Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 129

• 52 659
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Направо не мога да си обясня как в Турция могат да оженят двама души на база един

Фенче, не само в Турция, а и у нас е същото.  Sad Като вица за индианците и метереолога. Достатъчно е да се поразходи човек из темите  #Crazy... Защо да не пишат (от това си вадят хляба), след като има кой да чете и което е по-лошо, да вярва  и дотук спирам Peace

Този отговор за жълтата преса срещнах  днес. Той е от интервю на Капка Сидерова и ми хареса:

- Жълтата преса обича вашето семейство - непрекъснато ви развеждат, приписват на Волен различни хубавици от "Атака"...
- Тези публикации се появяват главно през лятото, когато няма какво да се пише.
- Дразниш ли се?
- Амиии, да ти кажа не. Когато излязоха публикациите за първата депутатка, с Волен бяхме на море. И се забавлявах, като четях как той е с нея, а аз роня сълзи и се тръшкам при Вера Кочовска. Казах си: Колеги са, няма с какво да си пълнят лятото. Имаше период, в който, като напишат нещо кофти за теб, го преживяваш. С времето разсъждаваш като Чърчил: "Важното е да напишат името ти вярно". Ако може и снимката да е хубава. И толкова.

http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2011-08-05&article=376993

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 18:11 от nadine1111

# 106

Малеее, маалата  в греко ритъм Joy Joy Joy

# 107
Фенче:

Жрецът на индианско племе, живеещо в резерват в Америка, трябвало да познае по звездите каква ща е зимата- тежка или лека, и ако трябва, индианците да започнат да събират дърва. Но дошла вечерта, започнал ритуалът и жрецът се понапил. Взирал се в звездите, взирал се и след като нищо не разпознал си помислил:
"Ако им кажа че зимата ще е мека, може да не уцеля и да имам големи проблеми. Нека по-добре да съберат дърва."
Жрецът казал:
- Братя мои, зимата ще е тежка! Трябва да събираме дърва.
Минал месец, жрецът си помислил:
"Дали пък не прекалих? Я да проверя прогнозата в близкия щат!", и отишъл да пита каква ще е зимата.
Метеоролозите му отговорили:
- Зимата ще е много тежка!
- По какво познахте - попитал жреца?
- Ами индианците вече цял месец събират дърва като луди!

Надин от личен опит казвам, че не само лятото, ами и през празниците, всяка събота и неделя. Няма значение какво пишеш, важното е да пишеш... олимпийският принцип е важен  Wink

# 108
  • Русе
 Аз съм, отново на линия  Blush,
ама облаците при нас - не ми действат добре и с това настроение, какво да ви предложа, като попадам все на клипове с тъжни мелодии !  Heart Eyes
Да опитам с този, пък дано вие откриете нещо по-весело !  Hug

# 109

От вчерашната снимка на Джансел с очилата, само арабката Диана е направила към 30 варианта Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Но и Туба не е забравена, скромно...но от сърце Heart Eyes

3 в 1 Както и да го въртя, си ми прилича на наркоман, не на Арсен Люпен Cry

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 18:59 от nadine1111

# 110
Bagi, вица е супер Joy Joy Joy
Надин, ами Капка е права - да сме благодарни значи,
че поне имената изписват правилно Laughing
Благодаря за клипчетата днес на всички!  bouquet
-----------------------------------------
Абе аз си мислех, че само в БГ е така, та затова се шашнах -
източник на информация - форум Shocked
Ми това е направо смешно, ама да не съм им на местата на Туба и Онур,
като прочетат такива статийки. Дано са им по-здрави нервите Rolling Eyes

-----------------------------------------
Имам проблеми или с нета или с форума днес. При вас ок ли е или е само
в моят телевизор грешката newsm78

# 111
  • Русе
Фенче, на мен от вчера постоянно ми се блокират страници и трябва да чакам, досега не ми се е случвало и също, като теб си мисля - дали не е от форума ?  newsm78

# 112
Фен, при мен е нормално всичко. Снощи беше кошмар и то не само с първа страница на темата.
Някой ще гледа ли тази вечер първи епизод на сериала с Бахар/ Селин по Атв?

# 113
Здравейте!

Как сте?  Hug

Един поздрав... Laughing

Rihanna feat. Jay-Z - Umbrella [BG Subs]

Фенче, при мен всичко е наред... Peace

Цвети...един "чадър"...музикален... Laughing  Peace

# 114
  • Русе
Надин, на трейлъра на този сериал , май пише 07.08 - неделя !  newsm78

Марги,  Blush благодаря за чадъра - тук от сутринта не е валяло, но е хладно и мрачно !  Hug

# 115
Надин, на трейлъра на този сериал , май пише 07.08 - неделя !  newsm78

Марги,  Blush благодаря за чадъра - тук от сутринта не е валяло, но е хладно и мрачно !  Hug

Може и да греша, не ми е за първи път Joy Joy Joy

# 116
ONUR SAYLAK'TAN 2. EVLİLK HABERİNE AÇIKLAMA
05.08.2011 17:02:00

Onur Saylak ile ilgili bugün gazetelerde çıkan 'Tuba Büyüküstün'le beraberken evliydi' haberlerine oyuncudan açıklama geldi..

Onur Saylak'ın menajerinin yaptığı basın açıklamasında;

'Menajerliğini yürütmekte olduğum Onur Saylak hakkında bugün basında yayınlanan ve Tuba Büyüküstün ile evlenmeden önce 1.5 yıl sürdüğü iddia edilen başka bir evlilik yapmış olduğuna dair haberler asılsızdır. Onur Saylak Tüğba Büyüküstün ile ilk evliliğini gerçekleştirmiştir' dendi.
http://www.medyatava.com/haber.asp?id=83583

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

От Онур Сайлак обяснение за 2-рия му брак

За новината днес във вестниците, че Онур Сайлак, когато е бил с Туба Буюкюстюн е бил женен, дойде опровержение...

Медийно обяснение от мениджъра на Онур Сайлак

"Като мениджър на Онур Сайлак, днешните вестници излъчили новини, претендиращи,
че той преди да се ожени с Туба Буюкюстун, в продължение на 1,5 години е бил женен преди.
Тези новини са неоснователни.
Онур Сайлак всъпва в първи брак /за първи път в брак/ с Туба Буюкюстун." каза мениджърът.

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 19:38 от Fan

# 117

3 в 1 Както и да го въртя, си ми прилича на наркоман, не на Арсен Люпен Cry

Надин, и аз все още се мъча с долната си граница на харесване  Thinking Crossing Arms...
и то, защото става дума за Джансел... newsm78 Joy  Wink

# 118
  • Русе
Фенче, благодаря за новината,    bouquet
за сетен път видяхме, колко " истини " се пишат в турската преса !  Hug

spam2

Току що, в новините казаха, че нашият град пак е рекордьор - този път сме на първо място по валеж за деня и то в цяла Европа  Sad / а, аз се чудя - защо ми е криво /  newsm78

# 119
Цвети, Русе винаги е рекордьор по всичко - дъжд, сняг и слънце,
но си е пак много хубав град, а аз съм пристрастна Joy Joy
Такова лошо време е супер за гледане на някой хубав филм -
вече си изтеглих няколко и мисля да ги погледна -
нали вече се успокоих с това опровержение Joy Joy Joy

П.П Линка с опровержението е от Дориана  bouquet

Последна редакция: пт, 05 авг 2011, 20:22 от Fan

Общи условия

Активация на акаунт