Отговори
# 105
А това със знаменосците дето ги подкарвали като стадо е много нелепо.Всеки може да се ориентира за 1-2 дни къде му харесва и къде не - те да не са толкова малоумни туристите.А и всеки администратор или управител би ги насочил за бакшиш по-малък от 30 евро!  Wink Добре че не всяка младешка (и не толкова младешка) "инновация" e задължителна.Като голямата дупка в ухото, през която можеш да гледаш примерно  Sick

Нелепо,нелепо, но от заведенията плащат по 1 (един) лев на всеки доведен клиент...     Naughty
Имаш си норма- тази вечер организираш хората, водиш ги в 1-во, 2-ро, 3-то заведение...

# 106
Лепо е, лепо.
Като се насвирка човек, ако няма знаме и знаменосец, трудно ще нацели към коя войска е, къде е следващата битка и къде е лагерът.  Laughing

# 107
Някой впечатления от хотел Лонгозия или Орел да има....Няма места в тоя Слънчев бряг бе, всичко заето  ooooh!

# 108
Цитат
Лепо е, лепо.
Като се насвирка човек, ако няма знаме и знаменосец, трудно ще нацели към коя войска е, къде е следващата битка и къде е лагерът. 
Аз доколкото разбрах в крайна сметка всички са зарязани да повръщат някъде и да се чудят от кой хотел бяха.  newsm78  Не знам на мен ми се вижда много тъпо и си мисля, че може да се инвестира в нещо друго като хигиената примерно.
Red Velvet да заето е нали всичко се пази за любимите и желани руски туристи, българите у нас сме на заден план.Дори и да плащаме повече в крайна сметка.  Laughing

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 16:23 от Tortaa

# 109
Може знаменосецът им да е паднал в боя и тръбачът на войската да е бил тежко ранен.

# 110
Е да би било интересно да с в гладиаторски костюми и да симулираха боеве по между си знаменосците.  Wink

# 111
  • България-Швейцария
Ако си измешат шапките и единият вземе клиенти на другия, нищо чудно и до бой да се стигне, в този бизнес ден година храни Wink

# 112
Някой впечатления от хотел Лонгозия или Орел да има....Няма места в тоя Слънчев бряг бе, всичко заето  ooooh!
Ако ще ви трябва хотел само за парти на Какао, пробвайте в Елит-ите (те са 4), там цената за апартамент е най-добра Simple Smile При нас хем е по-скъпо, хем няма места Simple Smile

# 113
  • Sofia
Някой ще ходи ли на Армин, Марк Найт?

# 114
На мен ми се ще,ама май няма да ме огрее... Tired

# 115

Аз на Армин, иначе и днес искам да съм там, и утре заради Мартин, ама нямаааааааа. Само Тиесто и Армин ще имат честта тази година.

инфантинлна, направи си малко реклама на лични де Simple Smile Иначе аз си чакам резервацията, че искам да е на плажа, а и не сме само за партито, малко ще отморим след това няколко дни.

# 116
ами тези "знаменосци" са си гидовете от големите агенции... те си говорят езика, знаят какво се иска от тях, къде отиват и къде ще се върнат
томас кук, некерман, други разни големи - имат по около 30 момичета и повече или по 2 на хотел.
много по-добре е с тях, отколкото без тях
кво ви пречат не знам... идват децата оставят си парите и всички са доволни
толкова можем да предложим, до това ни стигат възможностите - умствените и физическите
когато открият музеи и опери в слънчев бряг, тогава ще привлечете друг тип туристи
дотогава проситутки и пиене, даже и един свестен хазарт не ни стига мозъка да организираме като хората

# 117
 Лошото, което виждам в цялата тази работа е, че когато се напият до безсъзнание, и се наложи да ги свестяват лекари, за това плаща българската здравна каса, тъй като било животоспасяващ случай. Лично на мен това ми звучи много несправедливо, и е абсолютно редно после на пияните да им се търсят парите.

# 118
  • София
Това, което се случва е напълно резонно -
тук всичко им е позволено, всичко, което
в техните държави им е забранено.
Там трябва да имаш мисля 21, а тук и на 15 да си,
получаваш алкохол. Те затова и не могат да носят
много, защото колко са пили у тях си - нищо.
Като прибавим и това, че за българския хотелиер
чужденеца е цар, а нас кучета ни яли - какво се учудвате ?
Преди 5 години, за първи път бяхме в Поморие и понеже
сме свикнали да обикаляме, отскачахме често до съседни градчета
и курорти. Вече 2 години не сме стъпвали вечер в Слънчев бряг - няма и да стъпим,
освен денем в аквапарка. Бях потресена от мръсотията и вярвайте ми,
сигурно половин час търсих кошче, но уви - не намерих.
Крайбрежната алея е просто ужас и безумие - пияни чужди хлапета,
препускащи рикши, от които безобразно дъни музика, отвратителни сергии
сякаш си на бит пазар /Илиянци си е направо цвете/, газиш в тонове боклуци ...
Да ми подаряват апартамент там - няма да го взема.
Отвратително място според мен  Naughty

# 119
Вече 2 години не сме стъпвали вечер в Слънчев бряг - няма и да стъпим,
освен денем в аквапарка.
Ходете в този към Равда, много по-хубав е, а цената е същата Peace

Общи условия

Активация на акаунт