Бях написала и по-точно аз се втрещих като прочетох 150 лв за пижами! Втрещената не бях само аз. Имах предвид, че е грозно да се изтъква кой какво купува , познавам такива, които за тях е жизненоважно да си облекат детето в маркови дрехи, пък превземлъци най-мразя! Я вземай 500 лв заплата да видим ще има ли детето ли алергия от дреха? За мен е нагло да купя примерно стол за хранене за 500 лв, ако същата работа ще ми свърши и за 200, да не говорим, че нашето е втора употреба за 35 лв. Не сме умрели от него. Приятелите не ме смятат втора ръка човек като ползвам вещи и дрехи втора употреба, нито пък на детето ми е станало нещо от тях. Всичко е показност!
Ама ми писна да чета тука разни ми ти превземки и глезотии как еди коя си си купила евтин гащеризон за 30 лв?! Е кое му е евтиното-ще го носи няма и 2 месеца, ама се правите на велики с такива изказвания! Я минете през изпитанията на живота като Добра например и тогава да ми се бият в гърдите коя в кой сайт пазарувала, че "колко струва тук в България"... Ами че вървете си живейте където е качествено и евтино, кво сте ми заревали тука. И не ми казвайте да не чета като не ми харесва, щото тука има 3-4 дето хич не пишат и сега като гарги ще заграчат насреща ми.
Кимбърли, ако не ти е интересно тук да разбирам, че чакаш да вляза за да стане ли?
Казаха ми , че кризисния период на децата ентусиасти 

Съжалявам,че парите които сме дали за пижами са те провокирали...Аз никога не бих написала колко струват,Бебешондел беше питала колко струват у нас.Права си за някой това е огромна сума,за друг голяма,за трети малка...Тук сме всякакви!Мога само да кажа,че аз си знам купувайки с майчинските си,нещата за нея от какво се лишавам аз самата.Не си мисли,че не знам стойността на парите и как се изкарват.Не съм разчитала цял живот на половинката примерно.Всъщност винаги съм мразела въпроси това колко струва или от къде е или т.н.Мразя да говоря за това какво имам.Свикнала съм и с 2 и с 200.Когато мога да живея с 200 го правя,когато като студентка съм оставяла вкъщи без хляб дори...съм си свиркала
И добре че съм имала винаги приятели да донесат ако се налага;)
Но когато лаборанта отвори вратата и ме видя с малката директно отсече "няма да стане" и ме отсвири!!!!!!!! Хората се разбунтуваха как така ще ме гони и той от немай къде ме пусна. Вътре продължи, макар и много любезно, да ми приказва как няма шанс да стане. Моята къде е ревла и пъзла, само такъв и трябваше. Този грам усилие не положи, само повтаряше "няма да стане". Каза ми да си ходя
Реших да изчакам пред кабинета да убедя детето да кротува. След малко хората от опашката пак ме подканиха да влизам. Онзи отвори вратата и последва "нали ви казах да си ходите, не стойте тук"!!!
Репетирахме с девойката в къщи. Слагаме хартийка на зъбите и я снимам с нашия апарат. Дано да имаме успех
Няма ли вариант да звъннеш преди да отидете, да се уговорите за да може да не вис е случват повече откази..
милата Али,дано най после попаднете на свестен зъболекар.