Отговори
# 615
Пижамките са страхотни май и  ние  ще се вземем такива. Сега имаме  подобни, но  не са толкова дебели. 

За още бебета - за момента нямам намерение да  раждам  пак. Искам да имат голяма разлика мин. 5 години, защото искам да дам  на второто  това внимание, което съм отделила и на  първото.  Wink

# 616
Тея е само на кърма - на поискване. Махнахме заместеното хранене като беше болна.

Повече деца - не желая да имам  Mr. Green

Сега като гледам как играя заедно, как Тея не може без брат си, как първото нещо като се събуди Явор е да дойде да гушне сестра си и да я цунка, се убеждавам че всички мъки по отглеждането си струват в името на близката връзка между децата  Heart Eyes

# 617
  • София
здравейте,

Ние бяхме за три дни в Банско и си изкарахме страхотно Simple Smile Гоги се чувстваше като у дома си в хотела. Аз се насладих на спа центъра , а таткото се наслади на басейните. С една дума всички сме доволни.

Аз също ще купувам такава пижама, че Гоги не търпи завивка, а чувалчетата не ги долюбва и им се дразни.

Аз желая да имам поне още едно дете, но да видим как ще се справим.

# 618

anich88 И аз съм само на кърма и не бих се обидила от писаното, но да ти кажа на мен лично не ми тежи въобще. Може би имам повече кърма, знам ли. Вечер заспива към 22 часа, после към 3-4 кърмя за малко, в 6-7 пак и в 9 става. Аз съм много щастлива, че все още си се кърмим и съм сигурна, че и ти ако имаше повече кърма и ти щеше да мислиш так.  Peace

И ние сме така и на мен не ми тежи кърменето да си призная. На този етап не се замислям за АМ

# 619
Аз питам ама за мен си не отговорих, таткото ни много иска още едно дете, те самите са три деца, аз също нямам нищо против, да имам три дечица.Искам да мина отново през вълненията на бременността , първата среща и всичко отначало, но може би след около две години ще се реша.
Ние за почивните дни бяхме на балкан.Много девствено местенце.Навсякъде имаше полиция и претърсваха къщите , тъй като имаха съмнение , че тройния убиец от Ябланица се крие там.

Тази нощ Аля се смя на сън и пляска с ръчички, много беше сладко Hug

Тази сутрин закарах каката ни на детска, ще тръпна цял ден дали всичко ще е наред.

# 620
Аз питам ама за мен си не отговорих, таткото ни много иска още едно дете, те самите са три деца, аз също нямам нищо против, да имам три дечица.Искам да мина отново през вълненията на бременността , първата среща и всичко отначало, ..........Тази сутрин закарах каката ни на детска, ще тръпна цял ден дали всичко ще е наред.
Мари и аз напоследък си мисля, ако "се случи" трето дете дали ще го върна. Ами и второто уж не го исках пък нямах сили да го махна. И ето сега си имам едно прекрасно момченце и едно слънчево момиченце. Пълен комплект. Не съжелявам, те са целия ми живот.
И както казва Бебешондел като гледаш колко се търсят, обичат, играят и осъзнаваш как целия зор си заслужава.
Нооооооооооооооооооооооооо, не си мислете, че е само два пъти по-трудно от едно бебе  Crazy До последния ден преди да вляза в болницата пренасях каката на ръце я в парка, я пред детсакат градина, защото колите профучават и не намаляват даже. Тя беше на 2г.4м месеца когато забременях и повярвайте това си е чисто бебе, в по-голяма опаковка.

Мари, дано леко понесе новата обстановка и ходи с желание  Hug

# 621
Добро утро,

Мари, как беше сутринта каката ? Плака ли милата ? Дано да й хареса  Hug ...

Анич , мерси много че сподели за кърменето и заместването. Радвам се, че си намерила решение на проблема ви, сигурна съм ,че е правилното   Hugна мен ми е от полза много споделеното.  Да си призная и аз се замислям да пробвам АМ, но имам съмнения,че нощното будене не е от глад, въпреки че като се събуди и дам да яде си хапва стабилно. Вечер като последно хранене давам каша или плодово пюре с бисквити и след това кърмя. Мисля си ,че хапва добре, но пак се буди. Най-новият хит при нас е както спи изведнъж се обръща по корем и отваря очите и почва да пъшка. Малко като сумнамбул ми идва. А като се опитам да го обърна пак настрани се сърди. Снощи към 3:30ч така се обърна и аз в опитите си да го обърна да си спи пак, го разревах и се събуди. Е казвам ви 1 час си игра това дете. Разбира се преместихме се в хола да не будим и другите, аз дремя нещо, той с една играчка ме удря по главата ... купон. Накрая се видях принудена да го накърмя за да заспи. Та тази нощ пак голямо спане му ударих. Иначе съм в една дилема със себе си дали да пробвам АМ вечер да давам, хем ми се иска, хем не ми стиска дето се вика  Mr. Green Имам кърма и то доста ,така че ми се струва грехота да давам АМ, а пък ми се иска да спре да яде нощно време ... ей такива мисля ме тормозят като нямам за какво друго да се тревожа.

Иначе нашето оченце се оправи, но пък сега хремата пак се засили и то доста. Днес вече отиваме при педи да го види, че откачам. след прегледа мисля да се обадя в клиниката и да кажа,че хич не сме добре, ако има възможност за преглед да отидем иначе сондажа май ще се наложи да го отменя за другата седмица. Така ми е притеснено и за това, че ми се искаше да минава и да се свършва, да спирам да го мисля, но е на късмет ...
 На всичко отгоре има и едни пъпки, всеки ден на различно място, големи и червени #Crazy Първо мислих, че съм го прегряла, защото бяха под памперса, а пък и смених марката. Но смених пак със старите памперси, а и тия дни не е хич топло, а пак има пъпки и то всяка сутрин забелязвам нови и на най-различни места... а и нищо ново не съм въвеждала в менюто му ... абе деца ... все има за какво да се тревожиш...
та в тази връзка и аз още нямам цикъл  Joy За трето не ми се мисли сега, въпреки че имам някакви такива амбициозни планове, но определено нямам смелост. А пък с такава малка разлика немога да се справя, честно. Сега ми е доста трудно, въпреки големия батко, въпреки,че таткото много помага, а ако трябва пак да съм бременна и смачкана ужас. Вчера така ми се беше подул корема, че леко се постреснах...направо страшно ми се вижда Simple Smile Затова вече ми се иска да ми идва цикъла, че да мога да контролирам нещата.  Няма угодия  Mr. Green

Ох, от няколко дни си мисля и все забравям. Имам предложение за Анкета да си направим - кой с какво храни бебето си ? С кухня , може да ги разделим на държавна и частна, че после да обсъдим и кое е по-добрия вариант, с домашно сготвена храна и готови пюрета Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Това е ставам ,че работа ме чака ,а малкия спи вече 30 мин и най-вероятно скоро ще е готов

# 622
Иве, Добра, благодаря за пожеланията Hug
Тази сутрин отиде с такъв ентусиазъм, дори ми каза да не я вземам на обяд , искала като се наспинка.Да видим...дано бързо да се адаптира, тя иначе е много контактна.
Ние вече акаме на гърне Simple Smile Понеже се случва един път на пет-шест дни и нацелвам момента.Преди малко ми се стори , че има малко кръв в акото , беше едва забележимо, но може и да е друго, от динята, която и бях давала newsm78 Може пък и кръв да е, за първи път ни беше малко твърдо акото.
Добра, съгласна съм, няма по-голямо щастие от дечицата ни Hug

# 623
Мари, от диня и при Гошето акото става червено и напомня на кръв.
Охх, аз пак да се жалвам, че вече ми се ревеее.
На каката само ден след правенето на зъбките на единия се появи фистула. Това оначава, че се е умъртвил сам и трябва да се отвори да се почисти нерва преди да се е разложил Cry А снощи се поду преден горен при венеца. Звънях на зъболекаря. Според него долния постоянен прораства и трябва да извадим този  #Cussing out А беше с пълна анестезия на 15 септември!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  Как седмица по-късно се налага И вадене на зъб И вадене на нерв. Просто ми идва да се гръмна или да гръмна зъболекаря идиот!!! Как можа да не ги види тези работи и да не ги оправи! дадохме точно 475лв като сметнах всичко. Детето измъчихме, ние се поболяхме от грижи и накрая сме на изходна позиция.

# 624
Здравейте момичета:)

Ивеее,нашите адашчета значи еднакви неща правят JoyИ тя нощем се надига от по корем и иска да се катери по кошарката да стаеа...аз я слагам обратно...мрънкане...бибка:)Определено неспокойно спи и само иска да става...Но аз като не стане с бибка да се унесе директно я взимам на ръце и пак люшкам.Гледам да не се разбуди съвсем:)

И от няколко дни се появиха на ръчичките над китките 2 червени пъпчици,малки,ама като гнойни на пипане:(Днес има и около лакътчетата по една.Аз почнах жълтък по 1/4 през няколко дни но не е от него,защото ги имаше от предния ден.Да си счупя главата давах й по малко йогурт с ягоди на Хипп и май от това...SadНякак съвпада по дни...Аз записвам в един тефтер какво кога яде и всичко.Хем знам че след годинка ама нали пусто го дават от 7-ми месец и се подлъгах.Нали не яде така добре и викам може пък нов вкус да й хареса... TiredЕ вчера с кеф яде Лека нощ на Хипп Шоколад,понеже не го давам често явно.И него на страх го вкарах но не е от това.Чудя се ако е алергия какво да я правя...на доктор ли веднага...Мамите на деца с алергия,кажете за какво да следя и какво да предприема???

Мари,пак успех в детската и дано много й допадне!

# 625
Dobra,не бях видяла поста ти...ужасно,измъчи се това детенце с тия зъбки значи:(Аз ти бях писала назад,че ми препоръчаха горещо една докторка,детски ортодонт,се води.Не помня сега името но мога да проверя и контактите имах.Ако решиш ще ги издири половинката във визитника ми в София.Дано се оправя бързо ама то лекаря трябва да е добър за тази цел,не е настинка егати да мине сама.Стискам палци да е добре! Praynig

# 626
Здравейте момичета!!!

Dobra, толкова ми стана болна като четох поста ти за каката, че.... Не знам как ти стигат силите, ама мога да заключа, макар и да не те познавам, че си мъжка майка...  Hug

KalinaZ - моето дете има странни алергии - към банан, горски плодове (които вкарах с въпросния йогурт). Водих го при педиатър на частно във Варна и тя м каза, че мога само да наблюдавам реакци и да гадая за алергиите на този етап. Общо взето тя ми препоръча да не давам плодове, които не растат на нашата географска ширина. А за какво наблюдавам веднага ти казвам - обрив разбира се и то при него е много специфичен - в областта на корема и по-точно под гърдите. Прави ми повръщания на фонтан (и това според лекарката е добре, защото поне се отървава от нещото, което го алергизира). За сега установих алергия към банан и то на 100%. Дано съм ти била полезна.

# 627
dobra, много лошо това със зъбките. Наистина може би е трябвало да  е по внимателен този зъболекар, може  би трябва да идете на консултация и при друг. Не знам, но  на мен ми беше много  трудно да намеря добър зъболекар, но за съжаление е във Варна и всяка  почивка отивам да ми прави зъбите. За по нататък ще трябва и тук да си намеря.... Сумата дето сте дали хич не е малка така, че е трябвало да се постарае малко повече.
Как върви търсенето на  работа? Дано намериш нещо, което напълно те удовлетворява Hug Hug Hug Hug
За тези хапчета за спиране на кърмата, да питам, задължително ли трябва да се пият?  Моята спря не повече т 10мл вадя вече newsm78 newsm78 newsm78
mari:), дано на  каката да  и хареса детската градина.

Ох, като се замисля, че след 2-3 месеца се връщам на работа и не ми се мисли - така свикнах да съм си в нас по цял ден  и да не гоня автобуси и таргети, но няма как ще трябва да се върна Януари в средата Simple Smile Simple Smile

# 628
За кърменето -  и аз смятам да приключвам в близките 2-3 седмици. Това го реших след като миналия месец малката не беше наддала почти нищо. Будеше се често, плачеше, сучеше непрекъснато, е повече наистина нямах сили. Сега кърмя само веднъж или два пъти през нощта и кърмата ми доста понамаля. Започнах да давам сутрин и вечер АМ, заместих обедното и следобедното хранене и резултатите са налице - наддала е 500гр. Чувствам че това е правилото за нас, нямам угризения че спирам да кърмя, смятам че дадох достатъчно. Peace

# 629
По принцип - ягоди, мед, шоколад, горски плодове - ги дават на доста по-късен етап  Peace

За банана щом е дал реакция внимавай и с доматите (и двете съдържат хистамини). Явор повръщаше на фонтан банана - последния път повърна 14 пъти едно след друго със жестоки спазми.

Общи условия

Активация на акаунт