Когато тръгвате на почивка, "помъквате ли къщата"?

• 28 949
  • 572
  •   1
Отговори
# 495
Да, хората са различни. Ролите им в семейството също, важно е всеки да си знае ангажиментите и да са щастливи. У дома аз съм небе, съпругът ми- скала.

# 496
Където и да съм багажът ми е един малък сак.
Нося задължително лична козметика + несесер с лекарства и книга.
Минимално количество дрехи,защото местата на които летувам не са безлююден остров
и ако се наложи винаги може да се набави,но за детето .... почти всичко.

# 497
  • Mediterraneo
Където и да съм багажът ми е един малък сак.
Нося задължително лична козметика + несесер с лекарства и книга.
Минимално количество дрехи,защото местата на които летувам не са безлююден остров
и ако се наложи винаги може да се набави,но за детето .... почти всичко.

Хаха, и аз съм така- всичко трябва да мине през очите и ръцете ми, аз отговарям за подробности, непредвидени случаи и пр. Иначе все имам чувството, че не съм свършила нищо. Ама и мъжът ми не се нагърбва с тези отговорности- на него му е достатъчно да плати за почивката, например, пък дали ще му взема чорапи и бански, не е от значение  Laughing

# 498
  • забравих си мисълта...
Тарталета и при нас е същото. Това също ме наведе на мисълта, че той даже не участва в пазаруването. Отиваме уж да пазаруваме за него, а той сяда на кафе и аз обикалям по магазините. Купувам каквото ми хареса, разбира се го купувам с уговорката, че ако не пасне ще го върна, накрая пия и аз едно кафе и продължаваме на някъде другаде. Ако нещо не му пасва или отива, или не му допада, го връщам, или сменям, зависи какво ще реша. А той има за задача да плаща и да си мълчи. Откровено казано с удоволствие бих му преотстъпила този ангажимент, но той в личният си живот е по-спокоен, за разлика от служебния, там е пълна противоположност.

# 499
  • София
Не пътуваме с много багаж. Не си нося шест чифта обувки или 10 вечерни рокли. Предпочитам да са малко дрехите, но да знам, че ще ги обличаме. Ако пък толкова спешно нещо ни залипсва, магазини има навсякъде.

# 500
Тарталета и при нас е същото. Това също ме наведе на мисълта, че той даже не участва в пазаруването. Отиваме уж да пазаруваме за него, а той сяда на кафе и аз обикалям по магазините.

чак пък толкоз ...

# 501
  • забравих си мисълта...
Тарталета и при нас е същото. Това също ме наведе на мисълта, че той даже не участва в пазаруването. Отиваме уж да пазаруваме за него, а той сяда на кафе и аз обикалям по магазините.
чак пък толкоз ...

10 c's, като повечето мъже и той не обича да пазарува. Не го интересува кое колко струва и от къде ще го купя, иска да му харесва. А аз обичам да пазарувам и не ми тежи. Затова и багажа си е моя работа. Ако по време на почивката не искам да обикалям по магазините, му вземам всичко необходимо, Ако реша, че там където отиваме, си струва да обиколя и по магазините, му забравям по нещо Wink.

# 502
Моят мъж пък много се преструва, като жена симулираща оргазъм е. И като почне с едни комплименти, "Ах, как ти стои, що не си го вземеш?!" Доволна съм от брака си. Laughing

# 503
Моят мъж пък много се преструва, като жена симулираща оргазъм е. И като почне с едни комплименти, "Ах, как ти стои, що не си го вземеш?!" Доволна съм от брака си. Laughing
пфуй, щастливка  Laughing

трябва да те пипна за късмет  Laughing Flutter

# 504
Всичко написано във форума е плод на измислица и няма нищо общо с действителността. Всякакви прилики са случайни. Mr. Green

Бе, добър е мъжът ми. Последният път като пазарувах ме накара да си взема още две неща, много били ми отивали. Е, как да му кажеш "не"?!

# 505
  • забравих си мисълта...
пфуй, щастливка  Laughing
трябва да те пипна за късмет  Laughing Flutter

... и аз се нареждам на опашката, преди да е станала като за банани през 1990...

# 506
Всичко написано във форума е плод на измислица и няма нищо общо с действителността. Всякакви прилики са случайни. Mr. Green

Бе, добър е мъжът ми. Последният път като пазарувах ме накара да си взема още две неща, много били ми отивали. Е, как да му кажеш "не"?!
направо се размечтах как законната ми радост с умиление в очите ми казва - мило, купи си още 2 чифта обувки и 3 пакета влажни кърпички  Laughing .

че в 90 година банани май имаше колкото искаш. от тогава на маймуни ни обърнаха, та досега я караме така.

# 507
Ей, какво име му направих на мъжа ми. Ще ви черпи кой к'во пие или по един пожарникар направо. Laughing

# 508
а, не!

на венета- пожарникарска кола в гаранция с онова усуканото име дето е 'нам колко си дълго.

на мен - пожарникар  Flutter. ама истински , ей  - с маркуч  Laughing

# 509
  • забравих си мисълта...
Аха, на теб маркуча  Crossing Arms, а на мен името  ooooh!, така ли стана сега  Mr. Green???  Twisted Evil

А знам ли за бананите през 1990 или през 1989 е било, но по едно време уж имало голeeeеми опашки за банани. Тук от форума го знам  Whistling!!! Да не се окаже и това форумска легенда  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт