии за обувки, за предпочитане пред пликове.
- хавлии, чаршафи, калъфки за да не се използват хотелските.

ето, брадвичка. Чудесно!

е, леген, де Simple Smile

Нека не забравяме и това http://www.360mag.bg/posts/1168 , все пак. Има игла и конец за скъсани копчета.

П.П.
+ сешоар!

# 423
Axа, по майка ти де Wink. Я си признай бързо какво още носиш Wink. Иначе тези подробности ги има в хотелите - игла, конец бял и черен и копчета за риза, бели.

Аз, Венета съм най-практичната в семейството, бия дори мъжа си по практичност. Взимам толкова колкото ми е нужно и не нося ибришимчета. Това със сигурност. Laughing Тези неща може да ги има в хотелите, но майка ми се чуди дали ги има в един дом. Laughing(моя) И да, може би е права жената, лично познавам една друга жена, която няма нито игла, нито конец в дома си, но е богата и не се кърпи като нас. Демек може да си позволи като падне копчето да го хвърли. Laughing

# 424
Кита за оцеляване и кита за първа помощ могат да се обединят.
Ние имаме такава чантичка от Икеа, много е полезна, добавят се някои неща и чудесно става, и не е голяма.

Препарат за въшки към химичната защита. До калиевия перманганат, освен ако и въшки не изтребва ...

# 425
аз пък си имам такъв комплект с конци,игла от хотел, супер тънък е и ми стои в несесера за път,не ми се струва толкова странно

# 426
Ей, пазите го тва ноу хау за обувките като очите си. С ченгел трябва да вадя инфото, първо за кутиите, сега за обтегачите. Ще стигнем и до хигиената на самите обувки, знам си аз, само търпение:)

Ще взема да си пусна някоя серия на 'Монк', току виж ми дошли нови идеи, че взех да се изчерпвам  Blush

Докато кажа Монк и се сетих- чадър за дъжд, дъждобран, чадър за слънце?

# 427
Аз искам да я видя тази метална кутия.
Венета, каква е, тоест, какво предтавлява? 
Един чифт ли побира, или повече?

# 428
Боя за обувки. Да са лъснати за танците на морето. Whistling

Помните ли имаше едно време портативни ютии. Като се ходи на хижа, за да няма ръбове по панталоните или точно обратното, може да се вземе в багажа.

# 429
  • Варна
И сега има малки пътнически ютии. Винаги пътувам с такава.

# 430
То има и портативни перални, ама още преди дни реших да не обърквам Отилия, че каквато е работна , да не вземе да се отпусне..  http://www.topshop.bg/mini_peralnia-58175-p.html

# 431
аз само пресата си нося и епилатора.

# 432
  • забравих си мисълта...
Кутиите са големи и са много красиви, 10 c's. Имат една китайка отгоре. Събират достатъчно обувки. Ако утре все още имаш желание да ги видиш, ще ги снимам.
Аз затова пиша подробно, че като го напиша по-кратко и после 20 страници ми се задават въпроси. Правите ми дисекция на багажа, пращате ми Монк. Но нищо де, изпратете ми го, да го видя аз него. Само като види колко обувки трябва да проверява и ще избяга.  Joy

Краси...*,  нищо не стърчи. Всичко е подредено и надиплено. На почивка се пътува с Chrysler-a . Така че място има за всичко Wink.

# 433
време е за гайгер-мюлеровия брояч  да изпадне от някой куфар .
...

Joy Joy Joy

Знаех си, че все нещо забравям!

Ние пък си носим котката!  smile3534
миналата седмица мъжът ми заведе малкия ми син на село заедно с три пътнически кутии за животни, в едната- скорионът му, в дргата - огромните му хлебарки, третата- с гущера гого/който е женски всъщност/. отделно с нас вървят 2 броя кучета.

за мотиките , и разни портативни градински инструменти няма смисъл да споменавам. винаги ги влачи. да не би да му изпадне двор под ръка и да не може да го прекопае Crazy. освен това носи едно разгъваемо нещо за ловене на всякакви гадини със съответната техника/лампи и някави още паравани/. направо излишни неща, ако мен питате.

сешоар и ютия си нося винаги. обувките, срам не срам - в найлонови пликове. епилатор нямам. козметиката ми за кратка прибежка е само една чантичка.

# 434
За мен многото багаж е комфорт.
Първо - лесно го събираш. Просто стоварваш целия си гардероб в куфарите, а като пристигнеш на мястото вече мислиш кое и как да обличаш.
Второ - не ти се налага да переш.
Трето - като се прибираш от път, знаеш точно колко чисти и колко мръсни дрехи имаш.
От друга страна за мен почивка е само тогава, когато това е в собствена къща. Мразя хотелите. Затова в началото с мъжа ми ходехме на палатка /вярно, платнена къщичка, ама си е наша/, после се преустроихме на лукс с караван, а сега вече си имаме къща на морето и изобщо не ми се мисли за промяна.
Пътуванията в чужбина са ми много омразни. Тръгвам с нежелание, връщам се с кеф у дома. Колкото и да е приятно и забавно, все пак съм на "чуждо".

Общи условия

Активация на акаунт