Абе и аз бях избрала всичко друго , само не бг пюрета...но ето ,че детето тях ги яде (иначе е някакъв кошмар) И все пак ще гледам да му давам ХИП-а (че имам доста закупени) , а след това смятам да пробвам на детската кухня (със сигурност ще е по-добре от Ганчев) Аз като му готвя не му харесва (аз не ,че кой знае какво готвя - варя зеленчуци и после ги пасирам...)
За бибата - ние я употребяваме само преди сън , всъщност и по време на сън я търси...
За бисквитките Плазмон - и на мен не ми се разтварят (тези с глутена) МОже би ако престоят повечко и ако млякото е по-топло...Без глутена по-лесно май се разтваряха

А някой купувал ли е бисквитките на ХИП?
enigmata благодаря за цитата ! Много хубаво е обяснено

Добра , браво на каката че е постъпила като голяяямо дете
Monkas, на нас ни бяха изписали Стеримар http://apteka.framar.bg/30021256/%D1%81%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B8% … %BB-#.Tj23PGFGaW4 за нолето (само това ни спаси , но малкия имаше и хрема) , вит С от малките ампули по 1 на ден . За хремата ни бяха изпизсали и алиум цепа. ПО принцип може и имунокинд
Разбира се консултирай се с лекар , въпреки че стеримар-а е безобиден 100% , вит С също
въведох го, но не се прие радушно. Хапва само, ако комбинирам 50:50 с някоя от по-любимите каши като просо например.
За бибата-държи си я преди заспиване само,а след като заспи я махам,незнам защо,но мисля,че така спи по спокойно.
Даже и сяда с мен на масата и почва да си иска
,много и хареса
Караме се на папагала като крещи,и показва каде е.Първата думичка беше ДАЙ
после АЙДЕ,а вече от няколко дни казва и АМ,иначе си говори нещо ама не разбираме
Преди така хубаво си ядеше. Пробвах няколко вида и смених марката - същото. Някой има ли идея?! Случва ли се често? Какво да правя? 
Има нещо гнило. Но нашата кухня със сигурност е за деца навършили 10 месеца, не знаех че има и за по- малки.
Преди 2 нощти се събудих от "ТУП" и направо станахме на пожар, добре , че беше паднал по дупе , много се стресна и 30 мин плачка, огледах го обстойно,слава богу нищо му няма , но взехме мерки и сега е заобграден много стойностно , нямам търпение да си отидем в София и да го слагам в кошарката му.Имаме кошара за игра тук,но не иска да спи в нея и сега или спи между нас или заобграден с импровизирани прегради.Не ми се иска да свиква да спи при нас обаче,защото знам ,че децата мноооого лесно свикват с това и после няма отучване.